Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2018 » Серпень » 13 » Розіграш кубка з міні-футболу «Карпатські зорі» пам’яті В.Перегінчука
16:01
Розіграш кубка з міні-футболу «Карпатські зорі» пам’яті В.Перегінчука

Вже традиційно у м.Надвірна проводився розіграш кубка «Карпатські зорі» з міні-футболу серед дитячих команд Надвірнянського району пам’яті футболіста та дитячого тренера Володимира Перегінчука, який у 2010 році передчасно пішов із життя. Як і завжди цей турнір організувала і провела районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко). Суттєву допомогу у проведенні змагань надали президент ФК «Битків» Степан Ломпас, директор охоронної фірми «Січ» Володимир Нагорний та директор магазину «Шик» Роман Кочержук.

Участь у змаганнях взяли 8 команд, які за жеребкуванням були розподілені на дві групи, де змагались між собою за коловою системою, а до фінальної частини змагань виходили по дві кращі команди.

З першої групи до фінальної частини вийшли надвірнянський «Олімп» та ФК «Делятин», а у другій групі передували ФК «Заріччя» та «Прут» Ланчин. Перед початком півфінальних зустрічей команди-учасниці були вишикувані у центрі штучного майданчика стадіону «Нафтовик», і згідно сталій традиції всі присутні на стадіоні – і гравці, і численні глядачі – вшанували хвилиною мовчання пам'ять про Володимира Перегінчука, футболіста і дитячого тренера.

У першій півфінальній грі, де зустрілись надвірнянський «Олімп» та «Прут» з Ланчина, з самого початку ініціативою заволоділи саме надвірнянці – вже на 5 хвилині вони попереду з рахунком 2:0. Після цього гра трохи вирівнялась, і команди обмінялись забитими голами – 3:1 на користь «Олімпа» і команди йдуть на перерву.

Після того, як надвірнянці забили і четвертий гол, здавалось, що все зрозуміло. Але після того, як ланчинська команда забила другий гол, а згодом і третій – доля перемоги і виходу у фінал повисла на волосинці, адже надвірнянські футболісти просто відбивались від атак своїх суперників. Фінальний свисток зафіксував перемогу «Олімпа» з рахунком 4:3 і надвірнянці стають першими фіналістами розіграшу кубка «Карпатські зорі».

У другій півфінальній грі вже вкотре у 2018 році зустрілись сусіди-команди Делятина та Заріччя. Зустрічі між ними проходять завжди у напруженій боротьбі, і досить часто долю перемоги вирішує один єдиний м’яч. А цього разу у грі було все  - і небезпечні моменти, і чудова гра воротарів, і виходи сам на сам з воротарем -  а от голів так і не було.

Бойова нічия 0:0 і команди пробивають 6-метрові штрафні удари. Гравці зарічанської команди свої спроби чітко реалізували, а от делятинська команда одну свою спробу не використала. Перемога з рахунком 3:2 (0:0 основний час) і команда ФК «Заріччя» стає другим фіналістом розіграшу кубка «Карпатські зорі».

У грі за третє місце двічі вперед виходила ланчинська команда, але делятинські гравці двічі рахунок зрівнювали. А після перерви делятинці змогли використати свою перевагу і втілити її у забиті голи – перемога з рахунком 4:2 і ФК «Делятин» посідає почесне третє місце.

Фінальна гра між надвірнянським «Олімпом» та ФК «Заріччя» розпочалась без розвідки, обидві команди намагались будь-що першими забити гол. Але оборонці та воротарі діяли просто відмінно. А потім прикра помилка біля своїх воріт – і зарічанці відкривають рахунок. Коли ж надвірнянці всією командою пішли вперед, намагаючись зрівняти рахунок, вони ще тричі наразились на контратаки своїх суперників – 4:0 на користь ФК «Заріччя» і все зрозуміло – при такій вагомій перевазі гравці з Заріччя доведуть справу до кінця. Так воно і сталось – команди ще обмінялись голами і остаточний рахунок 5:1. Таким чином команда ФК «Заріччя» стає володарем кубка «Карпатські зорі» пам’яті футболіста та дитячого тренера Володимира Перегінчука сезону 2018 року.

Через деякий час відбулось нагородження команд-призерів. Спочатку медалями та грамотами нагородили команди Надвірної та Делятина молодшої вікової групи – 2005-2007 р.н., які перед фінальною грою «Олімпа» та ФК «Заріччя» зустрілися між собою. У важкій напруженій боротьбі перемогу здобули юні надвірнянці з мінімальним рахунком 1:0. Таким чином, срібні медалі у команди Делятина (кращий гравець Денис  Юріков), а золоті медалі у надвірнянців (кращий гравець Віталій Гаврилюк). Всі нагороди цим двом командам спонсорувала директор магазину спорттоварів «Добробут» м.Чернівці Галина Томнік.

За зайняте третє місце бронзові медалі та грамоти вручили гравцям команди ФК «Делятин» (капітан Олександр Бойко). Фіналісти змагань – команда «Олімп» з Надвірної (капітан Володимир Дем’янчук) була пошанована срібними медалями та грамотами. А всі головні призи – красень-кубок, футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи першого ступеня – отримали гравці команди ФК «Заріччя» (капітан Артем Пилка).

Як і завжди організатори змагань визначили кращих гравців розіграшу кубка «Карпатські зорі» у різних номінаціях. Ними стали воротар Артем Пилка (ФК «Заріччя»), захисник Андрій Самуляк (ФК «Заріччя»), нападник Олександр Тарновецький  (ФК «Делятин»), бомбардир – Тарас Гуменюк (ФК «Заріччя»), самий технічний гравець – Олександр Кирлич («Олімп»), самий універсальний гравець Олександр Юрчило («Олімп»), найперспективніший гравець – Ростислав Дмитрічков («Олімп») та кращий гравець турніру Василь Синяк (ФК «Заріччя»). Всі вони отримали пам’ятні призи та відповідні дипломи, які надали спонсори Василь Цурак (м.Лейрія Португалія) та Захар Багрій (м.Прага Чехія).

Також була обрана символічна збірна турніру – до неї ввійшли воротар Євген Іванів («Олімп»), захисник Олексій Вацик (ФК «Делятин) та Михайло Сова («Олімп»), нападник Микола Антонюк (ФК «Заріччя») та Андрій Вольвин (ФК «Делятин). Ці гравці також отримали пам’ятні призи та дипломи від організаторів турніру.

Після проведеного нагородження були фотографії на пам'ять, товариські розмови, щирі дитячі обійми, оплески численних глядачів, що не зважаючи на дощову погоду, відвідали ці змагання. Організатори змагань висловили щиру подяку всім учасникам турніру, вболівальникам, суддівській бригаді, представникам ЗМІ за сприяння та допомогу у проведенні розіграшу кубка «Карпатські зорі» пам’яті футболіста та дитячого тренера Володимира Перегінчука. Згадали й добрим словом і тих людей, завдяки яким і відбувся цей турнір, адже без фінансової допомоги він міг і не відбутись. Окрема подяка директору ПП «ПоліКрок» Анатолію Косовану за якісно виготовлену поліграфічну продукцію для нагородження учасників змагань.

Користуючись нагодою повідомляємо, що наступні дитячі змагання з міні-футболу будуть проведені 21 серпня – це традиційний турнір до Дня Незалежності України. Після його проведення будуть такі змагання – розіграш кубка «Карпатська осінь» до Дня м.Надвірна та розіграш кубка «Багряна осінь» - за підтримки політичних партій та громадських організацій. Ці змагання будуть проведені у вересні місяці.

Прес-служба районної

федерації міні-футболу

Переглядів: 577 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Серпень 2018  »
НдMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів