Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2015 » Червень » 1 » Тернистий шлях до «бронзи»
09:32
Тернистий шлях до «бронзи»

Команда з Надвірнянщини не вперше бере участь в подібних змаганнях. Минулого року в тому ж таки Калуші грала команда ДЮСШ Надвірна, яка в підсумку посіла 13 місце.

Цього ж року командою було проведено досить непоганий підготовчий етап до цих змагань. Зимою виступали на турнірах з міні-футболу на Львівщині (1 місце) та Волині (5 місце). Весною зіграли на традиційному Всеукраїнському турнірі в Івано-Франківську (3 місце). По футболу, на жаль, змагань було менше. Зіграли на зональному турнірі «Діти Олімпійська надія України» в м. Галич (2 місце) та за два дні до чемпіонату зіграли товариську гру в Надвірній проти ДЮСШ (хлопці).

Дізнавшись,  що в групі з нами будуть грати команди з Умані (3-місце-2014р.), Маневичів (5-місце-2014р.), та з Львівщини (10-місце-2014р.), було вирішено включити до складу команди вихованців Василя Шевчука з городенківського «Колосу» та Івана Рижука з Нижнього Березова, що на Косівщині. Богдан Пинчук та Василь Шевчук склали тренерський штаб «Надвірняночки».

Того року команди грали за схемою (7+1 в полі), а цього року комітет жіночого футболу ФФУ вирішив провести змагання за повноцінною схемою. То ж гравців на 5 матчів, які мала зіграти дівоча футбольна дружина, треба було мати достатньо. Ще й в останній момент не змогли поїхати допомогти команді Марта Жбакова та Мар’яна Дячук. Думалося, що в кращому випадку зможемо поборотися в групі за друге місце.

 

17.05.2015р.

«Надвірняночка» - Зб.Львівської обл. - 2:0 (0:0)

(Русінова Яна (36), Дем’янець Анна (40))

 

 

В першому таймі обидві команди створили по небезпечному моменту. Яна Русінова заробила свою першу жовту картку, збиваючи гравця суперника перед своїм карним майданчиком. Штрафний удар футболістки з Львівщини прийняла на себе поперечка. А за хвилину «Надвірняночка» збігала в контратаку, де удар Іванни Пазинюк воротар суперника перевів у штангу. В другому таймі при подачі кутового хтось із захисників львівської команди виніс м’яч подалі від воріт, але він потрапив на ногу центрального захисника Яни Русінової, яка потужним ударом перекинула його за комірець воротарю - 1:0. Небезпечно проривалась до наших воріт суперниця, але Яна Тріщук  нейтралізувала небезпеку вчасно вийшовши з воріт. Воротар львів’янок також змогла відбити удар Анни Дем’янець. Чудову атаку провели в кінці 2 тайму і Дем’янець після пасу Романи Лукач збільшила перевагу в рахунку.

Перший матч - перша перемога. А оскільки суперники зіграли бойову нічию 2:2, то після першого ігрового дня очолили нашу групу, хто би міг подумати, що так буде і після останнього матчу в групі…

 

18.05.2015р.

«Надвірняночка» - «Пантери» Умань-2:1 (1:0)

(Дем’янець Анна (14), (41) – Білокур Оксана(32))

 

 

На початку тайму біля наших воріт було гаряче. Два кутові і Тріщук два рази доводилося рятувати ворота. Ми майже середину поля не переходили. Романа Лукач потурбувала воротаря ударом із штрафного, але він був на місці. Несподівано забила гол Анна Дем’янець. Умань пробивала штрафний в бік наших воріт, м’яч потрапив до Іванни Пазинюк, яка винесла його на чужу половину поля, де з ним не розібралися захисники і воротар, яка влучила у Дем’янець і від неї м’яч вкотився у ворота. В другому таймі команда з Умані продовжила тиск на наші ворота, який вдавалося стримувати до 32 хвилини, коли Оксана Білокур отримавши м’яча пробила Тріщук - 1:1. Через декілька хвилин знову після небезпечного удару м’яч пройшов в сантиметрах від штанги наших воріт. Коли атаки суперника трохи вщухли вдалося провести декілька своїх і одна з них завершилась забитим голом. Іванна Пазинюк віддала чудовий пас на Дем’янець і остання вийшовши на рандеву з воротарем пробила повз неї  - 2:1. Завершували матч під шквал атак «Пантер». Було подано підряд 6 кутових! Але перемогу вдалося втримати, а уманські футболістки втратили всі шанси, на вихід із групи з першого місця.

 

19.05.2015р.

«Надвірняночка» - «Освіта-Волинянка» -1:1 (0:0)

(Савчук Юлія (34) – Шевчук Ольга(27))

 

Для виходу з групи з 1-ого місця залишилося зробити один крок і ми його зробили…Перший тайм пройшов в боротьбі за переваги команди з Волині, яка створила декілька нагод для взяття наших воріт, але не вийшло. Глядачі побачили голи тільки в другому таймі. Одразу на 2 хвилині другого тайму наші гравці не зупинили головну ударну силу волинської команди Ольгу Шевчук, яка прорвавшись по лівому флангу відкрила рахунок в матчі. Але часу на те щоб зрівняти рахунок залишалось ще вдосталь. Відігрались через 7 хвилин, Лукач заробила штрафний в центрі поля, завантажила м’яч в карний майданчик суперника, де його отримала Дем’янець і прострілила у воротарський майданчик. Захисник вибив м’яча на Юлію Савчук, якій залишилось тільки не промахнутись, що вона успішно зробила - 1:1. Знову «Освіта» намагалась тиснути на наші ворота. Небезпечними були стандарти у їхньому виконанні (штрафні, кутові), але захисники і воротар грали надійно. В одному епізоді Тріщук знову врятувала, не дозволивши гравцю суперника реалізувати вихід  один на один.Витерпівши до завершення матчу наші гравці в нагороду отримали вихід до фінальної частини і нагоду поборотись за комплект нагород чемпіонату України!

 

21.05.2015р.

«Надвірняночка» - «ДЮСШ №3» Івано-Франківськ - 0:2 (0:1)

(Мединська Ірина (24), Бойчук Надія (30 з пен.))

 

В 1 таймі було обмаль гольових моментів, більше нагод створила команда з обласного центру. Перед перервою невдало зіграли захисники команди і дозволили Мединській відкрити рахунок в матчі. Після перерви, арбітр призначив пенальті в наші ворота, яке реалізувала Бойчук. Натомість в двох епізодах, коли збивали нашого нападника Дем’янець, свисток арбітра чомусь промовчав. Нажаль програли своєму принциповому супернику останніх років, ще й Русінова отримавши другу жовту карту не могла допомогти в матчі за 3 місце з командою з Чернігова.

 

22.05.2015р.

«Надвірняночка» - «Спартак»Чернігів - 1:1(1:0), по пен.3:2

(Дем’янець Анна (4) – Кравченко Ірина (41))

 

На початку матчу досить швидко вдалося відкрити рахунок завдяки головній ударній силі нашої команди Дем’янець, яка скориставшись з помилок захисту суперника забила свій четвертий м’яч на чемпіонаті. Відбивались від атак команди з Чернігова весь перший і другий тайм, але знову помилилися при захисті своїх воріт і довели таки матч до серії післяматчевих пенальті. Дем’янець, Боднар, Тріщук свої забили, не забила тільки Равлюк, але для перемоги цього виявилося достатньо. Завдяки хорошим діям капітана і воротаря команди Яни Тріщук в команди суперника з реалізацією одинадцятиметрових не склалось.

Радості не було меж. Кубок та бронзові медалі було завойовано, а успіх команди записано у футбольну історію не тільки нашого Надвірнянського району та Прикарпаття, але й України.

Вручали нагороди нашим спортсменкам головний спеціаліст Комітету Жіночого футболу України Руслан Діденко, головний спеціаліст технічного департаменту Інна Дідич, головний арбітр-спостерігач арбітражу Михайло Овчар.

Склад «бронзової» команди: Катерина Боднар (Чернятин), Юлія Глазньова (Цуцилівський НВК), Анна Дем’янець (Фитьківська ЗОШ), Лілія Зайцева (Городенка), Софія Івасик (Надвірнянська ЗОШ №1), Романа Лукач (Цуцилівський НВК), Ангеліна Осадчук (Городенка), Іванна Пазинюк (Порогівська ЗОШ), Марія Пігач (Чортовець), Віталія Равлюк (Михальче), Яна Русінова (Глибівська ЗОШ), Юлія Савчук (Делятинська ЗОШ), Анастасія Сивирин (Городенка), Валентина Солоджук (Городенка), Вікторія Ткачук (Чорнопотоківська ЗОШ), Яна Тріщук (к) (Надвірнянська ЗОШ №1), Ганна Шовгенюк (Чорнопотоківська ЗОШ),Оксана Геник,Христина Геник,Соломія Кіцелюк(Нижній Березів).

Яну Тріщук було визнано кращим воротарем Чемпіонату України WU-15. Варто відмітити працю тренера воротарів «Надвірняночки» - ветерана надвірнянського футболу Лева Борняка.

Переглядів: 787 | Додав: nrff | Теги: чемпіонат України, Надвірняночка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів