Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2018 » Жовтень » 16 » «Козацька слава» Ланчина
14:14
«Козацька слава» Ланчина

Кубок «Козацька слава» з міні-футболу, присвячений святу Покрови Пресвятої Богородиці та Дню Українського козацтва, вже традиційно розіграли юнацькі команди Надвірнянського району на штучному майданчику надвірнянського стадіону «Нафтовик».

Починаючи з 2007 року ці змагання організовує та проводить районна федерація з міні-футболу (голова Віктор Татаренко), а патронує розіграш кубка «Козацька слава» особисто міський голова Зіновій Андрійович. Вагому підтримку у проведенні змагань надали Івано-Франківське обласне об’єднання МГО «Міжнародний союз козацтва» (отаман генерал-майор Віталій Трачук) та ГО «Спілка воїнів АТО «Прикарпаття» (заступник голови Андрій Левицький). Генеральним спонсором розіграшу кубка «Козацька слава» виступило Надвірнянське районне споживче товариство (голова правління Володимир Пасько).

Цього року участь у змаганнях взяло 9 команд з нашого району (вік учасників до 16 років), які і визначили володаря цього почесного трофею. Згідно жеребкування команди були розподілені  на три групи, де змагались між собою за коловою системою, а до фінальної частини змагань виходили переможці груп та краща команда з тих, які посядуть другі місця у своїх групах.

У першій групі впевнено передували гравці ФК «Делятин», які без особливих проблем здолали своїх суперників – ФК «Заріччя» та «Прут» смт.Ланчин. З другої групи з першого місця вийшла команда «Торнадо» з Надвірної, яка лише за кращою різницею забитих і пропущених голів, випередила «Рокиту» з Білих Ослав. На жаль, не змогла нічого протиставити своїм суперникам команда ФК «Красна». У третій групі було все так заплутано , що переможець визначився лише в останній грі, де футболістам «Страгори» зі Стримби необхідно було переграти ФК «Ланчин» з різницею не менше, як у три м’ячі – саме тоді «Страгора» виходила у фінальну частину. Двічі вони вигравали з рахунком 2:0, 3:1, але не змогли втримати перевагу і завершили гру внічию – 4:4, а цей рахунок вивів на перше місце команду ФК «Ланчин». Поза грою залишилася надвірнянська «Говерла». Після проведеного попереднього етапу визначились всі півфіналісти – ФК «Делятин», «Торнадо» Надвірна та ФК «Ланчин», як переможці груп, а «Рокита» з Білих Ослав, як команда, що мала найкращі показники серед команд, які посіли другі місця у групах.

У першому півфіналі зустрілись суперники по групі «Торнадо» з Надвірної та «Рокита» з Білих Ослав. Гостра, напружена боротьба, достатня кількість гольових моментів, а у підсумку нічия 1:1 і долю фінальної путівки вирішує серія 6-метрових штрафних ударів. Надвірнянці схибили двічі, а їх суперники тільки раз, і у підсумку 3:2 на користь «Рокити» (основний час нічия 1:1). Слід відмітити, що більше моментів для взяття воріт мали саме гравці «Торнадо», але не зуміли їх використати, а серія пенальті – це лотерея, у якій не завжди виграє сильніший.

У другій півфінальній грі команда ФК «Ланчин» без особливих проблем переграла своїх делятинських однолітків з рахунком  4:1 і теж вийшла до фіналу. Гра за третє місце , де зустрілись невдахи півфінальних ігор, команда «Торнадо» з Надвірної та ФК «Делятин», була досить цікавою, спочатку більше атакували надвірнянці, які першими і відкрили рахунок – 1:0 на користь «Торнадо» і команди йдуть на перерву. У другій половині гри делятинці зуміли таки зрівняти рахунок, нічия 1:1 і до завершення зустрічі рахунок вже не мінявся. Отже, знову нічия і долю бронзових медалей вирішує серія 6-метрових штрафних ударів. Але на цей раз більш вдало пробивали саме «торнадівці», які чітко реалізували всі свої спроби, а от їх опоненти одного разу схибили. Отже, нелегка, але цілком заслужена перемога, і «Торнадо» з Надвірної посідає почесне третє місце.

У фінальній грі, на жаль, напруженої  боротьби не вийшло, більш досвідчені та зіграні ланчинці вміло реалізували свою перевагу у класі і вже на 5 хвилині були попереду з рахунком 2:0. І хоч гравці з Білих Ослав один м’яч зуміли відіграти, але через декілька хвилин ланчинці забивають і третій гол. А потім вони впевнено контролювали м’яч і довели гру до переможного кінця – 3:1 на користь ФК «Ланчин» і кубок «Козацька слава» отримує нову прописку.

Після закінчення фінальної гри відбулось нагородження команд-призерів, яке проводили голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко, заступник голови ГО «Спілка воїнів АТО «Прикарпаття» Андрій Левицький та депутат Надвірнянської міської ради Василь Кузюк. Нажаль, через поважні причини не змогли бути присутніми Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, отаман Івано-Франківського обласного об’єднання МГО «Міжнародний союз козацтва» генерал-майор Віталій Трачук та генеральний спонсор – голова правління Надвірнянського районного споживчого товариства Володимир Пасько, але вони спромоглись у телефонному режимі передати свої найщиріші вітання всім учасникам змагань, побажали гравцям успіхів у навчанні та спорті, міцного здоров’я та перемог.

За зайняте четверте місце грамотами нагородили гравців команди ФК «Делятин» (капітан Віталій Римарук), бронзові медалі та дипломи вручили гравцям команди «Торнадо» з Надвірної (капітан Любомир Максим’юк). Фіналісти змагань команда «Рокита» з Білих Ослав (капітан Василь Ільчук) була заохочена срібними медалями. А переможці змагань – команда ФК «Ланчин»  (капітан Олег Іванюк) отримала всі головні призи – красень-кубок, футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи переможців.

Як і завжди, організатори змагань визначили кращих гравців у п’яти номінаціях - воротар Андрій Бойко («Рокита»), захисник Андрій Вольвин (ФК  «Делятин»), нападник Любомир Гресько (ФК «Ланчин»), бомбардир Вадим Кіяшко («Торнадо») та кращий гравець турніру Роман Гуйманюк (ФК «Ланчин»).

Всі вони отримали дипломи та пам’ятні медалі з логотипом кубка «Козацька слава». Також організатори змагань визначили символічну збірну турніру, до якої ввійшли  - воротар Володимир Забронський (ФК «Ланчин»), захисник Олександр Бойко («Торнадо») та Павло Попик («Рокита»), нападник Денис Максимюк («Торнадо») та Олександр Тарновецький (ФК «Делятин»).

Василь Кузюк та Андрій Левицький вручили цим гравцям пам’ятні футбольні призи нового дизайну та вілповідні дипломи. Також голова правління Надвірнянського районного споживчого товариства Володимир Пасько передав на потреби районної федерації міні-футболу новий футбольний м’яч фірми «SELECT»для проведення наступних змагань. Організатори змагань висловили щиру подяку всім спонсорам, почесним гостям, представникам ЗМІ Надвірнянського району за допомогу при проведенні кубка «Козацька слава», присвяченого Дню Українського козацтва.

Особлива подяка подружжю Косованів – Наталії та Анатолію за якісну поліграфічну продукцію для нагородження учасників змагань. До відома присутніх була доведена інформація про наступні змагання – у суботу, 20 жовтня, буде проведено розіграш кубка «Осінній зорепад», а 27 жовтня планується провести розіграш кубка «Багряна осінь» за підтримки політичних партій та громадських організацій. Більш детально про ці змагання можна отримати інформацію за тел. 097-63-880-60.

 

                                                           Оргкомітет

...

Переглядів: 602 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Жовтень 2018  »
НдMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів