Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2018 » Квітень » 19 » Турнір з міні-футболу «Прикарпатська весна» пам’яті Анатолія Гаркавенка
10:11
Турнір з міні-футболу «Прикарпатська весна» пам’яті Анатолія Гаркавенка

Другий рік поспіль на теренах Надвірнянщини проводиться дитячий турнір з міні-футболу на кубок «Прикарпатська весна» пам’яті воїна АТО Анатолія Гаркавенка. Цього разу турнір був проведений у м.Надвірна на новому штучному майданчику стадіону «Нафтовик».

Після проведених відбіркових ігор було відібрано п’ять найсильніших команд, які в одноколовому турнірі і визначили переможця.

Перед початком фінальної частини змагань було проведено відкриття турніру, на яке крім футболістів та представників влади завітали і численні глядачі, які заздалегідь готувались побачити справжню футбольну битву між футболістами.  Команди були вишикувані в центрі спортивного майданчика, а саме відкриття розпочалось із хвилини мовчання, якою було вшановано Героя, в пам'ять про якого і проводився даний турнір.

Присутні почесні гості – мама Ганна Степанівна Гаркавенко, голова районної ради Іван Гурмак, перший заступник голови РДА Богдан Зеленчук, Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, начальник управління соціального захисту населення РДА Ярослав Гундяк, депутат міської ради Василь Кузюк, керівники ГО «Спілка воїнів АТО «Прикарпаття» Юрій Остапчук і Андрій Левицький говорили теплі слова про загиблого воїна, який поклав своє молоде життя на вівтар свободи і незалежності нашої держави, і була висловлена надія, що такий турнір буде проводитись щорічно.

А далі розпочалось саме футбольне дійство, в якому взяли участь 5 команд «Факел» з Надвірнянського району, ФК «Красна», «Лукавець» Гвізд, «Ураган» Чорний Потік та надвірнянський «Олімп».

З самого початку ігор стало зрозуміло, що боротьбу за перемогу поведуть дві команди – «Олімп» з Надвірної та «Факел» з Надвірнянського району. Так і сталось – самі ці команди досить впевнено перегравали своїх суперників, а вирішальною мала стати зустріч між ними, яка завдяки примхам жеребу була визначена останньою грою кубка «Прикарпатська весна».

У досить напруженій боротьбі проходила ця зустріч, рівні можливості мали обидві команди, але гравці «Факела» у першій половині гри використали два моменти. А ось надвірнянцям не пощастило – і саме тому 2:0 на користь «Факела»  після першого тайму.  Довести гру до логічного завершення, а саме до перемоги, не склало для гравців «Факела» особливої проблеми – і саме тому фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу з рахунком 4:0.

А бронзові нагороди дістались гравцям з Красної, які лише завдяки кращій різниці забитих та пропущених м’ячів випередили юних спортсменів з команди «Ураган», які гідно представили своє село Чорний Потік.

Після невеликої перерви відбулось нагородження команд-призерів, яке пройшло з великою зацікавленістю для присутніх глядачів, адже стільки призів і нагород на дитячих змаганнях ще не було.

Пам’ятними медалями за участь у фінальній частині змагань та відповідними дипломами було нагороджено команди Лукавець» Гвізд (капітан Ігор Несторак) та «Ураган» з Чорного Потоку (тренер Микола Менюк).

Бронзові медалі та дипломи вручили гравцям команди ФК «Красна» (капітан Микола Менделюк). Фіналісти змагань – команда «Олімп» з Надвірної (капітан Михайло Сова) отримали срібні медалі та дипломи.

А переможці змагань – команда «Факел» з Надвірнянського району  - отримали всі головні призи – золоті медалі, дипломи, футбольний м’яч фірми «SELECT» та красень-кубок, який на замовлення організаторів турніру виготовили у Львові на фабриці спортивної атрибутики.

А потім нагороджували учасників змагань індивідуальними призами, які вручило керівництво району – кращий воротар Артем Пилка («Факел»), кращий захисник Іван Менюк («Ураган»), кращий нападник Іван Кисляк («Лукавець»), кращий бомбардир Назар Савчин («Олімп»), самий технічний гравець Роман Гуйманюк («Факел») та кращий гравець турніру  Ростислав Гаврилюк («Факел»). Всі ці гравці отримали футбольні статуетки та відповідні дипломи, які вручили голова районної ради Іван Гурмак та перший заступник голови РДА Богдан Зеленчук.

Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович та депутат міської ради Василь Кузюк визначили символічну збірну турніру, до якої ввійшли наступні гравці – воротар Михайло Нагорняк (ФК «Красна»), захисник Володимир Дем’янчук («Олімп») та Назар Бартків (ФК «Красна»), нападник Андрій Кепещук («Лукавець») та Василь Василишин («Ураган»). Вони також отримали пам’ятні призи та відповідні дипломи від міської ради.

Родзинкою нагородження стало визначення кращих гравців у кожній з команд-фіналістів незалежно від футбольного амплуа – порадившись з керівництвом оргкомітету по проведенню кубка «Прикарпатська весна» представники ГО «Спілка воїнів АТО «Прикарпаття» Юрій Остапчук та Андрій Левицький визначили таких гравців – Мирослав Іванців («Факел»), Олег Рубінський («Олімп»), Сергій Бубуйок (ФК «Красна»), Микола Стефурак («Ураган»), Іван Кепещук («Лукавець»).  Всі ці гравці отримали призи нового оригінального дизайну та дипломи. Активну участь у визначенні кращих гравців приймала і Анна Степанівна Гаркавенко, з думкою якої рахувались представники оргкомітету.

Своїми думками відносно проведених змагань з читачами поділились:

Ганна Степанівна Гаркавенко: «Мені дуже приємно, що турнір пройшов на такому високому рівні, і команди-фіналісти показали хороший рівень гри, а заключний фінальний матч – це взагалі справжня футбольна феєрія. З яким настроєм грали у кожній грі – я просто в захваті. Хочу подякувати керівництву району та міста, представникам ГО «Спілка воїнів АТО «Прикарпаття», футболістам, глядачам – всім, хто був присутній на стадіоні «Нафтовик», що вони знайшли можливість відвідати ці змагання, тим самим вшанували пам'ять про мого сина Анатолія».

Юрій Остапчук: «У минулому році ми проводили цей турнір у смт.Делятин, а цьогорічний турнір було вирішено провести у районному центрі на новому штучному майданчику стадіону «Нафтовик». Мені здається, що наша ідея була вдалою, адже і глядачів було дуже багато  і командам було легше добиратись до Надвірної. Маю надію, що наступний турнір також буде проведено на відповідному рівні, і також у Надвірній. Хочу подякувати представникам ЗМІ району, а саме: ТРК «Надвірна», газетам «Народна Воля», «Вітрина Надвірної» та «Життя Прикарпаття», інтернет-сайту «Футбол Надвірнянщини» за особисту присутність на змаганнях, за розуміння та співпрацю в організації турніру на кубок «Прикарпатська весна».

 

                                                                                              Прес-служба районної

                                                                                              федерації міні-футболу

 

Переглядів: 503 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів