Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 1
Користувачів: 1

nrff
на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2012 » Серпень » 31 » Суперкубок – у гірській Зеленій і футбольному Перерослі
12:20
Суперкубок – у гірській Зеленій і футбольному Перерослі

У неділю, 26 серпня, відбулися матчі за Суперкубок району між юнацькими командами Зеленої і Камінного та дорослими колективами Красної і Переросля. Непростий екзамен чекав на зеленчан, котрих екзаменував один із лідерів чемпіонату району у першій лізі – футбольна команда «Камінне». А ось футболістам Переросля залишилося покласти у Кубок і Суперкубок району золоті медалі чемпіонату. І для цього вони мають непогані шанси.

Юність Зеленої – у футболі

ФК «Перерісль» визнаний лідер

У першому недільному матчі на стадіоні «Нафтовик» зустрілися «Зелена» і «Камінне». У поєдинку зійшлося непереборне бажання привезти ще один трофей у славну, тепер уже футбольну частину Надвірнянщини. З іншої сторони – технічна майстерність і вміння суперників, котрі не раз втрачали моменти для взяття воріт.

У другому таймі біля воріт Петра Масевича ставало неспокійно. Хтось із каміннецьких юнаків не зумів замкнути поперечний простріл повз ворота. У наступному ж м’яч на своїй половині поля підхопив Іван Іванюк, на швидкості пройшов захист суперника і технічно переграв голкіпера.

Цей гол став шоком для зеленських футболістів. У них нічого не виходило, та тренер команди Василь Завадський, Зеленський сільський голова Віталій Хопта і спортінструктор Іван Остап`юк зуміли надихнути своїх гравців і Микола Сенетович у боротьбі із двома захисниками точно пробив по воротах. У основний час команди більше не забивали і для визначення переможців зіграли два екстра-тайми. Каміннецькі футболісти віддали багато сил в основний час, а у додатковий – їх забракло. Микола Сенетович забиває вдруге (2:1) і «юнацький» Суперкубок мандрує в Зелену.

У дорослих за трофей боролися переможець і фіналіст Кубка району «Перерісль» і «Красна» відповідно, бо переріслянці перемогли й у минулорічному розіграші чемпіонату району у першій лізі. У цьому ж матчі першими забили краснянці, коли їхній гравець Володимир Козубаль головою замкнув навіс із штрафного. Після цього вони віддали ініціативу і намагалися грати на контратаках, за що й поплатилися. Рахунок зрівняв Роман Синоверський. До кінця першого тайму вивів «Перерісль» уперед Ярослав Клепацький. Удари ж їхніх суперників приходилися у штанги, перекладини, тільки не у ворота. У другому таймі малюнок гри не змінився. Кінцевий рахунок ефектним ударом у кут воріт встановив Василь Угринчук. Отже, 3:1.

Надвірнянській районній федерації футболу в організації Суперкубка району допоміг відділ у справах сім`ї, молоді та спорту РДА (нач. Тарас Вінтоняк) і районна рада ФСТ «Колос» (гол. Василь Масевич). Останній, разом із головою НРФФ Тарасом Пушкаром, заступником голови Михайлом Рубінським відзначили учасників міні-футбольного турніру ветеранів, який присвятили 21-річниці Незалежності України. У ньому перше місце вибороли футболісти Надвірної, друге – Камінного, третє – Середнього Майдану, 4-5 – Гвозда і Пнів`я. Кращим воротарем турніру визнали Івана Федоровича, гравцем – Володимира Нагорного. За розвиток спорту нагородили сільських голів Камінної, Зеленої, Переросля і Красної Андрія Федоровича, Віталія Хопту, Василя Непеляка, Василя Завальнюка, спортінструкторів – Тараса Романюка, Івана Остап`юка, Василя Передрука і Василя Остап`юка, Андрія Дитка і Василя Бойка, тренера «Зеленої»Василя Завадського, гравців команд. Кращим гравцем Суперкубка у складі «Камінної» став Іван Іванюк, «Зеленої» – Дмитро Осташук. Під час нагородження дорослих складів команд Тарас Пушкар подякував усім, хто сприяв у проведенні Суперкубка. – Гравці «Красної» нічим не поступалися суперникам, м’яч тричі після їхніх ударів влучав у каркас воріт». Кращим бомбардиром розіграшу Суперкубка став Володимир Козубаль і кращим гравцем – Андрій Ярославський.

Ці результати розіграшу Суперкубка підтвердили позиції «Переросля», показали бажання краснянців з ними змагатися. «Зелена» уже має перші здобутки, і тепер не треба зупинятися, а гордо прямувати до вершин другої, потім і першої ліги. Каміннецьким футболістам бажаємо і надалі тішити своїми результатами і грою.

Василь ІВАСЮК «Народна Воля»

Переглядів: 1839 | Додав: nrff | Теги: суперкубок району, ФК Красна, ФК Зелена, Олміпія Камінне, Івасюк, Народна воля, ФК Перерісль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів