Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2016 » Жовтень » 11 » КУБОК «БАГРЯНА ОСІНЬ»-2016+відео
15:50
КУБОК «БАГРЯНА ОСІНЬ»-2016+відео

Перед початком змагань відбулося відкриття на якому координатор змагань  міський голова Зіновій Андрійович представив команди-учасниці, - надвірнянський «Олімп» захищав кольори партії «Народний контроль», гравці пнівської «Скелі»  представляли ВО «Батьківщина», команда «Арсенал» з Тисменичан грала за ПП «Сила людей», гравці з с. Заріччя виступали від громадської організації «Спілка учасників АТО», надвірнянська «Говерла» представляла громадську організацію «Прикарпатський військово-спортивний ліцей», та надвірнянський «Автомобіліст» виступав від громадської організації ССК «Автомобіліст» Надвірнянського коледжу НТУ.

Після жеребкування відбулися зустрічі попереднього етапу. З першої групи до півфіналу вийшли ФК «Заріччя» та надвірнянський «Олімп», гравці якого на останніх хвилинах забили переможний гол у ворота пнівської «Скелі», тим самим позбавивши її можливості поборотися за медалі.

А з другої групи до півфіналу з першого місця впевнено вийшов «Автомобіліст», який виграв обидві зустрічі, а за другу путівку у очній зустрічі зійшлися «Говерла» з Надвірної та «Арсенал» з Тисменичан. Очікуваної боротьби, на жаль, не вийшло, адже юні «говерляни» просто-таки розгромили суперників з рахунком 9:0, та здобули другу путівку до півфіналу.

У першому півфіналі зустрілися ФК «Заріччя» та ФК «Говерла», гра проходила з рівними шансами на успіх кожної з команд, гольові моменти по черзі створювали і одні і другі, але голи забивали лише гравці «Говерли». І лише у другій половині гри гравці з Заріччя зуміли зібратися, почали гостріше атакувати, забили гол, потім не реалізували вихід сам на сам, а тим часом гра підійшла до кінця. Отже перемога надвірнянської  «Говерли» і вони стають першими фіналістами кубка «Багряна осінь».

У другому півфіналі зустрілися дві надвірнянські команди – ФК «Автомобіліст» та ФК «Олімп»,  як не намагалися гравці «Олімпу» перемогти своїх більш досвідчених суперників  - це їм не вдалося. Все-таки більша зіграність та досвід допомогли «Автомобілісту» переграти своїх суперників і теж вийти у фінал розіграшу кубка «Багряна осінь».

Після невеликої перерви відбулося гра за третє місце, в якій точилася рівна боротьба, спершу рахунок відкрили футболісти ФК «Заріччя», згодом «Олімп» зрівняв рахунок – нічия 1:1 і команди ідуть на перерву. А вже у другій половині гри надвірнянці наразилися на дві гострі контратаки зарічанців і пропустили два голи. Максимум, що вдалося надвірнянцям, це скоротити розрив у рахунку до одного гола. Отже, почесне третє місце виборола команда «Заріччя». А окрасою цього турніру стала фінальна гра, де зустрілися надвірнянські команди «Автомобіліст» та «Говерла». В цій грі було все – безліч гольових моментів, красиві комбінації, чудова гра воротарів – не було лише голів, нічия 0:0 і долю кубка «Багряна осінь» вирішує футбольна лотерея – серія 6-метрових штрафних ударів. І саме тут здають нерви у «говерлян» - тричі поспіль вони не забивають, в той час як їхні суперники чітко реалізували свої спроби. Отже, дострокова перемога з рахунком 3:0 (0:0 основний час) і володарем кубка «Багряна осінь» стає команда «Автомобіліст» Надвірнянського коледжу НТУ.

Після закінчення фінальної гри відбулося нагородження команд-призерів. За зайняте четверте місце грамотами нагородили команду «Олімп» м. Надвірна (капітан В. Дем’янчук ), бронзові медалі та дипломи вручили гравцям ФК «Заріччя» (капітан А. Пилка), срібні медалі та дипломи отримали гравці «Говерли» (капітан В. Скіцько), а всі головні призи дісталися гравцям «Автомобіліста» (капітан О. Дисько).

Як і завжди, були визначені кращі гравці турніру – воротар В. Петрик (ФК «Говерла»), захисник А. Гнатюк (ФК «Заріччя»), нападник Р. Бойко (ФК «Олімп»), та кращий гравець турніру О. Гах (ФК «Автомобіліст»). Всі ці гравці були відзначені пам’ятними призами та дипломами.

Окрім цього, з ініціативи депутата міської ради Василя Кузюка були визначені кращі гравці команд-фіналістів – ними стали – «Автомобіліст» Владислав Кирлич, «Говерла» Тарас Воєвода, ФК «Заріччя» - Ярослав Боднарук та «Олімп» Євген Іванів. Вони також були нагороджені спеціальними призами та відповідними дипломами.

Організатори змагань висловлюють подяку голові міської організації ПП «Народний контроль» Василю Кузюку , голові районної організації ВО «Батьківщина» Ігорю Писклинцю та голові районної організації ПП «Сила людей» Юрію Гладишу за надану допомогу при проведенні вищевказаних змагань. Завдяки їх підтримці розіграш кубка «Багряна осінь» пройшов на належному високому рівні.

Також подякували директору ПП «ПоліКРОК» Анатолію Косовану за вчасно і якісно виготовлену поліграфічну продукцію для нагородження учасників розіграшу кубка «Багряна осінь».

Особлива подяка працівникам охоронної фірми «Січ» (директор Володимир Нагорний), які забезпечували належний порядок на даних змаганнях, і завдяки присутності яких розіграш кубка «Багряна осінь» пройшов без інцидентів та ексцесів.

На черзі розіграш кубка «Козацька слава», який буде проведено у суботу 15 жовтня, участь у якому вже підтвердили 6 команд.

                                                                                             

Прес-служба районної

Федерації міні-футболу

Переглядів: 784 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Жовтень 2016  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів