Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2015 » Серпень » 31 » Міні-футбольні традиції
15:31
Міні-футбольні традиції

Вже традиційно у м. Надвірна напередодні святкування Дня Незалежності України проходить турнір з міні-футболу серед дитячих команд Надвірнянського району. До участі у змаганнях запрошуються команди як з районного центру так і сільські команди, а сам турнір проходить протягом двох днів. Як і завжди ці змагання проходили під особистим патронатом надвірнянського міського голови Зіновія Андрійовича, який приклав максимум зусиль для того, щоб цей турнір був проведений на самому високому рівні.
До участі у змаганнях було запрошено 10 команд, які за жеребкуванням були розподілені на дві групи, де змагалися між собою за коловою системою. А до наступної стадії змагань виходило по три кращих команди з групи.
З першої групи до фінальної частини змагань вийшли «Прут» смт. Делятин, «Челсі» з районного центру та ще одна надвірнянська команда «Арсенал». А поза грою лишилися «Титан» з Надвірної та ФК «Чорні Ослави».
У другій групі теж особливих сенсацій не було: перші три місця посіли ФК «Красна», «Ліверпуль» та ФК «Руднєва» з Надвірної. А не пощастило ФК «Яремче» та «Олімпу» з Надвірної., які намагалися також досягти успіху, але цього разу їм забракло футбольного щастя.
Згідно регламенту змагань шість команд-учасниць фінальної частини змагань були зведені у загальну таблицю, на підставі якої і були визначені дві півфінальні групи по три команди в кожній, а до раунду плей-оф виходили по дві кращі команди з кожної групи.
У групі «А», де змагалися делятинський «Прут» та дві надвірнянські команди- «Ліверпуль» та «Арсенал» фаворитами рахувалися переможці попереднього етапу.делятинці, а саме вони стали невдахами групових змагань, поступившись у обох зустрічах своїм суперникам з Надвірної.
З групи «В» до плей-оф вийшли ФК «Красна» та «Челсі» з Надвірної, які були сильнішими за ще одну надвірнянську команду ФК «Руднєва».
Зрештою настала черга вирішальних поєдинків за призи і нагороди даних змагань з міні-футболу.
У першому півфіналі, де зустрічалися ФК «Красна» та надвірнянський «Арсенал», досить швидко рахунок відкрили надвірнянці, згодом Мар’ян Заєць подвоює рахунок. Незважаючи на всі потуги команди з Красної вирівняти становище не вдалося, команди лише обмінялися забитими голами у другій половині зустрічі - , отже, перемога з рахунком 3:1 і «Арсенал» у фіналі.
У другому півфіналі де зустрілися дві команди з Надвірної – «Ліверпуль» та «Челсі», несподівано першими рахунок відкрили гравці «Челсі», але на перерву команди пішли з рахунком 1:1. У другому таймі знову першими забивають гравці «Челсі», але незадовго до завершення гри «Ліверпуль» зрівнює рахунок – нічия 2:2 і долю перемоги вирішують 6 – метрові штрафні удари. І саме тут більш досвідчені гравці «Ліверпуля» використали свою первагу по грі – перемога з рахунком 4:2 і вони також виходять у фінал.
У грі за третє місце команда ФК «Красна» у важкій напруженій боротьбі зуміла таки переграти своїх опонентів з надвірнянського «Челсі» і посіла третє місце на п’єдесталі пошани.

Дуже цікавою видалася фінальна гра між командами «Ліверпуль» та «Арсенал» з районного центру – у першій половині перевага була на боці «ліверпуля», але як буває, першими гол забили їх суперники – 1:0 на користь «Арсенала». І як згодом не намагалися їх супеники зрівняти рахунок – все було марно, час гри вичерпувався, а рахнок не мінявся. І лише коли закінчувалась додана арбітром хвилина, гравці «Ліверпуля» пробили по воротах своїх суперників, захисники «Арсенала» не зуміли м’яч вибити, і він по неймовірній траєкторії залітає у незахищений кут воріт. «Арсенала» - нічия 1:1 і знову серія пенальті. І цього разу знову гравці «Ліверпуля» здобули перемогу, в той час як їх суперники тричі схибили і останні удари вже нічого не вирішували.
Отже, надвірнянський «Ліверпуль» зумів захистити свій минулорічний титул переможця турніру в честь Дня Незалежності України і знову став першим на таких серйозних змаганнях.
Відразу після закінчення фіналу відбулося нагородження команд – призерів, яке проводили надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, керуючий справами Надвірнянської міської ради Олег Антонюк та голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко.

Спочатку нагородили грамотами за участь у фінальній частині змагань команди «Прут» Делятин (капітан Максим Струц) та ФК «Руднєва» Надвірна ( капітан Михайло Головчук). За зайняте четверте місце медалями та грамотами відзначили гравців надвірнянського «Челсі» (капітан Богдан Павлюк). Бронзові призери – команда ФК «Красна» (капітан Петро Бойко) отримала медалі та дипломи. Фіналісти змагань – команда «Арсенал» Надвірна (капітан Віталій Ковальківський) була пошанована срібними медалями та дипломами. А всі головні призи – красень-кубок, футбольний м’яч «SELECT”, золоті медалі та дипломи переможців – вручили переможцям команді «Ліверпуль».
Почесні гості турніру Зіновій Андрійович та Олег Антонюк разом з суддями змагань визначили кращих гравців турніру – ними стали Воротар Василь Збіглей ( «Арсенал»), захисник Василь Слезінський («Ліверпуль»), нападник Назар Дмитрук («ФК «Красна»), бомбардир Віталій Олійник («Ліверпуль»), самий технічний гравець Андрій Онуфрак («Прут» Делятин) та кращий гравець турніру Євген Цигура («Ліверпуль»). Всі гравці отримали з рук міського голови Зіновія Андрійовича футбольні статуетки та пам’ятні дипломи від Надвірнянської міської ради.
Приємним сюрпризом для учасників змагань стало визначення символічної збірної турніру з міні-футболу, присвяченого Дню Незалежності України, яких теж відзначили пам’ятними призами та дипломами.
Отже, наводимо склад символічної збірної – воротар Мар’ян Скорецький («Челсі»), захисники Володимир Слезінський та  Олег Козубаль (обидва з «Арсенал»), нападники Микола Менделюк (ФК «Красна») та Михайло Шевчук (ФК «Руднєва»).

На думку міського голови Зіновія Андрійовича саме цих кращих гравців чекає велике футбольне майбутнє, в них є хороша перспектива грати у футбол на більш високому рівні і досягнути хороших успіхів. І допомогти в цьому мають ось-такі змагання, які тільки закінчилися. Адже саме тут здобувається майстерність і формується стійкий футбольний характер.
А Олег Антонюк повідомив присутніх про те, що наступні дитячі змагання будуть проведені до святкування дня міста Надвірна, яке буде відзначатися 13 вересня 2015 року.

$IMAGE2$

$IMAGE3$

$IMAGE4$

Переглядів: 612 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Серпень 2015  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів