Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2010 » Червень » 8 » Кубок "Надії" виграють надвірнянські "Карпати"
15:50
Кубок "Надії" виграють надвірнянські "Карпати"
   На минулому тижні на стадіоні «Нафтовик» завершився розіграш кубка «Надії» з міні-футболу серед дитячих команд району молодшої вікової групи (до 14 років),присвячений Міжнародному дню захисту дітей.Ці змагання були організовані і проведені спортивним клубом „Карпати-Надвірна”(голова ради клубу Іван Тимінський) за сприяння Надвірнянської ДЮСШ відділу освіти РДА (директор Ярослав Петрішак).
    Цього разу участь у змаганнях взяло 8 команд,які за рейтингом були розподілені на дві групи,де змагалися за коловою системою,а до фінальної частини виходило по дві кращі команди з групи.
   У першій групі команди «Прут»смт.Ланчин та ФК”Тисменичани” були сильнішими за своїх суперників з ФК”Красна” та ФК”Битків”.Наводимо підсумкову таблицю першої групи:

"Прут"Ланчин 4:2 ФК"Тисменичани"
"Прут"Ланчин 2:1 ФК"Красна"
ФК"Битків"0:9 "Прут"Ланчин
ФК"Тисменичани" 2:0 ФК"Красна"
ФК"Битків"1:3 ФК"Тисменичани"
ФК"Красна" 5:0 ФК"Битків"


Команда
і
в
н
п
з-п
о
1
"Прут"Ланчин
3
0
0
0
15-3
9
2
ФК"Тисменичани"
3
2
0
1
 7-5
6
3
ФК"Красна"
3
1
0
2
 6-4
3
4
ФК"Битків"
3
0
0
3
 1-17
0

  А у другій групі „Карпати”м.Надвірна та ДЮСШ с.Заріччя впевнено переграли команди ДЮСШ с.Білі Ослави та „Сокіл”с.Фитьків і теж вийшли до фінальної частини. Наводимо підсумкову таблицю другої групи:

"Карпати"Надвірна 7:2 ДЮСШ Заріччя
"Карпати"Надвірна 7:2 ДЮСШ Б.Ослави
"Сокіл"Фитьків 2:8 "Карпати"Надвірна
ДЮСШ Заріччя 3:2 ДЮСШ Б.Ослави
"Сокіл"Фитьків 5:0 "Сокіл"Фитьків
ДЮСШ Б.Ослави 1:1 "Сокіл"Фитьків


Команда
і
в
н
п
з-п
о
1
"Карпати"Надвірна
3
0
0
0
22-6
9
2
ДЮСШ Заріччя
3
2
0
1
10-9
6
3
ДЮСШ Б.Ослави
3
0
1
2
 5-11
1
4
"Сокіл"Фитьків
3
0
1
2
 3-14
1

У першій півфінальній грі,де зустрілись надвірнянські „Карпати” та ФК”Тисменичани”,з перших хвилин перевагою заволоділи гравці „Карпат”, але це і не дивно.Адже стартова п”ятірка надвірнянців-воротар Сергій Проворний, гравці оборони Сергій Великий та Юрій Кисляк,нападники Роман Дитко та Олег Шуфлін давно грають в одній команді,приймали участь у багатьох змаганнях з міні-футболу,які були проведені у нашому місті районною федерацією міні- футболу.Саме тому підсумок цієї гри не викликав сумнівів у глядачів вже після першої половини гри,а у підсумку впевнена перемога надвірнянців з рахунком 7:2 і вони у фіналі.
   А от другий півфінал видався набагато напруженішим,адже команди-суперники з Ланчина та Заріччя були приблизно рівними по класу. Обмінявшись  забитими голами у першому таймі,після перерви всі потуги гравців обох команд забити переможний гол були марними.Отже бойова нічия- 1:1,і команди пробивають по п”ять 6-метрових штрафних удари.
   І якщо зарічанські хлопчики реалізували чотири пенальті,то їх суперники з Ланчина не забили останні два удари і тим самим позбавили себе участі у фінальній грі.У підсумку-5:4 (1:1 основний час) і команда ДЮСШ с.Заріччя теж виходить у фінал.
   Після деякої перерви відбулась гра за третє місце між командами Ланчина та Тисменичан.В”язка,жорстка боротьба по всьому полю,безліч не використаних гольових моментів,і тому долю бронзових медалей вирішив єдиний гол,забитий під завісу гри нападником ланчинського „Прута” Андрієм Дем”янчуком з відмінної передачі Миколи Данилюка. Отже,нелегка перемога з рахунком 1:0 і ланчинські хлопчики стають бронзовими призерами розіграшу кубка „Надії”.
   А у фінальній грі вперта боротьба точилася весь перший тайм,коли обидві команди мали чудові моменти для взяття воріт,але відмінно зіграли воротарі обох команд.І лише на останній хвилині першої половини гри нападник надвірнянської команди Роман Дитко все-таки забиває гол у ворота зарічанців.А вже після перерви перевага „Карпат” стала набагато відчутнішою,що і вбилося на підсумковому рахунку-7:1 на користь надвірнянців і вони другий рік поспіль стають володарями кубка „Надії”.
   Наводимо статистичні дані всіх ігор фінальної частини:

1.”Карпати”м.Надвірна-ФК”Тисменичани”-7:2(3:0)
.Голи забили :у”Карпат”- Дитко-4,Кисляк-2,Шуфлін,у ФК”Тисменичани”-Гладій-2.

2.ДЮСШ с.Заріччя-„Прут”смт.Ланчин-5:4 (1:1,1:1-основний час)
.Голи забили: у ДЮСШ-Гуменюк,у „Прута”-Дем”янчук.Пенальті реалізували:у ДЮСШ- Бодров,Гуменюк,Олінчук,Д.Вацик,у „Прута”-Дем”янчук,В.Данилюк, Ткачук.

3.”Прут”смт.Ланчин-ФК”Тисменичани”-1:0(0:0).Голи забили: у „Прута”-Дем”янчук.

4.”Карпати”м.Надвірна-ДЮСШ с.Заріччя-7:1(1:0).Голи забили у „Карпат”- Дитко-4,Кисляк-2,М.Сахарчук,у ДЮСШ-Гуменюк.
   Відразу по закінченню фінальної гри відбулась урочиста церемонія нагородження команд-призерів,яку проводили секретар районної федерації футболу Микола Ясінський,постійний спонсор диятчих змагань з міні-футболу директор ресторану „Карпати” Василь Кузюк та головний суддя змагань, голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко.

   За зайняте четверте місце грамоти отримли гравці команди ФК”Тисменичани”. В її складі виступали Любомир Яремак,Сергій Яремчук, Максим Присяжнюк, Назар Гречанюк,Іван Присяжнюк,Дмитро Гречанюк, Владислав Кушнірчук, Андріан Кучерак,Роман Гладій та капітан команди Ігор Минда (тренер Іван Ткачук).

   За зайняте третє місце бронзовими медалями та дипломами нагородили команду „Прут”смт.Ланчин.Нагороди отримали-Михайло Яремин,Назар Ткачук,Андрій Дем”янчук,Юрій Білоус,Василь Данилюк,Віталій Мартиняк, Василь Голіней,Сергій Іваночко,Денис Мельничук та капітан команди Микола Данилюк (тренер Олександр Данилюк).

   Срібні призери розіграшу кубка „Надії команда ДЮСШ с.Заріччя була нагороджена медалями та дипломами.Наводимо склад команди-Василь Вацик,Любомир Клим”юк,Микола Олінчук,Роман Йосипчук,Дмитро Вацик, Петро Бодров,Роман Сидорук,Остап Неільчук,Роман Стефурак та капітан команди Назар Гуменюк (тренер Святослав Масевич).

  А переможцям турніру команді „Карпати”м.Надвірна було вручено кубок „Надії”,футбольний м”яч,золоті медалі та дипломи першого ступеня.У складі переможців виступали-Юрій Кисляк,Андрій Глов”як,Сергій Великий, Сергій Проворний,Володимир Цюрак,Микола Сахарчук,Андрій Менделюк, Олег Шуфлін,Олег Непеляк,Степан Сахарчук,Олег Госедло та капітан команди Роман Дитко (тренер Іван Тимінський).Приємно відзначити,що команда володар кубка „Надії” повністю складалась з вихованців Надвірнянської ДЮСШ відділу освіти РДА (директор Ярослав Петрішак).
   Як і завжди на дитячих змаганнях з міні-футболу були визначені кращі гравці у чотирьох номінаціях-кращий воротар Василь Голіней („Прут” смт.Ланчин),кращий захисник-Сергій Великий („Карпати”м.Надвірна), кращий нападник Назар Гуменюк (ДЮСШ с.Заріччя) та кращий гравець турніру Роман Дитко („Карпати”м.Надвірна),який за п”ять зустрічей, зіграних його командою на цих змаганнях забив 25 голів у ворота своїх суперників (чотири з них у фіналі).
   Всі вищевказані гравці були нагороджені пам”ятними призами та відповідними дипломами,які спеціально на цей турнір встановив великий шанувальник футболу,у минулому гравець команди „Бистриця”Надвірна Роман Максим”юк.
   Не забули і про людей,котрі щиро вболівають за розвиток дитячого міні-футболу у районі.Це приватний нотаріус Тарас Вірстюк,директор охоронної фірми „Січ” Володимир Нагорний,директор кафе”Казка” Василь Павлюк,спортивні активісти Андрій Дитко (с.Красна),Олександр Данилюк (смт.Ланчин),Іван Ткачук (с.Тисменичани),Святослав Масевич (с.Заріччя), Михайло Зеленевич (с.Білі Ослави) та Роман Писклинець (с.Фитьків).
   Окрему подяку висловили директору ПП”ПоліКРОК”Анатолію Косовану за вчасно і якісно виготовлену поліграфічну продукці для нагородження учасників змагань.
   Окрема подяка керівникам ЗМІ Надвірнянського району Івану Гриджуку (газета „Народна воля”) та Богдану Климковецькому ТРК”Надвірна”,які прикладають максимум зусиль для популяризації дитячого спорту та пропаганди здорового способу життя серед дітей.
   Відмітили також чітку та злагоджену роботу суддівської бригади у складі Віктора Татаренко,Миколи Ясінського та Андрія Дитка,а також інформаційного партнера районної федерації міні-футболу Олександра Тищенко (інтернет-сайт „Футбол Надвірнянщини”)
   Своїми думками про цей турнір поділилися:
Василь Кузюк-особисто мені сьогодні було дуже приємно брати участь у нагородженні призерів та переможців розіграшу кубка „Надії”,адже турнір був присвячений Міжнародному Дню захисту дітей.Переглянув всі зустрічі фінальної частини змагань-які пристрасті,які емоції вирували на штучному майданчику.А від гри переможців-надвірнянської команди „Карпати” я отримав величезне задоволення-яку чудову красиву технічну гру показали надвірнянці,особливо їх стартова п”ятірка.Після побаченого я ні на секунду не сумнівався в тому хто стане володарем кубка „Надії”,що зрештою і підтвердилося.
   Але і вкожній команді були свої лідери,які вели за собою своїх партнерів по команді,у самі напружені моменти брали гру на себе-молодці!Я впевнений,що саме учасники цих змагань у майбутньому складуть кістяк надвірнянського „Бескиду”.
   Користуючись нагодою хочу повідомити,що в червні пройдуть ще деякі змагання-це турнір присвячний Дню журналіста (молодша група) та розіграш кубка „Краєвид Карпат” (старша група)-фінальна частина якого,вперше за історію дитячих змагань,пройде в селі Чорний Потік.
 А починаючи з липня у всіх змаганнях,які заплановано провести в Надвірній буде змінено віковий ценз,а саме-молодша група 1997-1998 р.н.,старша група-1995-1996 р.н.
   Про перебіг майбутніх змагань прес-служба районної федерації футболу обов”язково буде інформувати всіх вболівальників та шанувльників міні-футболу.

                                                  прес-служба районної федерації міні-футболу
Переглядів: 4011 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
15.06.2010
2. Любомир Василишин [Матеріал]
Мініфутбол Надвірнянщини тримається на Вікторові Татаренку та меценаті Василю Кузюку, які докладають чимало зусиль, шоб діти відчули смак футбольного щастя

08.06.2010
1. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Доки житиме Татаренко - доти й житиме дитячо-юнацький міні-футбол!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Червень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів