Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 3
Guests: 3
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2017 » Грудень » 17 » "Олімпія" (Камінне) виборола Кубок "Революція Гідності"
21:34
"Олімпія" (Камінне) виборола Кубок "Революція Гідності"

У зв'язку з поганими погодними умовами Надвірнянська районна федерація футболу звернулась до голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Андрія Бондаренка з проханням посприяти та допомогти в проведенні фінального матчу осіннього Кубку Надвірнянського району з футболу "Революція Гідності" в Івано-Франківську на стадіоні "Хет-Трик Арена".

17 грудня штучне покриття стадіону "Хет-Трик Арена" випробували фіналісти кубкового турніру – ФК "Перерісль" та "Олімпія" (Камінне). Тим самим надвірнянці увійшли в історію, як команди, дорослі склади яких провели на цій спортивній споруді перший офіційний матч. Раніше на "Хет-Трик Арені" офіційні ігри проводили тільки дитячо-юнацькі команди спортивних шкіл та футбольних клубів.

 

Осінній Кубок Надвірнянського району з футболу "Революція гідності", який став уже традиційним, проводився з нагоди вшанування пам'яті героїв "Небесної Сотні" – загиблих протестувальників, які мали безпосередній стосунок до ідеї та акції Євромайдану (Революції Гідності) – політичних та суспільних змін в Україні з 21 листопада 2013 до лютого 2014 року, викликаних спротивом проти відходу політичного керівництва країни від законодавчо закріпленого курсу на європейську інтеграцію та подальшою протидією цьому курсу.

 

Недільна погода та ідеальний стан футбольного газону сприяли й відповідали самій назві футбольного дійства. Слід відзначити, що сам поєдинок гідних один одного суперників видався "гарячим" і видовищним з постійною інтригою для глядачів.

 

Фінал вдався на славу. Хороший, активний, зрілий футбол демонстрували обидві команди. Два тайми точилася запекла, чоловіча жорстка гра, яка інколи переходила межі, визначені правилами. І судді приймали жорсткі дії до порушників ігрової дисципліни. Кожна з команд по черзі створювала моменти та мала нагоду забити м'яч, але або надійно грали воротарі, або ніяк не виходив влучний завершальний удар у голеадорів.

 

І, коли здавалося, що додаткових таймів не уникнути, гравець "Олімпії" Тарас Курчук знайшов пролом в обороні суперника й пробив повз воротаря. Пропущений м'яч змусив футболістів ФК "Перерісль" активніше піти вперед. Їм вдалося створити кілька гострих моментів біля воріт "Олімпії", але рахунок 1:0 так і залишився на табло до фінального свистка.

 

Після завершення гри голова Надвірнянської районної федерації футболу Тарас Пушкар подякував обласній федерації футболу, адміністрації стадіону "Хет-Трик Арена" за допомогу в організації та проведенні фіналу Кубку та вручив нагороди фіналістам – кубки, грамоти та футбольні м’ячі.

 

Головну нагороду фіналу – Кубок "Революції Гідності" – отримала команда "Олімпія" (Камінне).

 

Особливу подяку заслужили арбітри матчу Володимир Коропецький, Тарас Семанюк та Мар'ян Будункевич, які відпрацювали безпомилково та були непомітними на полі для глядачів.

 

ФК "ПЕРЕРІСЛЬ" – "ОЛІМПІЯ" (КАМІННЕ) – 0:1 (0:0)

 

17 грудня, м. Івано-Франківськ, стадіон "Хет-Трик Арена", +5°С, 100 вболівальників

 

Арбітри: В.Коропецький, Т.Семанюк, М.Будункевич (усі – м. Івано-Франківськ)

 

Гол: Т.Курчук (84)

Відкриття IV турніру
Відкриття IV турніру
Відкриття IV турніру
Відкриття IV турніру

 

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу

Цікавим фактом є те, що команди у фіналі цього турніру грали вже другий раз.В 2015 році "Олімпія" стала вперше володарем трофею, а минулоріч кубкова вершина підкорилась Перерослю.

Попередні фінали змагань:
2014 рік
ФК"Нива" Гаврилівка 3:2 ФК"Арсенал" Тисменичани
2015 рік
ФК"Олімпія" Камінне 3:0 ФК"Скеля" Пнів
2016 рік
ФК"Перерісль" 3:2 ФК"Лістер"Лісна Тарновиця
2017 рік
ФК"Олімпія" Камінне 1:0 ФК"Перерісль"

Переглядів: 915 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Грудень 2017  »
НдMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів