Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2012 » Серпень » 3 » Пройшов другий міні-футбольний турнір пам"яті Володимира Перегінчука+фото,відео
10:54
Пройшов другий міні-футбольний турнір пам"яті Володимира Перегінчука+фото,відео
Другий рік поспіль у Надвірній проводиться розіграш кубка "Карпатські зорі" з міні-футболу серед дитячих команд Надвірнянського району пам"яті футболіста і дитячого тренера Володимира Перегінчука,який два роки тому передчасно відійшов у потойбічний світ.
Між собою змагалися шість дитячих команд,які за жеребкуванням були розподілені на дві групи задля визначення учасників фінальної частини.
У першій групі впевнено вибороли путівки до півфіналу надвірнянські "Карпати" та "Колос"Парище,які були сильнішими за "Смерічку"з Лоєви,яка після досить довгої перерви знову взяла участь у дитячих змаганнях з міні-футболу.
А з другої групи до фінальної частини вийшли "Страгора"Стримба та "Сокіл"Фитьків,які в напруженій боротьбі зуміли таки побороти ще одну надвірнянську команду "Олімп".А в суботу 28 липня вищевказані команди розігрували почесний приз,і згідно традиції перед початком ігор всі присутні на міні-футбольному майданчику-і гравці і численні глядачі вшанували пам"ять про Володимира Перегінчука хвилиною мовчання.
У першій півфінальній парі,де змагалися надвірнянські "Карпати"та фитьківський "Сокіл",рахунок був відкритий вже на першій хвилині,коли відзначився Владислав Блонський.А далі точилася в"язка позиційна гра,коли кожна з команд намагалася гостро атакувати,але не забуваючи про захист власних воріт.І саме тому рахунок не змінювався,але після того,як фитьківські гравці провели декілька небезпечних атак,надвірнянська команда розіграла чітку комбінацію і забила другий м"яч у ворота своїх суперників.
З рахунком 2:0 на користь надвірнянців команди пішли на перерву.У другій половині гри надвірнянці грали від оборони,примушуючи своїх суперників атакувати,і саме ця тактика принесла їм успіх-ще дві контратаки-і рахунок 4:0 на користь "Карпат".
Саме цей рахунок і став підсумковим,переможним для надвірнянської команди.
Долю другої путівки до фіналу вирішив єдиний гол,забитий стримбівською командою у ворота своїх суперників на початку другої половини гри,але невідомо,якби завершилась гра,якби за дві хвилини до завершення гри футболісти із Парища реалізували 6-метровий штрафний удар,який був призначений у ворота їх суперників за гру рукою.Але воротар "Страгори" парирував це пенальті і тим самим вивів свою команду у фінал розіграшу кубка "Карпатські зорі".
У грі за третє місце,як завжди команди полюбляють грати у відкритий футбол,саме тому перемога з рахунком 6:2 принесла команді з Парища бронзові медалі.
Фінальна гра між старими суперниками і добрими друзями у житті командами Стримби і Надвірної була дуже напруженою,жодна з команд не хотіла ризикувати,адже єдиний пропущений гол міг стати вирішальним.Суха нічия після першої половини гри,та сама картина  і у другому таймі,але несподіваний удар зі своєї половини поля застав зненацька воротаря "Страгори"-1:0 і надвірнянці попереду.За декілька хвилин вже чітка продумана комбінація-і рахунок 2:0 на користь "Карпат".
І хоча відразу Віталій Ковальківський зводить перевагу надвірнянців до мінімуму-2:1,на більше просто забракло часу.Отже,нелегка,але цілком заслужена перемога надвірнянських "Карпат"з рахунком 2:1 і вони стають володарями кубка "Карпатські зорі" пам"яті Володимира Перегінчука.
У складі переможців виступали-Андрій Крисан,Максим Присяжнюк,Андріан Кучерак,Андрій Солтицький,Андрій Берчак,Степан Сахарчук,Петро Ковальчук,Михайло Зубко,Микола Остап"юк та Владислав Блонський (тренер команди Іван Тимінський).
Відразу після закінчення фінальної гри відбулось нагородження команд-призерів,яке проводили голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко,депутат районної ради Ігор Писклинець,постійний спонсор дитячих змагань з міні-футболу директор ресторану "Карпати" Василь Кузюк та родичі покійного Володимира Перегінчука-мама Ганна Іванівна та брат Олег Васильович Перегінчуки.
За зайняте четверте місце грамотами нагородили команду "Сокіл"с.Фитьків (громадський тренер Роман Писклинець),бронзові медалі та дипломи вручили команді "Колос"с.Парище(громадський тренер Олег Глинчак). Фіналісти розіграшу кубка "Карпатські зорі" команда "Страгора"с.Стримба(тренер Віталій Павлюк) була нагороджена срібними медалями та дипломами,а команда-переможець "Карпати"м.Надвірна отримала золоті медалі,дипломи першого ступеня,футбольний м"яч та красень-кубок,який спеціально на цей турнір презентував приватний підприємець Роман Максим"юк,у минулому гравець футбольної команди "Бистриця" Надвірна.Крім цього,всі учасники фінальної частини змагань,почесні гості та суддівська бригада у складі Дмитра Прокопечка, Сергія Пошивайла та Олега Мельника отримали офіційну програму розіграшу кубка "Карпатські зорі",виготовлену на замовлення організаторів турніру поліграфічним підприємством "ПоліКРОК"(директор Анатолій Косован),яка за своєю якістю дорівнює європейському стандарту.
Як і завжди,були визначені кращі гравці турніру у чотирьох номінаціях-це воротар Іван Лавришин("Колос" с.Парище),захисник Юрій Струк("Страгора"с.Стримба),нападник Дмитро Пилип"як("Сокіл"Фитьків)та кращий гравець турніру Владислав Блонський("Карпати"м.Надвірна).Всі ці гравці отримали чудові пам"ятні відзнаки та дипломи,які встановив директор магазину "ШИК" Роман Кочержук.
У заключному слові мама покійного Володимира Перегінчука Ганна Іванівна відзначила високий рівень організації змагань,чітко сплановане і проведене футбольне дійство та якісне суддівство,подякувала всім учасникам змагань і запросила їх на наступний розіграш кубка "Карпатські зорі",який обов"язково відбудеться у 2013 році у місті Надвірна.
Організатори змагань щиро вдячні депутату районної ради Петру Самборському,директору охоронної фірми "Січ"Володимиру Нагорному,голові ради клубу "Карпати-Надвірна"Івану Тимінському,директору Фитьківської ЗОШ Роману Писклинцю та бувшому гравцю команди "Нафтовик"Володимиру Бучинському(м.Тюмень,Росія) за сприяння та допомогу у проведенні кубка "Карпатські зорі" пам"яті Володимира Перегінчука.

Прес-служба районної
федерації міні-футболу

Відеоматеріал ТРК"Надвірна"

















більше фото тут
Переглядів: 2403 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
01.08.2012
4. Олександр (nrff) [Матеріал]
має бути в 2013р.

01.08.2012
3. Ivan Andrusyak (Ivan) [Матеріал]
У статті написано,що наступний кубок В.Перегінчука відбудеться в 2003,хіба не має бути2013р

31.07.2012
2. Олександр (nrff) [Матеріал]
сорі помилка виправляємо

31.07.2012
1. Д . І . В . (Sokil) [Матеріал]
У цій статті написано, що:"найкращий нападник Дмитро Пилип"як("Карпати"м.Надвірна)"!!!! Хіба Дмитро Пилип"як не з іншої команди, а саме - з фитьківського "Сокола"????

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів