Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 3
Guests: 3
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2016 » Жовтень » 27 » Кубок "Козацька слава" у Надвірнянського коледжу НТУ+відео
15:09
Кубок "Козацька слава" у Надвірнянського коледжу НТУ+відео

Змагання фінальної частини проходили за коловою системою, тобто кожен грає з кожним, а переможець визначався за найбільшою кількістю набраних очок. Також слід відзначити, що вперше за всю історію дитячих міні-футбольних змагань, фінальна частина розіграшу кубка «Козацька слава» проходила на штучному майданчику Надвірнянського автотранспортного коледжу НТУ.

Згідно жеребкування, яке було проведене перед початком фінальної частини змагань, команди-учасниці отримали відповідні номери, і був складений календар ігор. Та сталося, що ключові зустрічі, які визначали переможця і призерів, згідно календаря випали на останні зустрічі. Але і в перших матчах були досить такі несподівані результати, наприклад дуже потужна команда з Красної виграючи по ходу зустрічі у своїх однолітків з с. Заріччя з рахунком 2:0, 3:1 в кінці пропустила два нелогічних гола і закінчила зустріч внічию 3:3. У наступному матчі команда «Автомобіліст» вигравала у своїх суперників з ФК «Руднєва» 3:0, але також примудрилися пропустити 3 голи і зіграти внічию. Дуже цікавою була гра між командами ФК «Руднєва» та ФК «Заріччя», де практично визначалося – яка команда отримає медалі, а яка залишиться за межею призової трійки. І саме в цій зустрічі більше пощастило надвірнянцям, які переважали своїх суперників практично у всіх компонентах гри, але ніяк не могли забити гол. І лише у другій половині гри команді ФК «Руднєва» вдалося втілити свою перевагу у забиті голи та здобути нелегку перемогу, тим самим забезпечивши собі призове місце. А от яке саме місце посядуть надвірнянці вирішувалось у очній зустрічі надвірнянського «Автомобіліста», та команди ФК «Красна», причому нічия не влаштовувала жодного з суперників, адже в такому випадку все могли вирішити забиті та пропущені м’ячі.  Гра видалася дуже нервовою, обидві команди не хотіли ризикувати, намагаючись у кожному моменті зіграти до вірного. Спочатку передували гравці з Красної, згодом надвірнянці вийшли вперед з рахунком 2:1. Після перерви знову нічия – 2:2, згодом «Автомобіліст» виходить вперед, але їх суперники за лічені секунди зрівнюють рахунок – нічия 3:3. І коли всі присутні на грі – і численні глядачі, і самі футболісти, вирішили, що гра таки завершиться внічию – чітку комбінацію проводять гравці «Автомобіліста» і Є.Цигура забиває четвертий гол, який і став переможним. Перемога з рахунком 4:3 і команда «Автомобіліст», яка представляла Надвірнянський коледж НТУ стає володарем кубка «Козацька слава».

Відразу після закінчення вирішальної гри відбулося урочисте нагородження призерів, яке проводили надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, директор ресторану «Карпати», депутат міської ради Василь Кузюк та члени суддівської колегії – Сергій Пошивайло та Андрій Каратник.

За зайняте четверте місце грамотами нагородили гравців команди ФК «Заріччя» (капітан А. Пилка), бронзові медалі та дипломи вручили гравцям команди ФК «Руднєва» (капітан М. Шевчук). Почесне друге місце, срібні медалі та дипломи отримали гравці команди ФК «Красна» (капітан Н. Дмитрук). І ціла злива нагород випала на долю переможців – ФК «Автомобіліст» (капітан В.Олійник) – це сам кубок «Козацька слава», футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи.

Також були визначені кращі гравці у чотирьох номінаціях – ними стали воротар В. Збіглей (ФК «Руднєва»), захисник А. Яремин (ФК «Красна»), нападник М.Іванців (ФК «Заріччя»), та кращий гравець турніру Є.Цигура (ФК «Автомобіліст»).

Всім цим гравцям Зіновій Андрійовч та Василь Кузюк вручили пам’ятні призи та відповідні дипломи, які на замовлення організаторів турніру виготовила фірма ПП «Полі КРОК» (директор Анатолій Косован).

Організатори змагань висловили подяку інформаційним партнерам – газета «Народна воля» та «Вітрина Надвірної», а також ТРК «Надвірна» за постійну інформацію про дитячі змагання з міні-футболу.

На черзі розіграш кубка «Осінній зорепад» для команд молодшої вікової групи та відкрита першість м. Надвірна для команд старшої вікової групи.

Прес-служба районної

федерації міні-футболу

Переглядів: 838 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Жовтень 2016  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів