Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2018 » Травень » 8 » Турнір з міні-футболу на кубок «Дружби»
07:32
Турнір з міні-футболу на кубок «Дружби»

Починаючи з 2007 року у Надвірній проводиться дитячий турнір з міні-футболу на кубок «Дружби», присвячений Дню перемоги над нацизмом.

Ось тепер напередодні цього великого свята, на штучному майданчику надвірнянського стадіону «Нафтовик» п’ять команд Надвірнянського району розіграли цей почесний трофей. Змагались футболісти віком 16 років, згідно регламенту змагань були проведені зустрічі всіх п’яти команд між собою в одне коло, а переможці змагань, окрім медалей  та грамот, отримали право виступати в розіграші кубка «Карпатські зорі» пам’яті футболіста та дитячого тренера Володимира Перегінчука.

З перших ігор визначились основні претенденти на медалі – це надвірнянські команди «Олімп» та «Торнадо» і представники ФК «Прут» з селища Делятин, які після досить-таки довгої перерви знову взяли участь у змаганнях з міні-футболу.

Несподівано для гравців надвірнянського «Олімпа» розпочалась їхня зустріч з делятинськими однолітками – вже на п’ятій хвилині «Олімп» поступався з рахунком 0:2. Після перерви делятинська команда ще двічі вразила ворота надвірнянців – 4:0 це вже розгром. І лише під завісу зустрічі надвірнянці двічі реалізували небезпечні моменти, яких у них було дуже багато. Можливо, що надвірнянці змогли б і виграти, адже їх перевага у заключні хвилини була дуже вагомою, але часу забракло. Перемога з рахунком 4:2 і делятинська команда стає основним претендентом на кубок «Дружби».

Надвірнянці з «Торнадо» виграли дві свої зустрічі у ФК «Пнів» та ФК «Аляска», але у них залишились дві дуже складні зустрічі з ФК «Делятин», який на момент гри мав 9 очок, та й «Олімп» не можна було «скидати» з рахунку.

Гра вийшла дуже нервовою, делятинці розуміли, що навіть нічия – це майже 100 % шанс стати переможцями, але й «торнадівці» надіялись на перемогу, яка практично забезпечувала їм одне з перших місць. Приблизно в середині першої половини гри Олександр Бевзюк з «Торнадо» відкриває рахунок, згодом два чудових моменти не використовують делятинці і з рахунком 1:0 команди ідуть на перерву. У другому таймі несподіваний удар з далекої відстані, рикошет – і нічия 1:1, яка на руку делятинській команді. Але долю гри вирішив влучний удар Святослава Глухого з «Торнадо», який приносить перемогу своїй команді з рахунком 2:1.

Надвірнянська ФК «Аляска» у нелегкому двобої переграла своїх пнівських однолітків з рахунком 2:1 і отримала шанс здобути призове місце. Але для цього їм було потрібно переграти земляків з «Олімпу», на жаль цього не  сталося. Більш досвідченіші та зіграні гравці «Олімпу» без особливих проблем здобули легку перемогу, і почали готуватись до вирішальної гри з  «Торнадо», де їх влаштовувала тільки перемога, саме в цьому випадку вони займали перше місце.

Гравців «Торнадо» цілком влаштовувала і нічия, у цьому випадку вони набирали 10 очок і ставали володарями кубка «Дружби».

Гра розпочалась без розвідки, адже обидві команди чудово знають можливості своїх суперників. З перших хвилин атакують гравці «Олімпа», небезпечно пробивають по воротах, пресингують суперників по цілому майданчику і зрештою відкривають  рахунок 1:0 на користь «Олімпу». Гравці «Торнадо» не знітились, почали гостріше атакувати, намагаючись зрівняти рахунок, але проґавили гостру контратаку «Олімпа» - і рахунок вже 2:0. Зрозумівши, що сьогодні не їх день, «торнадівці» якось знітилися, пропала чіткість і надійність в їх діях, і як наслідок цього – третій пропущений гол. Саме з таким рахунком і завершилась ця гра 3:0 на користь «Олімпа».

У підсумку – три команди «» Олімп», ФК «Делятин» та «Торнадо» набрали по 9 очок, але по різниці забитих і пропущених м’ячів, саме в такій послідовності вони і зайняли п’єдестал пошани.

Нагородження команд-призерів проводили почесний гість турніру – заступник голови ГО «Спілка воїнів АТО «Прикарпаття» Андрій Левицький, голова депутатської фракції «Народний контроль» у міській раді Василь Кузюк та голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко.

 За зайняте четверте місце грамотами нагородили команду ФК «Аляска» (капітан Євген Андріїв), бронзові медалі та дипломи гравцям «Торнадо» з Надвірної (капітан Денис Максим’юк). Срібло – у делятинської команди (капітан Олексій Вацик). А всі головні призи вже вкотре у футболістів надвірнянського «Олімпа» (капітан Олег Рубінський) – це кубок, футбольний м’яч «Ліга чемпіонів», золоті медалі та дипломи переможців.

Як і завжди були визначені кращі гравці у чотирьох номінаціях – воротар Олександр Бойко (ФК «Делятин»), захисник Андрій Дмитренко (ФК «Аляска»), нападник Святослав Глухий («Торнадо») та кращий гравець турніру Володимир Дем’янчук («Олімп»). Всім цим гравцям Василь Кузюк та Андрій Левицький вручили індивідуальні призи нового дизайну та відповідні грамоти.

До відома присутніх була доведена інформація, що у суботу 12 травня буде проведено розіграш кубка «Перша висота», а 19 травня розіграш кубка «Краєвид Карпат», які одночасно будуть відбірковими до кубка «Дзвони пам’яті», якій буде проведено у червні 2018 року.

У суботу, 26 травня буде проведено розіграш кубка «Надії» до міжнародного дня захисту дітей, при участі Надвірнянської міської ради та за сприяння і підтримки ГО «Спілка воїнів АТО «Прикарпаття».

Переглядів: 652 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів