Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2009 » Грудень » 8 » Кубок енергетиків переїхав з Надвірної в Івано-Франківськ
08:47
Кубок енергетиків переїхав з Надвірної в Івано-Франківськ
                    
Вже давно так не розпалювалися пристрасті довкола Кубку турніру енергетиків з міні-футболу. Стартував міні-футбольний турнір між аматорським командами працівників ВАТ «Прикарпаттяобленерго» у манежі Коледжу фізвиховання у середу, 2 грудня. Дані змагання енергетиків є традиційними, адже проводяться з 2000 року, і присвячені Дню енергетика. Цьогоріч, вже всьоме, команди усіх 17 РЕМ та 5 основних дирекцій товариства розпочали боротьбу у семи групах. Цікаво, що матчі чвертьфіналу, які відбувалися 4 грудня, вперше в історії турніру можна було побачити в он-лайн трансляції на сайт компанії www.oe.if.ua . А в неділю, 6 грудня, відбулися матчі плей-офф, які і визначали переможця турніру.


З 2000 року напередодні Дня енергетика турнір між аматорськими командами працівників ВАТ «Прикарпаттяобленерго» збирає своїх вболівальників. З 2003 турнір переїхав до манежу коледжу фізвиховання, став постійним і проходить на досить серйозному рівні. Щороку кількість команд збільшується, цьогоріч у змаганнях бере участь 22 команди. Останні роки на полі змагаються не лише представники філій, але й центральних підрозділів компанії: дирекції з загальних питань, технічної, збутової, команда управління та дирекції з питань захисту економічних інтересів. Цього разу вперше представлена дирекція з інформаційних технологій.

«Приємно, що тепер турнір збирає людей не лише напередодні свята, але й впродовж року команди наполегливо тренуються, - розповідає заступник голови правління ВАТ «Прикарпаттяобленерго» Василь Костюк. - Це стосується як Івано-Франківська, так і районів області. Отже, можна говорити не лише про зростання рівня наших футболістів, про порозуміння в команді, її зіграність але й, відповідно, про згуртування усього колективу. Адже футбол – це командна гра, тому кожен починає розуміти, що означає бути в команді. Крім того, наполегливість, необхідна на тренуваннях, стає у нагоді і в нашій щоденній роботі».

Перший півфіналіст визначився тільки у серії післяматчевих пенальті, де перемогу з рахунком 5:4 здобула збірна Снятинського РЕМ. Далі цілком прогнозовано пройшла і Надвірна, що переграла команду Загальної дирекції - 4:2. Ще двома півфіналістами стали відповідно футболісти Косівського РЕМ та збірна Управління.


Останніми роками фаворитом змагань вважалася найтитулованіша серед енергетиків Прикарпаття – команда з Надвірної. Футболісти місцевого РЕМ вже тричі ставали переможцями змагань. Тому багато вболівальників сподівалися саме її перемоги. Однак у запеклій боротьбі на футзальному майданчику склалося інакше.Снятин мінімально переміг 2:1, і вийшов до фіналу. В іншій грі команда Управління досить переконливо (7:3) обіграла енергетиків з Косова.

 На четвертій сходинці опинилися енергетики з Косова, бронзовими призерами стали надвірнянці. Колишню славу підтвердили снятинські енергетики – чемпіони 2000, 2002 та 2004 років, які здобули срібло цьогорічного турніру. Золоті медалі та перехідний Кубок турніру вперше за історію змагань здобула збірна команда управління. У її складі традиційно виступають голова правління ВАТ «Прикарпаттяобленерго» Олександр Бубен та його заступник Василь Костюк, директор з охорони праці Ярослав Витвицький, інші представники управління та відділу охорони.

Наприкінці вересня в Чернігові збірна працівників ВАТ «Прикарпаттяобленерго» виграла Чемпіонат України серед енергопостачальних компаній. Відтак наприкінці наступного року Івано-Франківськ прийматиме ювілейний, десятий всеукраїнський турнір енергетиків.
                    

ВАТ"Прикарпаттяобленерго"

Переглядів: 1540 | Додав: nrff | Теги: Міні-футбол | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
08.12.2009
1. Forvard [Матеріал]
Надвірнянські футболісти з РЕМу молодці!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Грудень 2009  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів