Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2017 » Вересень » 27 » Нафтовик (Долина) 6-1 Бескид (Надвірна)
06:59
Нафтовик (Долина) 6-1 Бескид (Надвірна)

Протокол

     
 
 
 
     
  Матч тривав 90 хвилин
Чесна гра: 0.000 - 0.000
 
     
 
Арбітр: Садловський Михайло (Івано-Франківськ)
Асистенти арбітра: Добрянський Ярослав (Калуш) / Будункевич Мар'ян (Івано-Франківськ)
4-й арбітр:  
Делегат: Ольшанецький Василь (Івано-Франківськ)
Інспектор: Ольшанецький Василь (Івано-Франківськ)
 
     
     
     
 
Нафтовик (Долина) - Бескид (Надвірна) 6:1 (2:1)
 
     
 
Голи: 1:0 Роман Дяків (8), 1:1 Олег Стасишин (16), 2:1 Роман Дяків (36), 3:1 Роман Дяків (49), 4:1 Михайло Басараб (53, пенальті), 5:1 Сергій Халацький (55), 6:1 Богдан Гутник (60)
 
     
 
 
     
 
Нафтовик (Долина) Бескид (Надвірна)
 
     
 
  Стартовий склад:     Стартовий склад:
1 Микола Гала   1 Олег Гринів
6 Михайло Бабінчук   3 Ярослав Демків
4 Назар Громоляк (к)   5 Ранті Емманнуель Осіобор-Діамонд
8 Іван Пастух   17 Ігор Крук
2 Володимир Радульський (16. Василь Лесів, 67)   14 Володимир Зомбік (16. Іван Хопта, 61)
10 Богдан Гутник (9. Віталій Сокирко, 73)   9 Олег Стасишин
3 Михайло Басараб (11. Олег Шатковський, 67)   15 Назарій Герин (13. Богдан Павлюк, 75)
14 Василь Лаврінок   8 Іван Максим'юк
5 Петро Цвеюк   2 Михайло Зубко (11. Іван Андрусяк, 80)
15 Роман Дяків (33. Роман Павелчак, 69)   7 Роман Романюк
17 Сергій Халацький (12. Юрій Білогубка, 67)   10 Іван Щеглюк (к)
  Запасні:     Запасні:
88
Святослав Димид
  12

6
Микола Ключівський

Олег Тащук

про матч пише

У черговому матчі долиняни здобувають впевнену розгромну перемогу над своїм суперником. Цього разу зазнала поразки із рахунком 1-6 команда “Бескид” із Надвірної.


У першому таймі рахунок відкрив Роман Дяків на 8 хвилині, але вже на 16 хвилині гості відповіли також влучним пострілом – відзначився Стасишин. Гол “Нафтовик” пропустив після дальнього удару і рикошету, який дезорієнтував Галу. Після цього, попри те що Бескид відчув впевненість, наша команда не знітилася і не дала суперникам заволодіти ініціативою. Дуже добре відіграв дует центральних півзахисників Цвеюк і Басараб. Крім руйнівної роботи вони постійно віддавали загострюючі передачі на швидких форвардів. Одну з таких передач підхопив на фланзі Роман Дяків, і увійшовши у штрафний майданчик з лівого флангу, пробив у ближній кут. Воротаря “Бескиду” дещо збив з пантелику рикошет і м’яч закотився у ворота.

“Нафтовик” зазвичай додає у грі у другому таймі, так і сталось цього разу. Після перерви долиняни міцно заволодів ініціативою і попри важке поле продовжував кидати у швидкі відриви гравців атаки. Оборона надвірнянців почала давати часті тріщини, якими на старті тайму якісно скористався Роман Дяків, який до хет-трику записав до свого активу зароблений пенальті. Вирок з точки впевнено реалізував Басараб. Після цього наша команда провела ще 2 результативні атаки. Сергій Халацький “заніс” м’яч у ворота після відмінного виконання штрафного удару Басарабом із зони правого хава. А крапку в забитих голах поставив Гутник, підхопивши м’яч по центру штрафного майданчика, і невідпорно пробивши в кут воріт. Після цього Валентин Москвін провів велику кількість замін, давши ігровий час усім польовим гравцям, що були у заявці. Могла наша команда забити ще не один м’яч, але Юрій Білогубка головою відправив круглого в поперечину після подачі кутового з правого флангу. А Василь Лаврінок, обікравши останнього захисника, через важкий газон не зумів якісно пробити по воротах і покарати голкіпера “Бескида”, який необачно пішов на перехоплення. Приємно, що вся група нападників знаходиться у чудовій ігровій формі і забиває повним складом. Зазначимо, що у 7 проведених матчах “Нафтовик” вже забив 34 голи, а ще 6 голів у кубковому матчі.

З подій матчу варто зауважити прикрий епізод з травмою Віталія Сокирка на останніх хвилинах. Наш півзахисник в черговий раз вдало накрутив кількох гравців Надвірної на правому фланзі, але був жорстко збитий темношкірим легіонером гостей Осіобором Діамондом. Попередньо у Віталія травма зв’язки лівого голіностопу. Про її серйозність та терміни відновлення стане відомо пізніше.

Сусіди у турнірній таблиці зіграли по-різному: мінімальну перемогу здобув ФК “Галич”, навпаки НФК “Бурштин” програв, а от матч у Брошневі не відбувся через погодні умови – поле залите дощовою водою. Долиняни залишаються лідерами і в наступному турі зустрінуться із командою “Вихор” із Ямниці, яка після сьогоднішньої перемоги піднялась на 3 місце.

 

Переглядів: 653 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів