Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 1
Користувачів: 1

nrff
на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2014 » Січень » 31 » Надвірнянки-срібні призери Всеукраїнського турніру з футзалу
16:54
Надвірнянки-срібні призери Всеукраїнського турніру з футзалу
24-26 січня в м. Шпола пройшов Всеукраїнський турнір на  кубок фк Жайвір. На відкритті змагань були присутні команди , почесні гості та представники телерадіокомпанії.
З привітними словами перед учасниками виступили заступник голови райдержадміністрації  Ольга Іванівна Шпиця, міський голова Віктор Михайлович Заскалета, Голова асоціації міні-футболу Черкаської області Юрій Андрійович Гончаров ,господар спортивного комплексу Павло Олексійович Мальчик, організатор змагань директор футбольного клубу "Жайвір" Віталій Миколайович Гончаренко.

У турнірі взяли участь7 команд з Черкаської, Івано-Франківської та Полтавської областей. Цей турнір є традиційним і щорічно проводиться у Шполі.

Знаковим цей турнір став через те, що він був дебютним у новому спортивному залі місцевого Будинку культури. Ще нещодавно це місце було у занедбаному стані, лише місяць тому тут завершилася масштабна реконструкція. Двоповерхова спортивна будівля, за словами її власника – підприємця Сергія Мальчика, обійшлася йому майже в мільйон доларів.

 «Чесно кажучи, якби ми будували цей комплекс «з нуля», вийшло б дешевше. Так, нам довелося не лише будувати, а й доводити до ладу старе, це завжди важче. Будівництво обійшлося недешево – майже мільйон доларів, але, думаю, це вартує того. На другому поверсі у нас тренажерний зал, який має 1400 одиниць обладнання, а також п’ять кімнат для гостей, а на першому – футбольний зал, який зроблений належним чином. У ньому лише підлога 200 тисяч гривень коштує. Але ми знали, на що йшли. Справа в тому, що у мене в компанії працює більше 200 шполян і ми хотіли організувати їм дозвілля, до того ж тут зможуть проводити свої турніри і діти», – зауважив Сергій Мальчик.

Віталій Гончаренко – головний тренер ФК «Жайвір»: «Ми кожного року організовуємо цей турнір і пишаємося тим, що він є традиційним. Цього разу ми проводимо змагання у прекрасних умовах. Правда, навіть наша команда ще не встигла пристосуватися до нового залу. Тому всі перебувають у рівних умовах. Вважаю, що головним на цьому турнірі є ігрова практика».
До слова, «Жайвір» – одна з трьох черкаських команд, які цьогоріч пробилися у фінальну частину чемпіонату України з міні-футболу. Цю путівку шполянські дівчата нещодавно здобули на відбірковому турнірі в Умані. Окрім «Жайвору», у фінальній частині чемпіонату України виступатиме уманська «Ятрань-Базис» та «Тальне».


Новостворена команда дівчаток ДЮСШ Надвірна поїхали в такому складі:капітан Яна Тріщук(Надвірнянська ЗОШ №1),Анна Дем"янець(Фитьківська ЗОШ),Романа Лукач(Цуцилівський НВК),Мар"яна Дячук(Чорнопотоківська ЗОШ),Юлія Савчук(Делятинська ЗОШ),Марія Тимінська(Чорнопотоківська ЗОШ),Христина Букатюк(Надвірнянська ЗОШ №1)(ст.тренер Тимінський І.,тренер О.Тащук).Всі дівчатка є вихованками тренера Богдана Пинчука та грали в ЖФК"Надвірняночка" і більшість вже не перший рік займаються футзалом і грали навіть на Чемпіонаті України.

1 ДЕНЬ
Відкрили змагання команди Лідер м. Кобеляки та ДЮСШ м. Надвірна.
З перших хвилин точилась безкомпромісна боротьба, шальки терезів хитались на корить то однієї то іншої команди.Гравці обох команд володіють потужними ударами, першими ворота суперників влучним ударом розпечатали полтавчанки, але суперник не мав наміру віддавати ініціативу, відповівши не менш красивим голом. В такому темпі гра продовжувалась до середини другого тайму Але під кінець гри більш досвічені дівчатка з "Лідера" змогли організувати декілька атак та влучно пробити по воротам суперниць, відірвавшись в рахунку. Як не намагались дівчатка з Івано-Франківщини, але перевагу у 4 м"ячі не змогли здолати, рахунок зустрічі 8 : 4 на користь команди з м. Кобеляки
Кращими гравцями стали : Тріщук Яна (ДЮСШ м. Надвірна) та Стовба Заміра (Лідер м. Кобеляки)

Голи:

ДЮСШ м. Надвірна: Лукач Романа 3`, Тріщук Яна 11`,4`, Савчук Юлія 17`



Найцікавішою грою дня стала зустріч землячок , команд ОСВІТА м. Городенка та ДЮСШ м. Надвірна , пропустивши на початку зустрічі, дівчатка з Городенки показали характер та ледь не вирвали вольову нічию, лише воротар наприкінці другого періоду не дозволив зрівняти рахунок, 3 : 4.

Кращими гравцями гри стали : Лукач Романа (ДЮСШ м. Надвірна) та Зайцева Лілія (Освіта м. Городенка)

Голи:
ДЮСШ м. Надвірна : Дем"янець Анна 7`Лукач Романа 11`, 20`, Тріщук Яна 20`


2 ДЕНЬ

Команда з м. Надвірна не мала проблем з молодшими дівчатками , які грають за Ніку с. Лебедин 6 : 0

Кращі в командах Тарасенко Ірина (Ніка с. Лебедин) та Букатюк Христина (ДЮСШ м. Надвірна)

Голи:
ДЮСШ м.Надвірна : Тріщук Яна 3`, 5`,Лукач Романа 17`, 21` 23`, Дем"янець Анна 23


3 ДЕНЬ

У грі , результат якої вирішував долю другого та третього місця між командами ДЮСШ м. Надвірна та Жайвір м. Шпола сильнішими виявились гості з Івано-Франківської області, які змогли забити гол, вирішивший турнірне становище команд, 1 : 0.
Кращі гравці - Журик Яна (Жайвір м. Шпола) та Лукач Романа (ДЮСШ м. Надвірна)

Голи:
ДЮСШ м. Надвірна : Лукач Романа 25`


Отже у підсумку змагань кубок та медалі за перше місце отримала команда "Лідер" м. Кобеляки,
срібні призери - команда "ДЮСШ" м. Надвірна,
бронзові призери - "Жайвір" м. Шпола

Були визначені кращі гравці в командах:

Лукач Романа (ДЮСШ м. Надвірна)

Визначені кращі гравці на позиції:

Кращий захисник - Тріщук Яна (ДЮСШ м. Надвірна)

по матеріалах ЖФК"Жайвір" `



матеріал "Народної волі"

У Шполі Черкаської області у Всеукраїнському турнірі Кубку ФК «Жайвір» із міні-футболу серед команд дівчат 2000-2001-их р. н. команда Надвірнянської ДЮСШ відділу освіти РДА виборола друге загальнокомандне місце. Честь району захищали Яна Тріщук, Романа Лукач, Мар`яна Дячук, Анна Дем`янець, Марія Тимін­ська, Христина Букатюк та Юлія Савчук. Дівчат нагородили грамотами і медалями, а Анну Дем`янець як кращого гравця команди та Яну Тріщук як кращого захисника турніру – цінними призами.

Колектив відділення та дирекція школи вдячні спонсорам, котрі допомогли у поїздці на змагання. Це – Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, підприємці Андрій Андрійович, Михайло Гой, Сергій Штогрин, Василь Грицюк, Володимир Нагорний, Тарас Пушкар, Тарас Чаплинський, Іван Канюк, Тарас Труш і голова асоціації футзалу в Івано-Франківській області Василь Костюк.

Ярослав ПЕТРІЩАК,

директор ДЮСШ

відділу освіти РДА.


Переглядів: 2010 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Січень 2014  »
НдMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів