Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2017 » Січень » 3 » Ланчин - з кубком Діда Мороза
16:22
Ланчин - з кубком Діда Мороза

З першої групи до наступного раунду впевнено вийшла надвірнянська «Говерла», а за другу путівку між собою змагалися дві команди з Красної – «Карпати» та ФК «Красна». Ситуація склалася таким чином, що команді ФК «Красна» необхідна була перемога з різницею у два м’ячі, і тоді саме вони виходили до півфіналу. Відповідно, команді «Карпати» важливо було не програти з різницею у два м’ячі, а поразка в один м’яч цілком їх влаштовувала. Саме так і сталося, перемога команди ФК «Красна» з рахунком 1:0, а до півфіналу виходять «Карпати», у яких була краща різниця забитих і пропущених м’ячів. Лише одне очко здобула команда ФК «Саджавка», зігравши внічию 0:0 з ФК «Красна», і саме ця суха нічия позбавила сильну команду з Красної права поборотися за нагороди.

У другій групі впевнено перемогли гравці команди ФК «Ланчин», а для того, щоби виявити володаря другої путівки, було проведено додаткову гру між командами «Прут» с. Саджавка та «Гейзер» с. Старуня, у яких були абсолютно ідентичні показники по чотири очки та різниця м’ячів 4:4. У захоплюючому драматичному поєдинку перемогу з рахунком 2:1 вибороли гравці «Гейзера»,  які і стали півфіналістами. Четверте місце у групі посіла команда «Нива» с. Гаврилівка, яка теж мала непогані шанси на вихід з групи, але  поступилась  у вирішальній грі команді «Прут»  с. Саджавка з рахунком 0:2.

Півфінальні пари мали такий вигляд – ФК «Ланчин»  - «Карпати» с. Красна та «Говерла» м. Надвірна – «Гейзер» с. Старуня. У першому півфіналі, де зустрілися сусіди команди з Ланчина та Красної переваги не мала жодна з команд, але потім зіграність ланчинців далася взнаки – вони першими відкрили рахунок, а згодом подвоїли його. Незважаючи на те, що у другому таймі «Карпати» скоротили розрив у рахунку до мінімуму – більшого їм зробити не вдалось – перемога 5:1 і ФК «Ланчин» стає фіналістом Новорічного турніру на кубок Діда Мороза.

А  другий півфінал, несподівано для всіх присутніх на майданчику(а їх зібралося чимало, незважаючи на погоду) став бенефісом нападника «Гейзера» Івана Луцака, який відзначився покером, а ще один м’яч провів Ростислав Гаврилюк. Гравцям «Говерли» вдалося провести лише гол престижу – це зробив Тарас Воєвода. Отже, наші сусіди зі Старуні стають другими фіналістами кубка Діда Мороза.        

У грі за третє місце, де зустрілися «Карпати» та «Говерла», весь час передували «Карпати», двічі відзначився Роман Гуйманюк, який самотужки «розривав» захист «Говерли», а ще двічі відзначився Михайло Нагорняк, якому асистував  той таки Роман Гуйманюк. Гравці «Говерли» двічі вразили ворота команди з Красної, але більше їм нічого зробити не вдалося. Перемога з рахунком 4:2 і «Карпати» стають бронзовими призерами.

Фінальна гра видалась видовищною, напруженою, важке поле не давало суперникам проявити всі свої якості, до того ж дуже впевнено зіграли обидва воротарі – Юрій Круп’яш з Ланчина та Юрій Шимонівський зі Старуні. У підсумку – нічия 0:0 і долю перемогу вирішують шестиметрові штрафні удари. Після проведеного жеребкування першими б’ють гравці «Гейзера» - і невдача, а гравці Ланчина пробивають влучно, далі команди забивають а гравець зі Старуні знову не забиває. У підсумку 4:2 по пенальті і кубок Діда Мороза їде в Ланчин.

               Урочисту церемонію нагородження команд-призерів проводили надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович,   депутат міської ради Василь Кузюк та почесний гість турніру, вихованець надвірнянськго футболу, а зараз гравець команди «Toronto Ukraine United», що у Канаді Любомир Гальчук.

За зайняті четверте і п’яте місця грамотами та подарунками нагородили гравців команд «Говерла» - Надвірна та «Прут» с. Саджавка. Бронзовими медалями та дипломами відзначили футболістів «Карпат» з  с. Красної (капітан Сергій Бубуйок). Срібні медалі та дипломи здобули гравці «Гейзера» зі Старуні (капітан Василь Синяк). А всі головні призи поїхали в Ланчин – це кубок, м’яч, золоті медалі та дипломи. Окрім традиційних призів всі учасники фінальної частини змагань були нагороджені солодкими новорічними подарунками, які спонсорував міський голова Зіновій Андрійович. Слід відзначити, що вперше кубок Діда Мороза був проведений у Надвірній у 2005 році, і заснували його саме Зіновій Андрійович та голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко. Ось така чудова традиція у Надвірнянському міні-футболі!

Організатори змагань визначили кращих гравців по номінаціям – воротар Юрій Круп’яш (ФК  «Ланчин»), захисник Володимир Лащук (ФК «Прут»), нападник Іван Луцак (ФК «Гейзер»), самий технічний гравець Роман Гуйманюк (ФК «Карпати») та кращий гравець турніру Андрій Яремин (ФК «Ланчин»). Всі ці гравці були нагороджені пам’ятними призами і дипломами, які на цей турнір встановив директор ресторану «Карпати» Василь Кузюк. А Любомир Гальчук від себе особисто вручив солодкі подарунки всім вищевказаним гравцям, як визнання їх майстерності.

Також Любомир Гальчук визначив самого перспективного гравця, який може продовжити свою кар’єру у професійному футболі і нагородив його своєю іменною футболкою, якою він стимулював нападника команди «Гейзер» зі Старуні Івана Луцака.

Користуючись нагодою повідомляємо, що 4-5 січня буде проведено Різдвяний кубок з міні-футболу, який завершує міні-футбольний сезон 2016 року у м. Надвірна.

       

Переглядів: 744 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Січень 2017  »
НдMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів