Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2012 » Червень » 20 » "Сокіл"Фитьків-ФК"Білі Ослави"
08:12
"Сокіл"Фитьків-ФК"Білі Ослави"
Напередодні домашнього поєдинку проти Білих Ослав в стані фитьківської футбольної дружини були серйозні побоювання на предмет формування основного складу як юнацької, так і дорослої команди. У юнаків відраховані чотири гравці + відсутній провідний півзахисник Юрій Кисляк, а також два гравці травмовані. У дорослих травмовані і відсутні пятеро гравців. Разом з тим, гравці обох фитьківських команд усвідомлювали нагальну необхідність перемоги. Юнаки, зігравши пять матчів, не здобули залікових очок, а дорослі, програвши гру Тисменичанам, перебували не в найкращому психологічному стані, їм потрібна була перемога радше для зміцнення упевненості у власних силах, ніж для покращення турнірного становища. Зазначу також, що недооцінка суперника також була недопустима, і саме налаштування на гру і стало запорукою успіху…як для юнаків, так і для дорослих. Для юнаків це була друга гра за чотири дні (у четвер хлопці програли в Л.Тарновиці місцевим юнакам 0:2), а тому тренерський склад команди хвилювали ігрові кондиції окремих гравців.

Склад команди господарів поля: Бакота Дмитро, Шуфлін Юрій, Середюк Сергій (Балабан Ярослав, 30), Дутчак Мирон, Вінтонишин Василь, Середюк Денис, Бакота Іван (Луканюк Орест, 45), Олійник Іван, Багрійчук Іван, Гавриленко Степан, Максімко Андрій (Середюк Станіслав, 36; Ерстенюк Ростислав, 52). Для юнаків перемога над ославськими однолітками була дуже принциповою, адже в минулому сезоні юні соколята за увесь сезон програли лишень два матчі…і обидва ославській команді. Загалом, для соколят матч розпочався з приємної новини – у складі суперника відсутній Роман Прокопюк, котрого тренерський склад фитьківчан відверто побоювався. Наступна приємна новина – до складу господарів, відновившись після травми, повернувся Мирон Дутчак – провідний захисник команди. Як виявилось, повернення  для Мирона видалося доволі вдалим. Мало того, що він продемонстрував пристойний рівень гри, так ще й гол забив на 26 хвилині матчу. Гол також вийшов красивий. Мирон взявся пробити штрафний удар з центра поля. До воріт було близько 40-42 метрів. Мирон потужно надіслав шкіряну кулю, котра потрапила прямісінько у дальню «девятку» - 1:0. 

І до, і після забитого гола на полі точилася практично рівна гра. Команда гостей справила позитивне враження…можливо ославським юнакам не вистачає досвіду виступів у Першій лізі…хоча й юні соколята ще не зовсім адаптувалися у вищому дивізіоні районного чемпіонату. Загалом гра сподобалась не стільки перемогою, скільки більш-менш нормальним рівнем гри господарів поля. Відверто кажучи господарі перемогли завдяки правильній тактичній побудові гри і тому, що хлопці виконали установку на гру, проявивши, чи не вперше у сезоні, ігрову дисципліну і лідерські якості ключових гравців. На задній лінії злагоджено діяли центральні захисники Юрій Шуфлін і Василь Вінтонишин, а Іван Багрійчук та Іван Олійник вели за собою команду в атаку. Ославські юнаки у фізичному компоненті явно переважали господарів поля, тому тільки атакуючи можна було стримати атакувальні потуги гостей. Як результат – перемога!

Гра дорослих складів була значно цікавішою. Особливо сподобалися гості… Склад команди господарів поля: Криска Іван, Магеровський Богдан, Гречанюк Андрій, Балабан Юрій (Нарожняк Іван, 88), Ерстенюк Андрій, Дмитрук Мирон, Попович Юрій, Янцюк Роман, Дереш Василь, Яніцький Юрій (Дмитрук Сергій, 22; Середюк Володимир, 86), Дмитрук Юрій). Відзначу гостей в першу чергу за бійцівські якості і прагнення до перемоги. Більше того, дозволю собі порівняти дорослий склад ославської команди зі збірною Греції на Євро-2012…

Початкових хвилин з двадцять команди пробували подолати захисні рубежі одне одного, господарі поля при цьому були все ж вдалішими, адже на 30-ту хвилину фитьківські гравці все ж заволоділи центром поля і вже тоді  гол назрівав. На 35 хвилині господарі поля після масованої атаки отримали право нам пробиття кутового удару. Роман Янцюк зряче накрутив мяч на дальню штангу, де вже чекав на пас високий правий захисник команди Юрій Балабан. Юра пробив чітко головою у ближній кут воріт – 1:0. Найбільшу радість забитий гол викликав серед гравців і тренерського складу юнацької команди, адже Юра минуло- річний випускник юнацької футбольної школи фитьківського «Сокола». Другий гол не заставив себе довго чекати. Його було забито на куражі, коли спливала 37 хвилина матчу. Відзначився Юрій Дмитрук. Отримавши пас з центра поля від Мирона Дмитрука, Юрій втік від захисників по лівій лінії штрафного майданчика, затягнувши мяч аж до лінії воріт, і здавалося, що найкращий варіант – кутовий. Але Юра створив шедевр. Пробив по воротам сильним ударом і воротар, не втримавши мяч у руках закинув шкіряного у власні ворота – 2:0. На другий тайм вийшла зовсім інша команда гостей. Саме тут доречним буде порівняння зі збірною Греції, адже команда виграла другу половину гри в чудовому стилі. Не можу не відзначити окремих гравців команди, котрі особливо вразили. Крайні півзахисники команди гостей 26-річний Ярослав Струк на лівому фланзі і 31-річний Василь Струк на правому не давали спокою ні захисникам, ні крайнім півзахисникам господарів поля. По центру мяч контролювали досвідчений 26-річний Юрій Панівник і технічний 24-річний Ігор Костюк. Зрештою, вся команда гостей діяла, як єдиний організм під керівництвом авторитетного капітана команди 23-річного Василя Івасишина (досвідченого гравця, відомого за виступами за івано-франківський «Спартак» і «Сокіл» Бережани 2007-2008рр.).
                                      
На 61 хвилині відзначився Юрій Німчук, реалізувавши сольний прохід справа і, пробивши точно під воротаря – 2:1. Через три хвилини Юрій Панівник потужно і зненацька пробив з 25-27 метрів по центру воріт крученим ударом – 2:2. Обидва голи були результатом масованих атак гостей. Для того, щоб оговтатись господарям знадобилося 5-6 хвилин, а гості продовжували методично розхитувати захисні редути соколят. На 72 хвилині господарям поля все ж вдалося переважити шальки терезів удачі на свою   сторону. Відзначився центральний півзахисник команди Юрій Попович. Юрій – досвідчений гравець, він зайняв чудове стратегічне положення на полі. І коли Сергій Дмитрук здійснив прохід по лівому флангу і навісив на ворота, а захисники, відбивши мяч, дали можливість продемонструвати свій бомбардирський хист Поповичу…Юрій не схибив – пробив зльоту з 20 метрів, а мяч вдарившись об газон перед воротарем змінив напрям – 3:2. Гол був переломний, а найцікавіше, що забитий був в результаті помилки бокового арбітра зі сторони господарів Михайлюка Миколи Степановича, котрий прогледів момент виходу мяча за межі поля під час атаки Сергія Дмитрука…як би там не було, але гол зарахований. Після пропущеного гола гості ще посилили натиск на ворота суперника…а забили господарі. Відзначився Василь Дереш, реалізувавши пас Сергія Дмитрука зліва, ударом головою на дальній штанзі – 4:2. Щоправда останнє слово було за гостями, котрі мужньо тримали удар. На 90+2 хвилині матчу Михайло Івасишин потужним ударом з 30 метрів пробив дальню «девятку» 4:3.  
                                                 

fcfutkiv.at.ua
Переглядів: 1776 | Додав: nrff | Теги: ФК Білі Ослави, Сокіл Фитьків, чемпіонат району | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів