Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2010 » Жовтень » 20 » Сезон для команди "Скеля"Пнів
14:45
Сезон для команди "Скеля"Пнів
  
   Цієї неділі, пнівський стадіон побачив справжню битву. Битву дорослих складів Пнів'я та Фитькова за третє місце. Але цьому дійству, передувала гра молодіжних складів. Хоч, як і протягом всього сезону, у пнівських хлопців проявився їхній синдром, показують якісну гру, диктують свої умови.
   Так триває до пропущеного м'яча. І тоді гра розклеюється. Це було помітно на грі з Стримбою, яка завершилася внічию. А в матчі з Фитьковом володіли інціативою, але на жаль гра знову завершилася внічию.
   А ось дорослі склади грали, з оглядкою на свої ворота. В цьому матчі футбольна фортуна могла подарувати будь-якій команді перемогу. Але в цей вечір не судилося. Нічия, яка на руку " скелі", яка здобула бронзові нагороди районного чемпіонату в 2 лізі.
   Вся пнівська громада, має дякувати вам за це. А з чого починався цей сезон, для відновленої пнівської команди. Тут треба згадувати, ім'я Михайла Войсовича, який власне доклав найбільше зусиль для відновлення команди.
Хоч перші ігри приходилося проводити на нейтральних аренах. Але, для громади було зрозуміло одне – футбол в селі відродився, та буде жити. Перший сезон однозначно важкий. Але наші футболісти показали одне - грати в цю гру вони вміють і можуть.
   Але справжній злет відбувся в їх грі, після відкриття на Спаса стадіону. Хоч перша гра, була програна. Але команда покидала стадіон під скандування молодці. Вони своєю грою це заслужили. А надалі почалося…Дорослий склад, від відкриття стадіону й до сьогодні не програв жодної зустрічі. Молодь місцями показувала гідну гру, але в багатьох матчах їм не вистачало везіння. Але будемо вірити в те, що в наступному сезоні вдасться добитися кращих результатів.
   З юнаків найбільше запам'яталися Іван Касюдик та бистроногий пнівський нападник Євген Пуканюк. Так що віримо в прогрес, і таких поєдинків, де вони просто знущатимуться з суперників стане більше. Зичимо їм удачі в іграх нового сезону.
   А справжня гримуча суміш (яка може переграти будь якого суперника) - команда. Команда, в якій поєдналися молодість і досвід. Михайло та Володимир Войсовичі, Володимир Гуменюк та решта наших наших нападаючих працювали плідно на атаку. Цементував оборону досвідчений Кізів. Підчищав огріхи нападаючих наш голкіпер Роман Дворецький, якого всі небайдужі до долі " Скелі" вітають з одруженням. Так що накінець хочеться сказати хлопці-так тримати.
  А тепер у 2 лізі, з'явилися так зване нафтове дербі між командами ФК "Битків" та Фк "Скеля". Це були 4 безкомпрісні гри, де футболісти боролися за кожен клаптик поля. Між іншим у другому колі матч дорослих грали двічі, по тій причині що ні одна команда не хотіла програвати. Як наслідок перегравання, і нічия. Закономірна нічия, по грі.
    Цей сезон, ви пройшли з високо піднятою головою,і в наступному зичимо вам вибороти путівку в першу лігу. Дякуємо вам за футбол на пнівській землі...

Автор статті: Василь Івасюк.


ФК"Скеля"Пнів
Переглядів: 1257 | Додав: fcskelya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Жовтень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів