Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2018 » Липень » 10 » Кубок «Олімпійські надії»
12:01
Кубок «Олімпійські надії»

Протягом двох днів у Надвірній проходили змагання з міні-футболу на кубок «Олімпійські надії» серед дитячих команд Надвірнянського району (вік учасників не старше 15 років).

Подібні змагання завжди проходять на літніх канікулах, а організаторами практично постійно є районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко) та охоронна фірма «Січ» (директор Володимир Нагорний). Належну підтримку надає і міський голова Зіновій Андрійович.

Участь у змаганнях взяли 6 команд, які за жеребкуванням були розподілені на дві групи, де змагались за коловою системою задля визначення півфіналістів. З першої групи до півфіналу вийшли команди ФК «Делятин» та ФК «Надвірна», які були сильнішими за ще одну делятинську команду «Скала». У другій групі впевнено передували надвірнянський «Олімп» та ФК «Ланчин», які випередили делятинський «Прут».

Першу півфінальну гру, де зустрілися ФК «Надвірна» та «Олімп», численні глядачі очікували з нетерпінням. Адже обидві команди претендували на перемогу в цих змаганнях. Доречно зауважити, що гравці обох команд добре знайомі, адже бували такі змагання, де вони грали за одну команду. Гостра, напружена боротьба, численні удари  по воротах, красиві комбінації – практично рівна гра, але все-таки гравці «Олімпа» були трішки сильнішими і виглядали більш переконливо. У підсумку – впевнена перемога «Олімпа» з рахунком 4:2 і вони перші фіналісти розіграшу кубка «Олімпійські надії».

У другому півфіналі зустрілися давні непримиренні суперники – команди Ланчина і Делятина, які на останніх змаганнях з міні-футболу незмінно посідали призові місця. Гра видалась не дуже видовищною, адже кожна з команд не хотіла поступатись, моментів було достатньо, але делятинські гравці виглядали трохи розгубленими, що і привело до двох пропущених голів. У другому таймі команди обмінялись забитими голами, і за рахунку 3:1 на користь ФК «Ланчин» всі присутні  зрозумілі, що гру зроблено. Так воно і сталось – ФК «Ланчин» другий фіналіст. У грі за третє місце, де грали ФК «Надвірна» та ФК «Делятин» був відкритий  футбол. Обидві команди не думали про результат, а просто грали в своє задоволення. Так і вийшло, що було забито багато голів, а перемогла делятинська команда.

У фінальній грі, де зустрілись ФК «Ланчин» та  надвірнянський «Олімп», розвідки не було, адже команди на попередньому етапі грали в одній групі, де впевнену перемогу з рахунком 3:1 здобув саме «Олімп». Але у фінальній грі перевагою відразу ж заволоділи гравці ланчинської команди, які першими відкрили рахунок, а згодом забили і другий м’яч. Невдовзі надвірнянці скоротили рахунок, і намагались вирівняти гру, але після вилучення капітана «Олімпу» Володимира Дем’янчука, надвірнянська команда практично здалась. А ланчинські гравці продовжували атакувати і здобули впевнену перемогу з рахунком 6:2. Отже, кубок «Олімпійські надії» у 2018 році їде в Ланчин.

Відразу після закінчення фінальної гри відбулось нагородження команд-призерів, яке проводили головний суддя змагань Віктор Татаренко та суддя Євген Котик. За зайняте четверте місце грамотами нагородили команду ФК «Надвірна» (капітан Максим Вітвіцький). Бронзові медалі та дипломи здобули гравці ФК «Делятин» (капітан Назар Пендорак). Фіналісти змагань – команда «Олімп» з Надвірної отримали срібні медалі та дипломи. А переможцям – команді ФК «Ланчин» (капітан Остап Сенчук) дістались всі головні призи – кубок «Олімпійські надії», футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи.

Як і завжди організатори змагань визначили кращих гравців у чотирьох номінаціях. Ними стали – воротар Євген Іванів («Олімп»), захисник Ілля Декрет (ФК «Надвірна»), нападник Олександр Тарновецький (ФК «Делятин») та кращий гравець турніру Євген Данилюк (ФК «Ланчин»). Всі вони отримали пам’ятні призи та відповідні дипломи, які спеціально на цей турнір встановив ветеран надвірнянського футболу Роман Максимюк.

З інформації, одержаної з прес-служби районної федерації міні-футболу на черзі наступні змагання – розіграш кубка «Краєвид Карпат» та «Дзвони пам’яті» на спомин про загиблих в АТО. А 28 липня буде проведено відкриту першість міста Надвірна для команд молодіжної вікової групи, яку традиційно патронує Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович.

 

Переглядів: 461 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2018  »
НдMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів