Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2011 » Жовтень » 3 » Стримба продемонструвала як потрібно налаштовуватись на лідера першості…
20:33
Стримба продемонструвала як потрібно налаштовуватись на лідера першості…

        VS 

         Фитьківські любителі футболу, їдучи до Стримби, очікували жорсткого опору від місцевої команди, адже ті неодноразово в поточній першості демонстрували характер у матчах з лідерами. Але у звітному матчі господарі поля яскраво показали, що означає боротися на кожному клаптику поля за честь рідного села.

          Починали ігровий день юнацькі склади. Юні соколята були налаштовані лише на перемогу, адже в поточному сезоні юнаки мають шанс подарувати громаді перший рядок турнірної таблиці, а для цього необхідно проявити себе у кожному матчі. Крім того, триває боротьба бомбардирів між Василем Дерешем та Маряном Дмитруком. Склад команди гостей: Максімко Василь (Бакота Дмитро, 36), Балабан Юрій, Сагайда Ростислав, Нарожняк Іван, Дутчак Мирон, Багрійчук Іван, Дутчак Андрій (Бакота Іван, 36), Балабан Ярослав (Середюк Сергій, 53), Гавриленко Степан (Ерстенюк Ростислав, 56), Дереш Василь, Середюк Денис (Дмитрук Мар’ян, 36)

          Слід відразу зазначити, що гості були явно сильніші, але при цьому впродовж перших двадцяти хвилин ніяк не могли вразити ворота. В цьому і заслуга захисників, і низький рівень реалізації моментів у самих соколят. На 23 хвилині відзначився (вперше в карєрі гравця…у своєму дебютному сезоні) Ярослав Балабан. Він реалізував вивірений пас справа від Степана Гавриленка, і пробив головою чітко у дальню «девятку» з 11-12 метрів – 0:1. На 27 хвилині своє повернення у рідну команду відзначив голом нападник Денис Середюк. Василь Дереш віддав пас з розвороту на хід Денису, а той з лінії штрафного майданчика потужним ударом заколотив мяч під перекладину – 0:2. Зробивши ряд замін соколята вийшли на другий тайм з явним бажанням покращити різницю мячів. На 44 хвилині гості розіграли класичну атаку в швидкому темпі, де на вістрі опинився Мар’ян Дмитрук – захисник Іван Нарожняк віддав на Дереша філігранний пас, Василь в дотик перевів вперед на Мар’яна Дмитрука, а Мар’ян розстріляв воротаря з 4-5 метрів (атака тривала 10-15 секунд) – 0:3. Останню крапку поставив капітан команди  Василь Дереш на 59 хвилині. Він реалізував гольовий пас одного з найталановитіших юних гравців «Сокола» Івана Бакоти, обігравши на шляху до воріт трьох захисників суперника, вийшов сам на сам і забив – 0:4.

        Гра дорослих складів була дуже напружена впродовж всього матчу. Команди грали на зустрічних курсах і вболівальникам нудьгувати не приходилося. Склад команди гостей: Криска Іван, Магеровський Богдан, Балабан Мирослав, Яніцький Юрій, Ерстенюк Андрій, Дмитрук Мирон, Попович Юрій, Дмитрук Дмитро (Янцюк Роман, 71), Балабан Михайло (Середюк Володимир, 46), Дмитрук Юрій, Попович Іван.

        А вирішив долю матчу один єдиний гол, що його забили гості на останніх хвилинах. Героєм матчу став Юрій Дмитрук. Він на 85 хвилині забив гол із серії «тих, що їх воротарі не беруть» - це був гарматний постріл з 20 метрів прямісінько у «дев’ятку». Взагалі одним з найкращих гравців матчу можна назвати і воротаря стримбівської команди, але в даному моменті Андрій був безсилий. Матч закінчився 0:1 і гості залишились дуже задоволені, адже гра була практично рівна…Стримба нічим не поступалась лідерам першості і це дуже приємно…таких команд би побільше і футбольна першість буде цікавіша.

  


       P.S. Не дуже сподобався рівень суддівства Ігоря Соколова, котрий подекуди сам провокував конфліктні ситуації на полі і за межами поля…


fcfutkiv.at.ua
Переглядів: 1259 | Додав: wert | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Жовтень 2011  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів