Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 5
Guests: 5
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2010 » Квітень » 22 » Команда с.Чорний Потік-переможець "Весняної перлини"
12:43
Команда с.Чорний Потік-переможець "Весняної перлини"
В останню неділю квітня на стадіо «Нафтовик» завершився розіграш кубка «Весняна перлина» з міні-футболу,який встановив надвірнянський ресторан «Карпати»(директор Василь Кузюк) за участі поліграфічного підприємства «ПоліКРОК»(директор Анатолій Косован) та за сприяння районної федерації міні-футболу (голова Віктор Татаренко).
   У змаганнях взяло участь 8 команд з Надвірнянського району (вік учасників до 16 років),які за рейтингом були розподілені на дві групи,а ігри проходили за коловою системою задля визначення фіналіста.
   У першій групі команди «Карпати»м.Надвірна та «Скеля»с.Пнів були сильнішими за ФК«Красна» та ФК«Перерісль».Наводимо підсумкову таблицю першої групи та статистику ігор:
1.    «Карпати»Надвірна- ФК«Перерісль»-5:0(технічний виграш)
2.    «Скеля» Пнів- ФК«Красна»-4:1(3:1).Голи забили:у «Скелі»-Пуканюк-3, Дутчак,у ФК«Красна»-Бойко.
3.    «Карпати»Надвірна- ФК«Красна»-4:4(1:2).Голи забили:у «Карпат»-Огерук-2,Гельон,Калиній,у ФК«Красна»-Тарпалан-4
4.    «Скеля» Пнів- ФК«Перерісль»-5:0(технічний виграш)
5.    ФК«Красна»- ФК«Перерісль»-5:0(технічний виграш)
6.    «Карпати»Надвірна-«Скеля» Пнів-2:1(0:0).Голи забили:у «Карпат»-Нагорний,Огерук,у «Скелі»-Пуканюк


Команда
і
в
н
п
з-п
о
1
"Карпати"Надвірна
3
2
1
0
11-5
7
2
"Скеля"Пнів
3
2
0
1
10-3
6
3
ФК"Красна"
3
1
1
1
10-8
4
4
ФК"Перерісль"
3
0
0
3
0-15
0


А з другої групи до фінальної частини вийшли команди «Краєвид» с.Чорний Потік та ДЮСШ м.Надвірна,які випередили своїх суперників ДФК«Атака» с.Гвізд та ДЮСШ с.Білі Ослави. Наводимо підсумкову таблицю другої групи та статистику ігор:

1.    «Краєвид» Чорний Потік- ДЮСШ Білі Ослави--5:0(технічний виграш)
2.    ДЮСШ м.Надвірна- ДФК«Атака» Гвізд-7:4(4:0).Голи забили :у ДЮСШ- Дитко-5,Торбяк,Менделюк,у ДФК«Атаки»-Насадюк-3,Михайлюк.
3.    «Краєвид» Чорний Потік- ДФК«Атака» Гвізд-5:1(2:0).Голи забили :у «Краєвида»-А.Шовгенюк-3,І.Шовгенюк,Д.Шовгенюк,у ДФК«Атаки»-Синяк.
4.    ДЮСШ м.Надвірна- ДЮСШ Білі Ослави--5:0(технічний виграш)
5.    ДФК«Атака» Гвізд- ДЮСШ Білі Ослави--5:0(технічний виграш)
6.    «Краєвид» Чорний Потік- ДЮСШ м.Надвірна-4:4(2:3).Голи забили :у «Краєвида»-І.Шовгенюк-3,А.Шовгенюк,у ДЮСШ-Дитко-2,Рудак,Торбяк.



Команда
і
в
н
п
з-п
о
1
"Краєвид"Ч.Потік
3
2
1
0
14-5
7
2
ДЮСШ Надвірна
3
2
1
0
16-8
7
3
ДФК"Атака"Гвізд
3
1
0
2
10-12
3
4
ДЮСШ Б.Ослави
3
0
0
3
0-15
0

   У першій півфінальній грі зустрілися надвірянські команди «Карпати» та ДЮСШ.Перший тайм загалом пройшов у рівній боротьбі і закінчився з рахунком 1:0 на користь «Карпат».А у другому таймі гравці «Карпат» почали більше атакувати,повністю заволоділи ініціативою,що в підсумку показав і рахунок-4:1 на їх користь і вони у фіналі.
   Другий півфінал,де грали «Краєвид» і «Скеля» відзначився повною перевагою хлопчиків з Чорного Потоку,які впевнено переграли своїх пнівських однолітків з рахунком 7:2 і також вийшли до фіналу.
   У грі за третє місце команда Надвірнянської ДЮСШ без особливих проблем переграла пнівську «Скелю» з рахунком 8:1,причому слід відзначити,що у складі переможців сім голів забив нападник Роман Дитко.Отже,третє місце у команди ДЮСШ м.Надвірна.
   А от фінальна гра принесла чергове розчарування уболівальникам надвірнянської команди «Карпати»,які довго налагоджували командну гру,а на той час суперники уже забили три голи.І хоча потім надвірнянці мали беззаперечну перевагу,створили багато небезпечних моментів,але вже було надто пізно.
   Впевнена перемога «Краєвиду» з Чорного Потоку з рахунком 5:2 і вони стають володарями кубка «Весняна перлина».
  Наводимо статистичні дані фінальної частини:
1.    «Карпати»Надвірна- ДЮСШ м.Надвірна-4:1(1:0).Голи забили:у «Карпат»-Я.Ерстенюк-2,Павлюк-2,у ДЮСШ-Дитко.
2.    «Краєвид» Чорний Потік-«Скеля» Пнів-7:2(1:1).Голи забили:у «Краєвида»-І.Шовгенюк-4,Слюсарський-2,А.Шовгенюк,у «Скелі»-Касюдик,Пуканюк
3.    ДЮСШ м.Надвірна-«Скеля» Пнів-8:1(1:0).Голи забили:у ДЮСШ-Дитко-7,Куртяник,у «Скелі»-Пуканюк
4.    «Краєвид» Чорний Потік-«Карпати»Надвірна-5:2(1:0).Голи забили:у «Краєвида»-Слюсарський-4,І.Шовгенюк,у «Карпат»-Я.Ерстенюк-2.
  Урочисту церемонію закриття змагань та нагородження команд-призерів проводили спонсори-директор ресторану «Карпати» Василь Кузюк, директор ПП«ПоліКРОК» Анатолій Косован та голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко.
   За зайняте четверте місце грамотами нагородили гравців «Скелі» с.Пнів (капітан Ігор Касюдик,тренер Віталій Пуканюк).Бронзові медалі та дипломи отримали гравці надвірянської ДЮСШ (капітан Роман Дитко,тренер Іван Тимінський).Срібні медалі та дипломи у гравців команди «Карпати» м.Надвірна (капітан Ігор Огерук,тренер Віталій Гонський).
   А дружна команда «Краєвид» з Чорного Потоку отримала кубок «Весняна перлина»,футбольний м’яч,золоті медалі та дипломи.У складі переможців виступали:Назар Василишин,Микола Менюк,Андрій Шовгенюк,Дмитро Шовгенюк,Василь Шовгенюк,Ігор Слюсарський та капітан команди Іван Шовгенюк (тренер Степан Шовгенюк).Організатори змагань визначили кращих гравців у окремих номінаціях-воротар Назар Василишин («Краєвид» Чорний Потік),захисник Ярослав Ерстенюк («Карпати»м. Надвірна),нападник Роман Дитко (ДЮСШ м.Надвірна) та кращий гравець турніру Іван Шовгенюк («Краєвид»с.Чорний Потік).
   Всі гравці отримали пам’ятні призи та дипломи,які спеціально на цей турнір встановив комерційний директор газети «Вітрина Надвірної» Володимир Присяжнюк.Організатори змагань згадали добрим словом представників масових ЗМІ в Надвіряннському районі-директора ТРК «Надвірна» Богдана Климковецького та головного редактора газети «Народна Воля» Івана Гриджука за висвітлення дитячих змагань для шанувальників футболу Надвірнянщини.
   Окрему подяку висловили Олександру Тищенко-адміну інтернет-сайту «Футбол Надвірнянщини» за поширення футбольної інформації в мережі інтернету.
   Своїми думками з нами поділився голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко.
   Завершився черговий турнір з серії міні-футбольних змагань для дитячих команд Надвірнянського району.Перемога команди з Чорного Потоку не стала для мене несподіванкою,адже у 2009 році вони показували пристойні результати.
   Дві надвірянські команди посіли друге і третє місця,це є непоганий показник,хоча можна було виступити і краще.Надіюсь на те,що тренер Надвірянської ДЮСЩ Іван Тимінський,який плідно працює з юними спортсменами,на наступних змагнаннях обов”язково переможе зі своїми вихованцями.
   Зараз на черзі розіграш кубка „Дружби”,який традиційно проводиться на честь Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні.Цього разу 24 квітня на стадіоні „Нафтовик” відбудуться ігри попереднього етапу,а фінальна частина пройде 7 травня 2009 року.У змаганнях візьмуть участь гравці віком до 16 років.А 1-3 травня буде проведено турнір для учасників молодшої вікової групи (до 14 років),плануємо залучити 12 команд.
   Про наступні змагання будемо інформувати шанувальників футболу м.Надвірна та Надвірнянського району у засобах масової інформації.





Весняна перлина-2010
                                                                                               Прес-служба
                                                               районної федерації міні-футболу
Переглядів: 3816 | Додав: nrff | Теги: Міні-футбол, Весняна перлина, КраєвидЧорний Потік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Квітень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів