Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2012 » Червень » 4 » “Скеля» в напруженій грі ламає опір “Підгір’я”
22:12
“Скеля» в напруженій грі ламає опір “Підгір’я”
Отож, першими на поле вийшли юнаки. Гра розгорталась у відносно рівному руслі, мало місце багато боротьби в центрі поля. Однак, пнів’яни, багато чому завдяки індивідуальним характеристикам фактично зуміли зробити результат матчу вже в першому таймі. Спочатку після масованої атаки і після серії послідовних ударів по воротам м'яч потрапив в руку гравця «Підгір’я”,відразу після чого арбітр показав на «точку”. Ігор Касюдик впевнено реалізував одинадцятиметровий. А під завісу 1-го тайму після сольного проходу по правому крилі наш правий вінгер Андрій Солтицький поклав м'яч під перекладину ефектним ударом.2-0. В другому таймі гра з перемінним успіхом велася як поблизу штрафного майданчика пнівської так і назавизівської команди, але вирішальну точку поставив Андрій Берчак, спочатку пробивши, а потім добивши круглого в порожні ворота. Отже, 3:0 за пнівськими юнаками-результат, що певною мірою додав мотивації і дорослим представникам «Скелі”.

Дорослі склади "Скелі” та «Підгір’я” вийшли на поле у винятково бойовому складах та настрої, розуміючи велику ціну поєдинку, так як переможець фактично цього протистояння міцно закріплював за собою місце в зоні »першої ліги”. Що й показав початок гри. З перших хвилин зав'язалась жорстка боротьба за центр поля. Скеля відразу перейшла до своєї звичної гри, задіявши потужні фланги, на вістрі яких діяли Є.Урсу та Я.Обруб'як відповідно на лівому та правому краях.. Активно діяв в центрі нападу В.Гуменюк, розхитуючи оборону назавизівської команди, при активній підтримці В.Войсовича з центру поля. Активність нападника увінчалась красивим голом головою після розіграшу чергового кутового. 1:0. Варто зазначити, що назавизівська команда також активно використовувала фланги і провела декілька гострих атак, після однієї з яких м’яч чуть не побував в сітці Пнів’ян. Прогавивши випад назавизівської команди з буцімто посиланням на офсайд, захисники «Скелі” пустили однісінького нападника на дуель з пнівським кіпером І.Шпитком, але назавизівський нападник скерував круглого точнісінько у воротаря. Всі зітхнули з полегшенням. Особливу загрозу зі сторони назавизівської команди несли небезпечні закидання аутів, але захисники «Скелі” перемінно з воротарем завжди були бездоганні щодо ліквідації цих небезпек.

В середині першого тайму стався переломний і дуже болючий момент для пнівської команди. Після чергового прориву по центру поля В. Войсовича, його невдало збили перед штрафною назавизівської команди. Капітан "Скелі”, і одночасно одна з ключових фігур команди, зазнав дуже серйозного пошкодження в районі коліна, що не дозволило йому продовжити гру, далі після чого він був під руки виведений зі стадіону під овації вболівальників. Без сумніву, це була дуже важлива втрата для пнівської команду. Відразу довелось робити негайні тактичні зміни в діях команди. Назавизівці взяли ініціативу в свої руки, провівши серію небезпечних атак. Але незважаючи на це, пнівська команда продовжувала далі активно грати краями. Раз по раз небезпечно пробивали по черзі Є.Урсу і Я. Обрубяк, але м’яч пролітав вище воріт. Перший тайм виявився багатим на події як ніколи.

Другий тайм обидві команди розпочали також активно. "Підгір’я” провело серію замін, що значно оживили гру команди. Центр поля плавно перейшов під контроль гостей. І все ж одна з атак гостей увінчалась забитим голом, коли після прострілу з центру на добиванні вдало зіграв форвард назавизівців. Вперше з початку сезону «Скеля” опинились в ситуації, коли на табло –нічийний результат, і ще й без свого капітана. Хлопцям треба віддати належне. Вони не впали духом, продовжили активно і ефективно оборонятись, при цьому далі застосовуючи активні елементи, що допомагали в попередніх матчах, а саме –флангові простріли, небезпечні вкидання аутів. Це все принесло свої плоди. В одній з атак активний лівий вінгер Є. Урсу, отримавши м'яч з лівого краю, витримав паузу і філігранним ударом пробив, закинувши м'яч в дальню «девятку”. Неймовірно.На стадіоні здійнявся нечуваний бум. Це надихнуло хлопців ще більшою впевненістю і далі гра трохи вирівнялась. Ще один небезпечний удар з-за штрафної виконав Є.Урсу, але цього разу штанга врятувала назавизівську команду. Приголомшене «Підгір’я” не полишало надії вирвати хоча би нічию, але пнівська команда надійно зіграла в захисті. Тут слід виділити голкіпера «Скелі” І.Шпитка, який дуже впевнено провів другий тайм, звівши нанівець декілька небезпечних прострілів «Підгір’я”. Нарешті фінальний свисток. 2:1-така тяжка і водночас солодка перемога. Дійсно видовищний матч по праву двох сильних команд. "Скеля” показала характер, закріпившись ще сильніше на 1-му місці турнірної таблиці, при цьому всім доказавши серйозність намірів виходу до 1-ої ліги району. Другий гол був присвячений капітану Володимиру Войсовичу, який додивлявся матч зі знімком флюорографії в руках, роздумуючи над своєю подальшою реабілітацією. Окреме дякую «Підгір’ю” за хороший і змістовний футбол, і також успіхів назавизівській команді в майбутньому.

«Скеля” ні в якому разі не збирається збавляти обертів, а навпаки плавно буде нарощувати потуги для удосконалення тактичних та фізичних показників. Ми розуміємо відповідальність, яку ми несемо перед вболівальниками, та перед селом в цілому, і будемо робити все для того щоб ці сподівання виправдати. Дякуємо всім, хто нас підтримує.

З повагою М.В.

fcskelya.com
Переглядів: 1190 | Додав: nrff | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 10
06.06.2012
10. жора [Матеріал]
я згідний зі словами РОМАНА!! ТОМУ ЩО ЗАВИСТЬ МУЧИТЬ ВСІХ . Скеля - це команда "переможець" обговоренню не підлягає!!!!! хто за став лайк!!!!!!

05.06.2012
9. Роман [Матеріал]
Чому вам так стала в горлі Скеля!!! що зависть мучить чи шо???? та грає собі команда, виграє, пише статті,але ні треба ще її обі..рати (вибачте за слово) Навпаки цікаво читати їх статті, як проходили матчі та ін., так би кожна команда мала свій сайт!!! Тим паче не зустрів жодної образи в сторону опонентів, інших команд збоку Скелі!! Удачі вам Пнів!!!

05.06.2012
Це тобі не football.ua,напиши краще!

Подивись на турнірку,тепер Скеля диктує умови 5 з 5 виграшів.Думаю будуть всі в 1-му колі!

05.06.2012
7. цуа [Матеріал]
та можна просто переговорити за матеріали із Михайлом Войсовичем. щоб дав усну згоду. і у кінці можна трішки більшим шрифтом написати, що матеріал надано гравцями чи адміністрацією клубу. і посилання на їхній сайт треба більше. шановний користувач під ніком Красна напиши краще. як я розумію ви є представником краснянської команди, котра має багато славних сторінок.

05.06.2012
6. krasna [Матеріал]
Олександр не став більше їхню скелю , самі ще будуть проситись , все рівно статейки такі собі

05.06.2012
5. Вова Войсович (Voice) [Матеріал]
Та все норм.Порядок повинен бути,ми не забороняєм.

05.06.2012
4. Олександр (nrff) [Матеріал]
ну є ж в кінці статті гіперпосилання на сайт ФК"Скелі",звідки я так розумію взято,хіба його не видно???Чи цього замало???Треба крім цього ще усно питатись у адміна сайту ФК"Скеля"чи представників команди за можливість розмістити статтю???

05.06.2012
Олександр, не потрібно включати режим мол "ми у вас не брали-ну й добре, як ви такі то, більше не викладемо". Смішно, погодьтесь. Нам навпаки приємно, що люди цікавляться і читають активно статті про хід матчів за участю "Скеля" Пнів, про що свідчить велика кількість переглядів. Просто потрібна існувати хоча би елементарна, навіть усна згода всього-навсього.В нас час вже ніхто не передирає статті з інших сайтів. Якщо це не ви, то дайте посилання на джерело, а далі ми цю справу вже самі доведемо до логічного завершення.

04.06.2012
2. Олександр (nrff) [Матеріал]
не зрозумів)) є зсилка на ваш сайт звідки взято??? питань нема в майбутньому викладати не будемо)

04.06.2012
1. Вова Войсович (Voice) [Матеріал]
На майбутнє запитуйте дозвіл на викладення чужих статей в себе на сайті!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів