Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2014 » Квітень » 16 » Перемоги юних надвірнянських команд в ДЮФЛ області+відео
16:43
Перемоги юних надвірнянських команд в ДЮФЛ області+відео

ДЮФЛО,2 коло,сезон 2013-2014 рр.

дівчата

«Колос» П’ядики - Надвірнянська ДЮСШ - 1 : 6(0 : 3)
(? - Ільницька М., Лукач Р. - 2, Дердюк О., Жбакова М., Шовгенюк М.)

Молода команда з Коломийщини робить перші кроки в дівочому футболі нашої області, вперше беручи участь в таких змаганнях. Дівчата стараються в кожному матчі, але досвіду щоб боротись із «старожилами» турніру їм звичайно бракує. Забити бодай один м’яч для них, як то кажуть «за щастя». Але їхній наставник Михайло Кузьмич не засмучується, вірить разом з футболістками, що незабаром буде на рівні боротись з кращими командами Прикарпаття. Але поки, що приходиться програвати.
Вже на 2 хв. матчу перший кутовий біля воріт господарів став результативним. Капітан гостей Тетяна Лайщук спрямувала м’яч у карний майданчик, де спритна Марія Ільницька ударом головою відкрила рахунок у матчі. Цей гол став для неї своїм дебютним за надвірнянську команду. Чудовий початок матчу і рахунок вже 0:1 на користь гостей. На 20 хв. знову подача з кутового від надвірнянського капітана і Романа Лукач переправила м’яч у ворота - 0:2, надвірнянки попереду. Вона ж, до речі, в першому таймі мала ще дві нагоди забити, але забракло точності. На 22 хв. прострільну передачу зробила Марта Жбакова, захисники гостей її не перервали і свій дебютний гол за надвірнянську команду записала на свій рахунок Олеся Дердюк. 3:0 - рахунок 1 тайму.
В другому таймі на 39 хв. п’ядицька футболістка виносячи м’яч попала ним в ногу Христини Макарук, яка як виявилось зробила гольову на Жбакову і остання елегантно перекинула воротаря господарів - 0:4. На 41 хв. в центрі грубо помилився капітан команди гостей і м’яч підхопила №7 «Колоса», яка забила єдиний гол своєї команди в цьому матчі, реалізувавши відповідно і єдиний момент за всю гру - 1:4. На 45 хв. простріл Лукач перехопила Мирослава Шовгенюк, яка з першої спроби пробила правою у воротаря, а потім лівою таки закотила м’яча у ворота - 1:5. Вона мала ще дві можливості збільшити свій бомбардирський рахунок, але виручала воротар команди з П’ядиків.  Під завісу матчу на 58 хв. з передачі Лайщук свій другий м’яч забила Лукач, встановивши остаточний рахунок 1:6 на користь гостей.
В підсумку відмічаємо три гольові передачі капітана команди Тетяни Лайщук, дубль Романи Лукач, хорошу гру інших надвірнянських  футболісток.

7-тур ДЮФЛО, 12 квітня
Надвірнянська ДЮСШ - Рогатинська ДЮСШ 6:0 (2:0)
(Дем’янець А.12, 37, 42, Красілич В. 27, Зорійчук Х. 59, Лайщук Т. 60)

Надвірнянська ДЮСШ: Андрусяк Т., Ільницька М., Тріщук Я., Семенюк Х., Шовгенюк М., Жбакова М., Лайщук Т.(к), Красілич В., Зорійчук Х., Дем’янець А., Лукач Р.
запасні: Макарук Х., Шовгенюк А., Худецька І.

Цьогоріч футбольний сезон на стадіоні «Нафтовик» в м. Надвірна відкрили дівчата. Саме в розіграші дитячо-юнацької футбольної ліги області надвірнянкам довелось приймати команду Рогатинської ДЮСШ, а хлопці поїхали до м. Яремче.
Перший момент в матчі виникнув на 4 хв., коли Анна Дем’янець прорвалась по лівому флангу і пробила поруч зі стійкою, але арбітр зафіксував офсайд. На 9 хв. капітан господарок Тетяна Лайщук чудовим пасом вивела на ударну позицію Христину Зорійчук, яка з вигідної позиції поцілила вище воріт. І зразу ж момент у Романи Лукач, але її удар парирувала воротар гостей Марія Сікан. На 12 хв. був забитий перший гол в цьому матчі. Марія Ільницька виносячи м’яч зі своєї половини поля, як виявилось, віддала гольову передачу на Дем’янець, яка обвівши двох захисників пробила повз воротаря у рамку воріт - 1:0 і господарі повели в рахунку. На 15 хв. знову момент у Лукач, але вона пробила повз ворота. На 19 хв. чудову передачу зробила Зорійчук, але Вікторія Красілич не влучила в рамку. На 23 хв. нарешті гості збігали в атаку і Тетяна Запотічна спробувала пробити по воротах, але не влучно. Команда гостей вже трохи освоївшись на половині поля господарів на 24 хв. двічі наносили удари по воротах, але Тетяна Андрусяк впевнено забирала м’яча до рук. На 26 хв. у них вже виникла реальна нагода забити. Запотічна запустила «парашута» і м’яч пройшов в сантиметрах від стійки воріт господарок. На 27 хв. Красілич втекла від двох своїх опоненток, пробила по воротах гостей, воротар парирувала цей удар, але з другої спроби Вікторія все-таки від штанги переправила м’яч у ворота - 2:0 на користь надвірнянок. На останній хвилині першого тайму Дем’янець не змогла переграти Сікан на останньому рубежі. Отож 2:0 і команди пішли на перерву.
На 32 хв. знову момент у Лукач, яка не змогла вдало пробити з вигідної позиції. На 34 хв. вже не вдався удар у Зорійчук. М’яч потрапив у штангу воріт гостей на 37 хв. після удару Дем’янець, яка вже через хвилину змогла відзначитись у воротах суперників з пасу Красілич. Треба відмітити, що м’яч було забито з офсайду, але арбітр цього не помітив і гол таки зарахував. Знову момент у Дем’янець, яка пробила повз воротаря у рамку воріт, але Сікан змогла догнати м’яча майже на ліній своїх воріт. На 42 хв. Лукач, пробиваючи по воротах влучила у воротаря, потім пробила вдруге, але м’яч досить повільно покотився до порожніх воріт, у які його підправила Дем’янець - 4:0. Удар Марти Жбакової На 51 хв. змогла парирувала невтомна Сікач. На 52 хв. Сікан знову врятувала свою команду, заблокувавши удар Зорійчук, яка все ж змогла відзначитись на 59 хв. матчу.Після пасу Лукач сольний прохід Лайщук на 60 хв. матчу завершився голом.6:0-підсумковий рахунок в матчі,завдяки якому надвірнянська команда перемістилась в турнірній таблиці на третю сходинку.

Хлопці з Надвірнянської ДЮСШ з"їздили цієї ж суботи в Яремче.

U-14 перемогла з рахунком 2:0,а U-16 -3:0. Відзначився двічі Андрій Солтицький,ще один забив Михайло Зубко.

 

У суботу,26 квітня,хлопці будуть приймати в м.Надвірна на стадіоні "Нафтовик" Богородчанську ДЮСШ,а дівчата поїдуть до Івано-Франківська на матч з лідером ДЮСШ №3.Початок матчів об 11:00.

Переглядів: 781 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Квітень 2014  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів