Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 3
Guests: 3
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2018 » Грудень » 26 » Кубок до Дня Святого Миколая+фото+відео
12:43
Кубок до Дня Святого Миколая+фото+відео

Цікавими футбольними баталіями були ознаменовані останні грудневі дні. На штучному майданчику стадіону «Нафтовик» зібрались найсильніші дитячі команди Надвірнянщини, щоб взяти участь у боротьбі за кубок м.Надвірна з міні-футболу, вже традиційно присвяченого Дню Святого Миколая.

Для того, щоб це справжнє свято відбулось, посприяли Надвірнянська міська рада та районна федерація міні-футболу, а генеральним спонсором цього турніру виступило Івано-Франківське обласне об’єднання Міжнародного союзу козацтва (отаман генерал-майор Віталій Трачук). Не залишився осторонь  і відомий меценат та благодійник – президент ФК «Битків» Степан Ломпас, який постійно допомагає у проведенні дитячих міні-футбольних змагань.

Цього разу участь у змаганнях взяло 8 команд (вік учасників до 15 років), які після відбіркових змагань визначили найсильнішу четвірку, яка у наполегливій та гострій боротьбі і визначила володаря почесного трофею.

З метою дати всім командам-фіналістам однакові шанси для здобуття почесного трофею було вирішено провести фінальну частину за коловою системою, а переможця визначити за найбільшою кількістю набраних очок.

Після перших двох ігор, в яких «Говерла» здолала ФК «Руднєва», а «Аляска» перемогла «Рокиту» з Білих Ослав, всім присутнім стало зрозуміло, що основна боротьба розгорнеться між двома надвірнянськими командами – «Говерлою» та «Аляскою». Так воно зрештою і вийшло, в наступних зустрічах «Аляска» здолала ФК «Руднєва», а «Говерла» була сильнішою за «Рокиту» і ключовими стали зустрічі «Рокита» - ФК «Руднєва», в якій визначався бронзовий призер, та «Говерла» - «Аляска», де вирішувалась доля першого місця.

У грі за третє місце по черзі атакували обидві команди, але більше моментів мали все-таки гравці «Рокити», які у першому таймі двічі вразили ворота своїх суперників. А після перерви потрібно було просто втримати переможний рахунок, що білоославська команда і зробила – отже, бронзові медалі дістаються дружній команді «Рокита».

І ось настав момент істини – на майданчик виходять дві найсильніші дитячі команди – це «Аляска» і «Говерла». Ситуація склалась таким чином, що гравців «Аляски» влаштовує тільки перемога, в той час, як гравців «Говерли» цілком влаштовує і нічия, адже у них краща різниця забитих і пропущених м’ячів.

З перших хвилин почали гостро атакувати гравці «Аляски», небезпечно пробивають по воротах, але чудово діє у «рамці» воротар «Говерли» Ілля Лаврук. А на четвертій хвилині гравці «Говерли» відкривають рахунок – 1:0 на їх користь. І після пропущеного гола «Аляска» продовжує гостро атакувати, створює численні моменти, але м’яч уперто не йде у ворота. З мінімальною перевагою «Говерли» і закінчилась перша половина зустрічі.

Після перерви на полі була та сама картина – «Аляска» атакувала, а «Говерла» захищалась. Але на чотирнадцятій хвилині спрацювала зв’язка «Говерли» Синяк-Глуханюк, і останній потужним ударом подвоює рахунок – 2:0 а користь «Говерли». Майже відразу гравець «Аляски» Юрчило скорочує розрив у рахунку до мінімуму, і тут почалось саме цікаве – команди повели тактичну боротьбу, намагаючись зловити суперника на помилці – обережна позиційна гра, м’яч намагаються розіграти до вірного – і так тривало до 19 хвилини, коли Глуханюк забиває третій гол у ворота «Аляски». Єдине, на що спромоглись гравці «Аляски», це ще раз скоротити розрив у рахунку – це зробив той-таки Юрчило – 3:2 на користь «Говерли» і хвилина до закінчення гри. Всі потуги «Аляски» щось змінити були марними. Отже, здобувши нелегку, але цілком заслужену перемогу з рахунком 3:2, володарем кубка, присвяченого Дню Святого Миколая стає команда «Говерла», яка представляла Прикарпатський військово-спортивний ліцей.

Відразу після закінчення фінальної гри відбулось нагородження команд-призерів, яке проводили Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, отаман обласного  об’єднання Міжнародного союзу козацтва генерал-майор Віталій Трачук та заступник голови «Спілки учасників АТО – «Прикарпаття» Андрій Левицький.

За зайняте четверте місце грамотами та подарунками нагородили гравців команди ФК «Руднєва» (капітан Олег Бурлака). Бронзові медалі, грамоти та подарунки  вручили гравцям команди «Рокита» Білі Ослави (капітан Андрій Бойко). Фіналісти – команда «Аляска» з Надвірної була пошанована срібними медалями, грамотами та подарунками (капітан Олександр Юрчило). І ціла злива нагород випала на долю переможців – команди «Говерла» (капітан Василь Синяк, тренер Петро Самборський), яким дісталися всі головні призи – це красень-кубок футбольний м’яч, золоті медалі, грамоти та подарунки від Святого Миколая.

 Як і завжди, організатори змагань визначили кращих гравців у п’яти номінаціях – воротар Ілля Лаврук («Говерла»), захисник Андрій Самуляк («Аляска»), нападник Владислав Івасик («Аляска»), самий технічний гравець Назар Ципин («Рокита») та кращий гравець турніру Владислав Савка («Говерла»). Всі ці гравці отримали оригінальні пам’ятні медалі, грамоти та подарунки від ветерана надвірнянського футболу Романа Максим’юка.

Також організатори змагань визначили символічну збірну цього турніру, до якої ввійшли  - воротар Роман Буній («Рокита»), захисники Олександр Кирлич («Аляска») та Євген Романішак (ФК «Руднєва»), нападники – Василь Синяк («Говерла») та Віталій Скорупський (ФК «Руднєва»).

Вся символічна збірна також була нагороджена пам’ятними медалями, грамотами та солодкими подарунками від директора охоронної фірми «Січ» Володимира Нагорного.

Районна федерація міні-футболу  висловлює щиру подяку директору магазину «Шик» Роману Кочержуку , директору кафе «Новинка» Василю Павлюку та директору магазину «Спорттовари» з міста Чернівці Галині Томнік за плідну співпрацю та допомогу при проведенні турніру до Дня Святого Миколая. Окрема подяка директору ПП «Полікрок» Анатолію Косовану за якісно виготовлену поліграфічну продукцію для нагородження учасників турніру.

 Співорганізатори турніру Зіновій Андрійович, Віталій Трачук та Андрій Левицький у своїх виступах відмітили відміннепроведення змагань, відзначили високий рівень всіх учасників фінальної частини турніру, чесну та безкомпромісну боротьбу, бажання гравців показати всі свої можливості, побажали юним гравцям успіхів у спорті, навчанні та особистому житті.

На цьому церемонія нагородження була завершена.

 

                                               Віктор Татаренко, голова

                                               районної федерації міні-футболу

Переглядів: 520 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Грудень 2018  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів