Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 3
Guests: 3
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2017 » Листопад » 28 » Р Е Г Л А М Е Н Т чемпіонату Надвірнянського району з міні-футболу сезону 2017-2018 років
15:08
Р Е Г Л А М Е Н Т чемпіонату Надвірнянського району з міні-футболу сезону 2017-2018 років

Р Е Г Л А М Е Н Т

чемпіонату Надвірнянського району з міні-футболу

сезону 2017-2018 років

РЕГЛАМЕНТ визначає принципи організації та проведення районних змагань з міні-футболу серед аматорських команд на період від 02 грудня 2017 р. до 15 лютого 2018 р., процедурні та дисциплінарні заходи з питань недотримання порядку та правил передбачених чинним законодавством України, регламентуючими документами ФІФА, УЄФА, ФФУ, АМФУ, ФМФЛ.

Нормативно-правовою базою Регламенту є:

  • Закон України «Про фізичну культуру і спорт» зі змінами та доповненнями;
  • Господарський кодекс України;
  • Кодекс законів «Про працю України»;
  • Постанова Кабінету Міністрів України «Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення спортивно-масових та культурно-видовищних заходів» від 1998 року;
  • Правила гри у фут зал від 2007 року, а також зміни і доповнення прийняті комітетом з міні-футболу;
  • Порядок забезпечення громадського порядку і безпеки під час проведення футбольних змагань, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 29 червня 2004 року №823

 

Мета та завдання Регламенту:

Стаття 1. Мета Регламенту

Метою регламенту є визначення принципів організації та проведення районних змагань з міні-футболу серед аматорських команд Надвірнянського району (далі – змагання) під егідою Надвірнянської районної федерації футболу, порядку, норм і правил відносин між суб’єктами любительського міні-футболу на основі створення системи прав, обов’язків і відповідальності.

Стаття 2. Завдання Регламенту

  1. Сприяння проведенню змагань на рівні вимог ФІФА, УЄФА, ФФУ, регламентуючих документів Міністерства молоді та спорту та АМФУ, ІФФФ, АМФІФО;
  2. Встановлення порядку здійснення керівництва та контролю за організацією та проведенням змагань.

Мета та завдання змагань

Стаття 3. Мета змагань

Метою змагань є популяризація та піднесення престижу міні-футболу в Надвірнянському районі, забезпечення необхідного рівня майстерності футболістів для успішного виступу клубних та збірних команд району у обласних та регіональних змаганнях.

 

Стаття 4. Завдання змагань

  1. Сприяння подальшому розвитку та пропаганді міні-футболу в районі;
  2. Підвищення рівня спортивної майстерності футболістів-любителів;
  3. Визначення переможця та призерів чемпіонату району серед дорослих команд;
  4. Організації дозвілля шанувальників міні-футболу району.

Стаття 5. Керівництво змаганнями

  1. Загальне керівництво проведенням районних змагань з міні-футболу покладається на Надвірнянську районну федерацію футболу (НРФФ);
  2. Безпосереднє керівництво і оперативний контроль за змаганнями здійснює Організаційний комітет з проведення змагань (далі Оргкомітет). Питання, які не передбачені цим Регламентом, регулюються Оргкомітетом, до якого входять представники усіх команд.
  3. Чемпіонат проводиться за принципами «Чесної гри» згідно з календарем змагань, затвердженим головою НРФФ.

Стаття 6. Система проведення змагань

  1. Змагання чемпіонату проходитимуть на спортивних спорудах, які затверджує Оргкомітет;
  2. У чемпіонаті району з міні-футболу 2017-2018 років змагаються 14 (чотирнадцять) команд. Ігри проходять в два кола. Матчі тривають два тайми по 15 хвилин.

Стаття 7. Календар змагань

  1. Календар змагань складається способом жеребкування;
  2. Перенесення матчу допускається на інший строк (день або годину) у випадках:
  • Форс-мажорних обставин;
  • Внесення змін до календаря змагань.
  1. Рішення про перенесення матчу приймає Оргкомітет та сповіщає про це команди. Рішення є остаточним.
  2. Право перенесення матчу у випадках не передбачених Регламентом належить тільки Оргкомітету.

Стаття 8. Учасники змагань. Умови проведення змагань

  1. До участі у чемпіонаті допускаються команди сіл та селищ району, футбольних та спортивних клубів, підприємств, установ та організацій, вузів, які знаходяться на території району. Основною умовою допуску команд до змагань є неухильне виконання вимог та положень даного регламенту та своєчасне сплачення внесків у розмірі 600 (шістсот) гривень і здійснення інших обов’язкових платежів в установленому порядку та у відповідні терміни, що може бути здійснене у вигляді колективного членського внеску (колективний членський внесок необхідно перерахувати на розрахунковий рахунок НРФФ № 26001010025573(Гривня) в Івано-Франківській «ПАТ АкцентБанк”, м. Надвірна, МФО –307770, КОД – 14360080, з поміткою „Колективний членський внесок за участь футбольної команди в чемпіонаті району з міні-футболу сезону 2017-2018 року.
  2. Жодна фізична або юридична особа не може володіти або керувати, в тому числі і через третіх осіб, більш ніж одним клубом (командою), що приймає участь у змаганнях і здійснювати контроль за їх діяльністю.
  3. До змагань допускаються учасники за умов відповідності наступним вимогам: а) вихідці з Надвірнянського району, б) особи з районною пропискою, в) дозвіл лікаря.
  4. Команда, яка приймає ігровий тур повинна підготувати спортивний майданчик відповідно до правил змагань та представити медичний персонал.

Стаття 9. Визначення місць команд в турнірній таблиці.

  1. За перемогу у матчах чемпіонату команді нараховуються три очка, за нічию - одне очко, за поразку відповідно жодного.
  2. Місця команд у чемпіонаті визначаються за наступними показниками отриманими в усіх матчах:
  • Більша кількість набраних очок;
  • Більша кількість перемог;
  • Краща різниця забитих і пропущених м’ячів;
  • Більша кількість забитих м’ячів.
  1. У випадку рівності показників визначених п.2 даної статті у двох і більше команд перевагу отримують ті, котрі у матчах з усіма конкурентами мають кращі показники:
  • Більша кількість перемог у особистих зустрічах;
  • Більша кількість перемог у всіх матчах;
  • Краща різниця забитих і пропущених м’ячів у всіх матчах;
  • Більша кількість забитих м’ячів у всіх матчах.

Якщо тільки дві команди набрали однакову кількість очок, незалежно від займаного місця в турнірній таблиці, між ними проводиться додатковий матч для остаточного визначення турнірного становища команд-суперниць. Якщо однакову кількість очок набрали три і більше команд – остаточне турнірне розташування команд визначатиметься згідно п.2 і п.3 ст.9.

Якщо основний час додаткового матчу закінчився внічию, то призначається додатковий час ( 2 тайми по 5 хвилин без перерви). Якщо і додатковий час закінчився внічию, то призначається серія 6-метрових ударів.

Стаття 10. Неявка команди на матч. Виключення команди із змагань.

  1. За неявку команди на матч чемпіонату без поважної причини їй зараховується технічна поразка (-:+), команді-суперниці – технічна перемога (+:-), а до клубу, команда якого не з’явилась на матч, застосовуються дисциплінарні санкції та нараховується штраф у розмірі 150 грн.;
  2. Якщо обидві команди не з’явились на матч чемпіонату, то їм зараховується технічна поразка (-:-) а до клубів застосовуються дисциплінарні санкції та нараховується штраф у розмірі 150 грн.;
  3. Оргкомітету надається право зняття із змагань клубів у випадку повторної не появи команд на матч без поважної причини. Відповідно клуб (команда) автоматично виключається з першості і гравцям надається статус «вільного агента». Залишок суми заявочного грошового внеску такої команди зараховується у фонд організації змагань.
  4. Якщо така команда провела половину і більше матчів, їй зараховуються технічні поразки у поєдинках до завершення чемпіонату (-:+), а командам-суперницям перемоги (+:-), якщо ж менше половини – результати анульовуються.

Стаття 11. Припинення, догравання, вимушене перенесення матчу.

  1. У випадку припинення матчу арбітром з вини однієї з команд їй зараховується технічна поразка (-:+). Якщо рахунок відповідного матчу вищий ніж 3:0 на користь команди, котрій зараховується технічна перемога, то зберігається вищий результат.
  2. Якщо матч припинено з вини гравців однієї з команд то відповідне рішення щодо матчу та команд приймає Оргкомітет не основі даного Регламенту.
  3. У разі, якщо матч припинено з вини обох команд, їм зараховується технічна поразка (-:+). До винних застосовуються дисциплінарні санкції.
  4. У випадку припинення матчу до закінчення ігрового або додаткового часу через форс-мажорні обставини, він дограється, як правило, наступного дня з хвилини, на якій він був припинений, тими ж складами команд, що грали до хвилини припинення, на майданчику, де він проходив. При неможливості за станом здоров’я (травма та ін.) взяти участь у дограванні футболіст може бути замінений іншим гравцем.
  5. Якщо незалежні від організаторів причини перешкоджають дограти матч наступного дня обидві команди мають право домовитись зіграти його на два дні пізніше запланованої дати проведення.
  6. Час припинення матчу повинно бути відображено в рапорті.
  7. Рахунок та дисциплінарні санкції проведеної частини матчу, при дограванні зберігаються.
  8. Поєдинок не дограється з причин:
  • Втручання у нього третіх осіб.
  • Недисциплінованої поведінки футболістів однієї чи обох команд.

Стаття 12. Процедура оформлення заявочної документації на участь в змаганнях

  1. Для участі в районній першості з міні-футболу необхідно у встановлені організаторами терміни подати до Оргкомітету наступні документи – заявочні листи завірені лікарем й затверджені керівником команди.
  2. До надрукованого примірника заявочного листа команди вноситься не більше 15 (п’ятнадцяти) прізвищ футболістів (віком від 2001 року народження і старші) і прізвище офіційного представника. Заявка футболістів дозволяється до 02 грудня 2017 року. Дозаявка і відзаявка гравців дозволяється в період з 01 січня 2018 року до 12 січня 2018 року. При переході гравця з команди в команду його дисциплінарні санкції не анульовуються.
  3. Відзаявка гравців здійснюється Оргкомітетом на вимогу представника команди. Відзаявка на вимогу гравця відбувається в разі відсутності конфліктних ситуацій. В іншому випадку рішення приймає Оргкомітет;
  4. Кожному гравцю дозволяється здійснити лише один перехід з команди в команду незалежно від ліги;
  5. За кожну дозаявку після початку змагань вноситься грошовий внесок в розмірі 30 гривень. Виняток становлять футболісти демобілізовані із Збройних Сил України;
  6. Футболіст вважається гравцем команди, якщо він внесений до заявочного листа і провів хоча б один матч в складі даної команди;
  7. Якщо гравець включений в заявку, але фактично участі в матчах команди не брав, на його місце не можна заявляти іншу особу.

 

Стаття 13. Учасники матчів та заміна футболістів.

  1. У змаганнях з міні-футболу дозволяється брати участь командам, які пройшли заявочну кампанію і включені в календар.
  2. Офіційний представник команди зобов’язаний до початку матчу за вимогою надати арбітру заявочний лист а також форму футболістів, воротарів та 5-го польового, що замінюватиме воротаря. Представник підписує рапорт арбітра по завершенні матчу, він ознайомлюється із записами у рапорті щодо дисциплінарних санкцій гравцям, які вони отримали в даній грі та авторів голів.
  3. За внесення до рапорту арбітра прізвища відстороненого гравця або незаявленого футболіста відповідальність несе офіційний представник команди. До нього за такі дії застосовуються дисциплінарні санкції і дисциплінарні штрафні санкції застосовуються також і до клубу.
  4. Якщо до рапорту арбітра у складі обох команд вносяться прізвища відсторонених або незаявлених футболістів то до клубів застосовуються дисциплінарні штрафні санкції.
  5. Футболіст, прізвище якого не внесено до рапорту арбітра, не має права приймати участі у матчі.
  6. Запасні футболісти в маніжках і офіційні представники команди, прізвища яких внесено до рапорту арбітра під час матчу повинні перебувати на місцях відведених для них.
  7. Особи, прізвища яких не внесені до протоколу чи заявки команди під час матчу не мають права перебувати в у технічному майданчику.
  8. Заміни проводяться з числа гравців, прізвища яких внесені до протоколу та у відповідності до Правил гри у міні-футбол.

Стаття 14. Маніпулювання результатом матчу.

Матч, результат якого викликає сумнів в Оргкомітету щодо дотримання командами-суперницями принципів спортивної боротьби, розглядає Оргкомітет змагань на основі даного Регламенту і підготовлених відповідних матеріалів.

Стаття 15. Протест. Порядок подання. Розгляд.

  1. Офіційний представник клубу зобов’язаний впродовж 15 хвилин після завершення матчу попередити арбітра матчу про подання протесту. Відповідна заява підписується офіційним представником клубу і передається арбітру, який зобов’язаний проінформувати про це команду-суперницю та Оргкомітет. Він повинен направити цю заяву в Оргкомітет. Клуб повинен впродовж 24 годин після закінчення матчу направити обґрунтований протест в Оргкомітет.
  2. Не приймається до розгляду несвоєчасно поданий протест, а також, якщо він поданий на рішення арбітра впродовж матчу:
  • Призначення (не призначення) вільного, штрафного або 6-ти метрового удару;
  • Визначення виходу м’яча за межі майданчика і надання права введення м’яча у гру;
  • Зараховане або не зараховане взяття воріт;
  • Попередження або вилучення футболіста з майданчика;
  1. Протест розглядає оргкомітет після того, як клуб оплатить обов’язковий грошовий внесок у сумі 150 (сто п’ятдесят ) гривень.
  2. У випадку задоволення протесту Оргкомітетом 50% (п’ятдесят) відсотків обов’язкового грошового внеску повертається клубу.

 

Стаття 16. Забезпечення громадського порядку та безпеки на спортивній споруді.

  1. Клуби – учасники змагань несуть відповідальність за громадський порядок і безпеку до, під час і після матчу на спортивній споруді і прилеглій до неї території.
  2. У спортивній споруді і прилеглій до неї території до, під час і після матчу заборонено використання піротехнічних засобів. Уразі порушення цієї норми до клубу-порушника застосовуються дисциплінарні санкції.

Стаття 17. Відповідальність клубу, офіційних представників та футболістів

  1. Клуби, офіційні представники, делегати, інспектори, арбітри зобов’язані дотримуватись Кодексу етики й чесної гри «Чесна гра – дисципліна і повага» та вести непримиренну боротьбу з проявами корупції, обману і шантажу, спробами використання її в особистих інтересах.
  2. Клуб несе відповідальність за поведінку гравців своєї команди і своїх уболівальників. Офіційні представники клубу не мають права втручатися у дії арбітрів.
  3. За порушення вимог Регламенту та інших нормативних документів до клубу або його офіційних представників, футболістів застосовуються дисциплінарні санкції, котрі розглядаються Оргкомітетом на основі принципів даного Регламенту;
  4. Гравці команди, які вилучені з поля до кінця матчу (отримали червону картку) пропускають наступний матч команди та сплачують штраф в розмірі 20 грн. помножено на кількість ігор (які вони пропускають відповідно до прийнятого рішення), термін дискваліфікації визначаються арбітрами після матчу на основі вимог Регламенту та за присутності представника команди гравця якої вилучили;
  5. Футбольна команда зобов’язана виконати рішення Оргкомітету у визначений термін. У випадку невиконання рішення, команда не допускається до наступних ігор;
  6. Представники команди зобов’язані до початку матчу оплатити суддівство згідно встановлених вимог (представником команди вважається особа, котра здійснює оплату). В разі несвоєчасної оплати або її відсутності до команди можуть бути застосовані дисциплінарні санкції (у вигляді штрафу чи перегляду результатів матчів ігрового дня за участю команди-винуватця і подальшим скасуванням набраних нею очок);
  7. Під час проведення матчів за безпеку та здоров’я гравців відповідає представник команди і самі учасники;

Стаття 18. Нагородження

  1. Нагородження переможців і призерів чемпіонату району з міні-футболу серед аматорський команд проводить Надвірнянська районна федерація футболу.
  2. Клуби-переможці та призери чемпіонату не пізніше ніж за 10 (десять) днів до початку церемонії подають в Оргкомітет списки осіб для нагородження, відповідно до заявочних листів команд та результатів проведених за команду матчів. Нагороди отримують гравці, які провели в складі команди-призера 50% матчів і більше у даному сезоні.
  3. Команда, яка посіла Перше місце, здобуває звання «Чемпіона Надвірнянського району з міні-футболу» та нагороджується дипломом і Кубком. Гравці і керівники команди нагороджуються «золотими медалями» і грамотами (всього відповідно по 15 комплектів).
  4. Команди, що посіли Друге та Третє місце здобувають почесне звання «Срібний призер» і «Бронзовий призер». Вони нагороджуються медалями, дипломами.
  5. За результатами опитувань представників, вболівальників і міні-футбольних футбольних фахівців оргкомітет визначає лауреатів сезону у номінаціях: «Кращий бомбардир», «Кращий воротар», «Кращий гравець чемпіонату»
  6. За підсумками сезону фахівці визначають символічну збірну району.

Стаття 19. Облік дисциплінарних санкцій, що застосовуються арбітром

  1. За грубе порушення правил арбітр вилучає гравця на 2 хв. штрафного часу.
  2. Якщо матч був перерваний, червоні картки, винесені в матчі не відміняються.
  3. Не проведений з будь-якої причини матч не враховується у кількість матчів, які футболіст повинен пропустити у зв’язку з відстороненням.
  4. Перерваний з будь-якої причини матч враховується у кількість матчів, які футболіст повинен пропустити у зв’язку з відстороненням.
  5. Футболіст, який отримав червону картку, в тому числі за недисципліновану поведінку, не має права брати участь в офіційних матчах до рішення Оргкомітету та закінчення терміну його відсторонення. Строк дії відсторонення гравця від участі в матчах розпочинається з моменту вилучення з майданчика.

 

Стаття 20. Дисциплінарні санкції, що застосовуються Оргкомітетом змагань..

І. Стосовно команд:

- за неявку на матч чемпіонату та розіграшу Кубка району – грошовий обов’язковий внесок, далі (ГОВ) – 200 грн. і технічна поразка – (-:+).

- за образливі жести, слова на адресу арбітра, асистентів арбітра, інспектора, офіційних осіб з боку гравця, представника команди чи свого вболівальника команда-винуватець сплачує (ГОВ) – 150 грн. і команда–винуватець відсторонюється від подальшої участі в розіграші до рішення Оргкомітету;

- за відмову продовжити матч або самовільний вихід команди з поля – „ГОВ” – 200 грн. і технічна поразка – (-:+);

-  за участь у матчі неоформленого у встановленому порядку футболіста, підставного або

дискваліфікованого футболіста – „ГОВ” – 100 грн. і технічна поразка – (-:+);

    • за відсутність медичного персоналу у команді, яка приймає ігровий тур –«ГОВ» - 200 грн.

ІІ. Стосовно футболістів команд:

- за повторне порушення після отримання попередження в одній грі (друга „жовта” картка) –

пропускає 1 матч;

- за „фол останньої надії” – 1 матч;

- за грубу гру з ризиком нанесення травми супернику – 3 матчі;

- за образливі жести, слова на адресу партнера, суперника, арбітра, асистентів арбітра,

інспектора, офіційних осіб та глядачів – 4 матчі;

- за удар суперника, партнера по команді: під час гри – 5 матчів; після гри – 8 матчів;

- за бійку на футбольному полі під час або після гри –10 матчів;

- за напад на арбітра, асистентів арбітра, інспектора, офіційних осіб – 10 матчів.

 

Примітка:

- дві жовті картки, отримані в одному матчі є вилученням, тому вони не враховуються ні до раніше отриманих попереджень, ні після;

- за перші 5 (п’ять) попереджень, отриманих у матчах районних змагань, футболіст

дискваліфікується на 1 (одну) гру;

- за кожні отримані наступні 5 ( п’ять) попереджень дискваліфікація відповідно збільшується на 1 (одну) гру.

  • футболіст, який був вилучений з футбольного поля, автоматично дискваліфікується на 1 (одну) гру до рішення Оргкомітету;

ІІІ. Стосовно арбітрів, асистентів арбітра, інспекторів:

  • дисциплінарні санкції щодо арбітрів, асистентів арбітра та інспекторів застосовуються відповідно до рішення Оргкомітету.

 

Переглядів: 981 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Листопад 2017  »
НдMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів