Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 1
Користувачів: 1

nrff
на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2012 » Травень » 30 » Невеликий фото+відеозвіт з матчу "Колос"(Парище)-"Сокіл"( Фитьків)
00:05
Невеликий фото+відеозвіт з матчу "Колос"(Парище)-"Сокіл"( Фитьків)

Переглядів: 1971 | Додав: Sokil | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 111 2 »
04.06.2012
11. Kolos kolosok (kolia) [Матеріал]
PSG.Олег Гереджук уже не грає від початку сезону.,У стефаника був у понеділок важливий екзамен,а Гусак не знаю.Так що є майже всі шанси що Парище може вилетіти у 2 лігу,як так гра буде йти подалі..То все через зміну Голови НРФФ,Пушкар усе зробить щоб Парище вилетіло з 1-ї ліги.

02.06.2012
10. PSG [Матеріал]
Ne ponjav jakoho muloho,jynaku ne idut do zahalnoho zaliku, ce jakes tupe noy xau.I we Kolja ja po fotci ne bachu bahatox hravciv osnovnoho skladu(Heredguk,Stefanuk,Husak i t.d.)

01.06.2012
9. Fashio [Матеріал]
Така мерзота, як audr може народитися і жити тільки у Тарновиці... Це ж треба опуститися до такого рівня, щоб ціле село, сусіднє село називати фашистами! Як таку мерзоту матінка-земля носить!

01.06.2012
8. Ivan Ctix (Tit) [Матеріал]
Люди добрі (чи не дуже добрі). Перестаньте ображати один одного. Дотримуйтеся трішки культури, етикету. Те що у керівництві НФФ не все гаразд, судді поводять себе не так як би мало бути - це все в деякій мірі (більшій чи меншій) правда. Декому взагалі би хотілося, щоб суддя судив так як він хоче, а не так як має бути. Хочу сказати , що в матчі Парище - Фитьків суддя зробив по можливості все справедливо. Були звичайно претензії з обох сторін, але багато залежить від бокових суддів. Тут можна говорити багато і споритити. Неприємно те, що через сайт лунають образи, натяки про проходження лікування... і т.д.

01.06.2012
7. audr [Матеріал]
1. В Парищ видалення не було, хіба, що в юнаків
2. За пенальті ніхто не спорив, бо порушення були надто помітними
3. Коли в фашистькові грала Тарновиця, суддя робив гру якраз фашистам, бо він є домашнім суддею!
4. на мою думку Дмитруку Івану, треба пройти курс в психіатра

01.06.2012
6. Д . І . В . (Sokil) [Матеріал]
Все зрозуміло - суддя ніякий(він якийсь переляканий, але cвою справу мовчки і тупо робить) і Тарновиця як завжди - "у своєму репертуарі"! 2 пеналі і червона картка для однієї команди у грі на виїзді це занадто, і це такі очевидні речі для висновку про те, що це очевидний підкуп судді. dollar Зі зміною складу федерації, на превеликий жаль у футбольному господарстві району нічого суттєво не змінилося. Таке суддівство, протокол цього матчу повинні би стати предметом серйозного обговорення і прийняття відповідних оргвисновків. Цей самий суддя судив і кубкову гру Фитькова з Тарновицею. Складається враження, що він приписаний до цієї команди і є їх "кишеньковим" суддею. Співчуваємо вам, Парище і бажаємо успіхів! good

01.06.2012
5. Kolos kolosok (kolia) [Матеріал]
Мартинюк.............гра терновицею була підкуплена.бо два пенальті у ворота парищ це вже занадто....

31.05.2012
4. Д . І . В . (Sokil) [Матеріал]
А хто судив вам цей матч?

31.05.2012
3. Kolos kolosok (kolia) [Матеріал]
a з терновицею грали в 10-х,і на 11 хвилині матча гравець парищ мав червону картку,і тому такий результат

31.05.2012
2. Kolos kolosok (kolia) [Матеріал]
psg.Парище грає так,тому що юнацький склад не йде то заліку,рахується тільки дорослий склад,.а в дорослому складі команда сильна,але захист був поганий 3 туру,.

1-10 11-11
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів