Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2015 » Червень » 3 » У Надвірній завершився черговий розіграш кубка «Надії»
20:49
У Надвірній завершився черговий розіграш кубка «Надії»

Минулого тижня на стадіоні «Нафтовик» у Надвірній завершився черговий розіграш кубка «Надії» з міні – футболу серед дитячих команд молодшої вікової групи 2000 – 2002 р.н. Вже традиційно ці змагання були присвячені Міжнародному Дню Захисту Дітей та були організовані і проведені Надвірнянською міською радою (міський голова Зіновій Андрійович) та районною федерацією міні – футболу (голова Віктор Татаренко).
Як і завжди у змаганнях взяло участь шість команд, які за жеребкуванням були розподілені на дві групи, де змагалися за коловою системою між собою. У першій групі впевнено виступили гравці команди ФК «Заріччя», які посіли перше місце і вибороли пряму путівку до півфіналу, а друге і третє місця розподілили «Колос» Парище, та ФК «Руднєва» з Надвірної.
                  А з другої групи напряму до півфіналу вийшла команда ФК «Яремче», а наступні місця залишилися за ФК «Надвірна» та делятинським «Прутом».
                  Наступного дня відбулася фінальна частина змагань, де у втішних зустрічах грали невдахи першого дня, які змагалися за право зустрітися у півфінальних матчах з переможцями груп – ФК «Яремче» та ФК «Заріччя». Спочатку на майданчик вийшли команди ФК «Надвірна» та ФК «Руднєва», зустріч між якими закінчилася впевненою перемогою надвірнянців, які вийшли до півфіналу. А ось друга гра між «Колосом» Парище та делятинським «Прутом» була напруженою, ні одна команда не хотіла поступатися. І все ж таки делятинські хлопчики зуміли вирвати перемогу і вийти до півфіналу.
                  У першій півфінальній зустрічі між командами Надвірної та Заріччя очікуваної боротьби  за вихід у фінал не вийшло – впевнена перемога надвірнянської команди, яка була сильнішою за свої суперників практично у всіх компонентах гри.
                  Другий півфінал між командами Делятина та Яремче – був практично рівний. Обидві команди впевнено грали в обороні, а ось атакуючі дії не були такими сильними, як захисні. І, як завжди буває у зустрічах між рівними по класу суперниками, долю гри вирішила перемога в один забитий гол – 2:1 на користь делятинців і вони теж стають учасниками вирішального матчу за кубок «Надії».
                  Після невеликої перерви відбулася гра за третє місце, у якій зарічанські футболісти з рахунком 3:2 переграли своїх однолітків з Яремче, та стали бронзовими призерами. У фінальній грі першими рахунок відкрили гравці ФК «Надвірна», які контролювали м’яч набагато більше ніж їх суперники, і періодично проводили гострі атаки, які закінчувалися взяттям воріт. Практично долю перемоги було визначено ще у першій половині зустрічі, у якій надвірнянці перемогли з рахунком 4:0.
                  А у другому таймі надвірнянці ще більше збільшили свою перевагу у рахунку, що принесло їм перемогу у матчі і загалом у турнірі. Одразу після закінчення фінальної гри відбулося нагородження команд – призерів, яке проводили надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, керуючий справами міської ради Олег Антонюк та голова районної федерації міні – футболу Віктор Татаренко.Також у церемонії нагородження взяли участь почесні гості розіграшу кубка «Надії» – президент ЖФК «Надвірняночка» Богдан Пинчук та кращий воротар, бронзовий призер чемпіонату України (Ю-15) з футболу Яна Тріщук.
                  За зайняте четверте місце грамотами нагородили команду ФК «Яремче» (капітан Михайло Семенюк), бронзові медалі та дипломи вручили гравцям команди ФК «Заріччя» (капітан Ярослав Боднарук), фіналісти – команда «Прут» Делятин була пошанована срібними медалями та дипломами (капітан Іван Броняний).
                  А переможцям турніру – команді ФК «Надвірна» – міський голова Зіновій Андрійович та Яна Тріщук вручили кубок «Надії», футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи. У складі переможців виступали – Василь Новоженюк, Петро Бойко, Юрій Романишин, Іван Менюк, Владислав Кирлич, Ярослав Тиміцький, та капітан команди Віталій Олійник. Як і завжди були визначені кращі гравці змагань, ними стали – воротар Степан Сорохманюк («Прут» Делятин), захисник Андрій Онуфрак (ФК «Яремче), нападник Ярослав Боднарук (ФК «Заріччя») та кращий гравець турніру Владислав Кирлич (ФК «Надвірна»).
                   У своїй заключній промові міський голова Зіновій Андрійович наголосив також на тому, що у цьому році сумісно з районною федерацією міні – футболу буде проведено ще два турніри – до дня міста Надвірна та кубок Діда Мороза.
                   У свою чергу голова районної федерації міні – футболу Віктор Татаренко повідомив, що у червні буде проведено ще два турніри – це відкритий кубок м. Надвірна для старшої вікової групи та кубок «Перша висота» для молодшої вікової групи.
20150530_164000

20150530_164216

20150530_163952

20150530_165606

20150530_164919

20150530_164953

20150530_165552

20150530_165435

20150530_165704

Надвірнянська міська рада

Переглядів: 721 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів