Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2009 » Грудень » 29 » Останній міні-футбольний турнір року виграє команда "Краєвид"с.Чорний Потік
21:17
Останній міні-футбольний турнір року виграє команда "Краєвид"с.Чорний Потік

 В останні вихідні 2009 року на стадіоні «Нафтовик»було проведено завершальний турнір з серії дитячих змагань з міні-футболу,які протягом календарного року проходять у місті  Надвірна-це розіграш кубка Діда Мороза.
   Ці змагання вже традиційно проходять під патронатом надвірнянського міського голови Зіновія Андрійовича за сприяння районної федерації міні-футболу та спонсорів.
   Цього разу у змаганнях взяло участь 9 команд з Надвірнянського району,які за жеребкуванням були розподілені на три групи,де змагалися за коловою системою задля визначення фіналістів.
   У першій групі переможцями стали гравці чорнопотоківського «Краєвиду», які випередили своїх суперників з ФК «Красна» та «Прикарпаття» смт.Битків.
Наводимо підсумкову таблицю першої групи та статистику ігр:

команда
і
в
н
п
з/п
о
1
"Краєвид" Ч.Потік
2
2
0
0
8-1
6
2
ФК"Красна"
2
1
0
1
5-6
3
3
"Прикарпаття"Битків
2
0
0
2
1-7
0

1.    «Краєвид»с.Ч.Потік-«Прикарпаття»смт.Битків-3:0(1:0).Голи забили у «Краєвида»-І.Шовгенюк-2,А.Шовгенюк.
2.    «Краєвид»с.Ч.Потік-ФК«Красна»- 5:1(3:0).Голи забили у «Краєвида»-І.Шовгенюк-3,А.Шовгенюк-2,у ФК«Красна»-Бойко.
3.    ФК«Красна»- «Прикарпаття»смт.Битків-3:0(1:0).Голи забили у ФК«Красна»-Калиній-4,у «Прикарпаття»-Генюк.
   З другої групи до фінальної частини вийшла команда «Нафтовик»смт.Битків, яка виявилась сильнішою за «Скелю»с.Пнів та «Ураган-Казку» з Надвірної.Наводимо підсумкову таблицю другої групи та статистику ігр:

команда
і
в
н
п
з/п
о
1
Нафтовик Битків
2
2
0
0
8-2
6
2
"Скеля"Пнів
2
1
0
1
6-4
3
3
"Ураган-Казка"Надвір
2
0
0
2
1-9
0
1.    «Нафтовик»смт.Битків-«Ураган-Казка»м.Надвірна-5:0(технічний програш)
2.    «Нафтовик»смт.Битків-«Скеля»с.Пнів-3:2(1:1).Голи забили у «Нафтовика»-Бойкович-2,Рогів,у «Скелі»-Касюдик,Пуканюк.
3.    «Скеля»с.Пнів-«Ураган-Казка»м.Надвірна-4:1(2:1).Голи забили у
           «Скелі»-Касюдик-2,Пуканюк-2,у «Урагана-Казки»-Куртяник.
   А у третій групі перемогли надвірнянські «Карпати»,які у важкій боротьбі переграли «Прут»с.Заріччя та ДФК«Атака»с.Гвізд,але з цієї  групи до фінальної частини вийшли дві команди-«Карпати»м.Надвірна-як переможець групи,та «Прут»с.Заріччя за додатковими показниками.
Наводимо підсумкову таблицю третьої групи та статистику ігр:

команда
і
в
н
п
з/п
о
1
"Карпати" Надвірна
2
2
0
0
7-4
6
2
"Прут"Заріччя
2
1
0
1
8-6
3
3
ДФК"Атака"Гвізд
2
0
0
2
2-7
0

1.    «Карпати»м.Надвірна- ДФК«Атака»с.Гвізд-2:1(2:0).Голи забили у «Карпат»-Огерук,Нагорний у ДФК«Атаки»-Синяк.
2.    «Карпати»м.Надвірна-«Прут»с.Заріччя-5:3(1:3).Голи забили у «Карпат»-Павлюк-3,Огерук,Нагорний,у «Прута»-Слюсарський-2,Гугляк.
3.    «Прут»с.Заріччя-ДФК«Атака»с.Гвізд-5:1(4:0).Голи забили у «Прута»-Гугляк-3,Слюсарський-2, ДФК«Атаки»-Жупник.
   А наступного дня відбулась фінальна  частина змагань,де і визначився володар кубка Діда Мороза.У першому півфіналі,де зустрілись команди «Нафтовик»смт.Битків та «Карпати»м.Надвірна,гра розпочалась без розвідки, адже суперники чудово знають один одного.В цілому гра була рівною, періодично то одна то друга команда виходила вперед і рахунок йшов м’яч у м’яч.Але під кінець гри більше поталанило юним битьківським футболістам, які забили ще три м’ячі і досягли перемоги з рахунком 7:4,яка забезпечила їм вихід у фінал.  
«Нафтовик»смт.Битків-«Карпати»м.Надвірна-7:4(2:2).Голи забили у «Нафтовика»-Бойкович-3,Рогів-2,Юрчилюк-2, у «Карпат»-Огерук,Нагорний, Я.Ерстенюк,Павлюк.
   А у другому півфіналі хлопчики з Чорного Потоку без особливих проблем розібралися зі своїми однолітками з Заріччя-впевнена перемога 4:1 і вони теж у фіналі.
«Краєвид»с.Ч.Потік-«Прут»с.Заріччя-4:1(1:0).Голи забили у «Краєвида»-І.Шовгенюк-2,Д.Шовгенюк,В.С.Шовгенюк,у «Прута»-Гугляк.
   Гру за третє місце з перших хвилин впевнено повели надвірнянці,виграючи по ходу зустрічі з рахунком-3:1,4:2,а у підсумку-6:2 на їх користь.
«Карпати»м.Надвірна-«Прут»с.Заріччя-6:2(3:1).Голи забили у  «Карпат»-Огерук-2,Іванюк, М.Ерстенюк,Чичотка,Павлюк, у «Прута»-Слюсарський-2.
   А результат фінальної гри між «Краєвидом»с.Чорний Потік та «Нафтовиком» смт.Битків приніс такий несподіваний результат,що коли пролунав фінальний свисток,то ще деякий час не могли отямитись ні батьківські футболісти,ні вболівальники,які спостерігали за перебігом подій у фінальній зустрічі.Впевнена,беззаперечна перемога з рахунком 9:0 і кубок Діда Мороза їде у Чорний Потік.
   Відразу після закінчення фінальної гри відбулось нагородження команд-призерів,яке проводили генеральний спонсор-надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович,постійний спонсор дитячих змагань з міні-футболу директор ресторану «Карпати» Василь Кузюк та голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко.
   За зайняте четверте місце грамоти отримали гравці команди «Прут» с.Заріччя-Тарас Вацик,Ярослав Вацик,Михайло Гуменюк,Назар Гуменюк,Олег Обідняк,Тарас Гугляк,Ігор Слюсарський,Віталій Гуменюк,Петро Масевич та капітан команди Іван Холошнюк (тренер Святослав Масевич).
   Бронзовими медалями та дипломами нагородили команду «Карпати» м.Надвірна.У її складі виступали-Олег Іванюк,Іван Іванюк,Олег Павлюк, Ярослав Ерстенюк,Михайло Ерстенюк,Роман Павлюх,Владислав Федин,Олег Нагорний,Андрій Чичотка та капітан Ігор Огерук.

   Фіналісти-команда «Нафтовик»смт.Битків отримала срібні медалі та дипломи-це Володимир Юрчилюк,Віктор Бойкович,Віталій Максимюк,Іван Браїк,Василь Гунда,Ярослав Рогів,Юрій Рудейчук,Олександр Корж,Іван Шибістий та капітан Андрій Клюба (тренер Андрій Максимюк).

   А переможці розіграшу кубка Діда Мороза-«Краєвид»с.Чорний Потік отримала чудовий кубок,футбольний м’яч,золоті медалі та дипломи.Це- Микола Менюк,Василь С.Шовгенюк,Андрій Шовгенюк,Назар Василишин, Дмитро Шовгенюк,Василь Л.Шовгенюк,Василь Дячук та капітан Іван Шовгенюк (тренер Степан Шовгенюк).
   Окрім цього всі учасники фінальної частини змагань отримали чудові солодкі подарунки від Діда Мороза,які спонсорував міський голова Зіновій Андрійович.
   Як і завжди,було визначено кращих гравців турніру-і вперше,за всю історію дитячих змагань всі призи отримали гравці однієї команди-«Краєвид» с.Чорний Потік.Воротар Назар Василишин,захисник Микола Менюк,нападник Андрій Шовгенюк та кращий гравець Іван Шовгенюк.Вони отримали у нагороду пам’ятні призи та відповідні дипломи,які спеціально на цей турнір встановив великий шанувальник міні-футболу директор кафе «Казка»Василь Павлюк.А міський голова Зіновій Андрійович відзначив почесними грамотами вже вищезгаданих Василя Кузюка,Василя Павлюка,Віктора Татаренко.А також директора ПП«ПоліКРОК» Анатолія Косована,директора ТРК«Надвірна»Богдана Климковецького,адміна інтернет-сайту «Футбол Надвірнянщини»Олександра Тищенка та керівника прес-служби районної федерації міні-футболу Віталія Гонського.
   На цьому міні-футбольний сезон 2009 року було оголошено завершеним.
   Своїми думками з приводу завершення сезону 2009 року з нами поділилися:
   Зіновій Андрійович-особисто мені було дуже приємно посприяти у проведенні розіграшу кубка Діда Мороза.Адже це є третій за ліком турнір. Чудово організовані змагання,хороший рівень ігр,кожна команда боролася за перемогу до останньої секунди гри.
   Мене приємно здивувала команда-переможець-«Краєвид»з села Чорний Потік,з яким натхненням з якою пристрастю грали ці хлопчики-просто приємно було дивитися.І цілком заслужено вони здобули кубок Діда Мороза.
   У 2010 році спільно з районною федерацією міні-футболу обов’язково проведемо кубок міського голови,кубок пам’яті Богдана Гелевича та кубок Діда Мороза.У цих змаганнях плануємо залучити якомога більше команд,як з району,так і з самої Надвірної.
   Можливо,саме участь у цих змаганнях допоможе їх учасникам пробитися на більш високі за рангом змагання,для цього у них є всі можливості.
   Вітаю всіх учасників з Новим 2010 роком.Бажаю їм щастя,здоров’я,успіхів у навчанні та всього-всього найкращого!
   Василь Кузюк-ось і завершився останній дитячий турнір з міні-футболу у 2009 році,а всього їх було 15.Грали діти віком до 16 років,були задіяні майже всі села надвірнянського району.На мою думку,всі змагання 2009 року пройшли на належному рівні,завжди були відповідні призи і нагороди.Як на мене-всі учасники були задоволені своєю участю у цих змаганнях.
   Про плани на наступний рік.Очевидно,що до березня буде невелика перерва,адже будуть і різдвяні свята і вибори президента України-так що діти трохи відпочинуть.А вже з весни розпочнемо проводити змагання згідно плану,який ми сумісно склали з головою районної федерації футболу Віктором Татаренко.
1.Кубок”Весняна перлина” - березень
2. Кубок”Кришталевий пролісок” - березень
3. Кубок”Дружби”,присвячений Дню Перемоги – травень
4. Кубок”Надії” – травень
5. Турнір до Дня журналіста – червень
6. Відкрита першість м.Надвірна – червень
7. Кубок ресторану”Карпати” – липень
8. Кубок ВО”Батьківщина” – липень
9. Кубок”Карпатська Січ” – серпень
10. Кубок  газети”Народна воля” – вересень
11. Кубок”Козацька слава”-жовтень
12. Кубок”Карпатські зорі” – жовтень
13. Кубок ТРК”Надвірна” – листопад
14.Кубок до Дня святого Миколая – грудень
15.Кубок Діда Мороза – грудень

   Будемо розширяти географію змагань,збільшувати кількість учасників, залучати нових спонсорів для надання матеріальної допомоги на проведення змагань,і я щиро впевнений у тому,що все буде добре.
   З Новим роком всіх та до нових зустрічей на міні-футбольному майданчику!
Переглядів: 4731 | Додав: nrff | Теги: Міні-футбол, район | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Грудень 2009  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів