Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2015 » Вересень » 22 » "Карпатська осінь-2015"+відео ТРК"Надвірна"
13:45
"Карпатська осінь-2015"+відео ТРК"Надвірна"

Минулий тиждень порадував прихильників міні-футболу Надвірнянщини розіграшем кубка «Карпатська осінь» серед дитячих команд, який вже традиційно присвячений Дню міста Надвірна.

Цей турнір організувала і провела районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко), а опікувався цим турніром особисто міський голова Зіновій Андрійович, який приклав максимум зусиль для того, щоби розіграш кубка «Карпатська осінь» пройшов на належному рівні. Участь у змаганнях взяло 6 команд, які були розподілені на дві групи, де змагались між собою за коловою системою, а до фіналу виходили по дві кращі команди.

У першій групі обидві зустрічі виграв «Ураган» з Чорного Потоку, а долю другої путівки вирішила особиста зустріч між двома надвірнянськими командами – ФК «Руднєва» та «Олімпом», в якій нелегку перемогу практично на останніх хвилинах виборола команда ФК «Руднєва».

А з другої групи без особливих проблем до фіналу вийшла команда «Ліверпуль» з Надвірної, друге місце посіла команда ФК «Заріччя», до речі минулорічний переможець саме цього кубка. У першій півфінальній парі зустрілися суперники, які змагалися між собою у групах – саме так визначив жереб, який був проведений перед початком фінального турніру. Надвірнянський «Ліверпуль» здобувши перемогу з рахунком 5:2 над ФК «Заріччя» став першим фіналістом розіграшу кубка «Карпатська осінь», присвяченого Дню міста Надвірна.

Другий півфінал, де змагалися ФК «Руднєва» та «Ураган» Чорний Потік проходив дуже напружено. Шанси забити мали обидві команди, причому більше гострих моментів мали саме надвірнянці, але їм не пощастило з реалізацією. В той час хлопчики з Чорного Потоку, виграючи по ходу зустрічі з рахуноком 2:1, 3:2 впевнено довели гру до перемоги.
Отже, став відомий і другий півфіналіст – це команда «Ураган» з Чорного Потоку.
У грі за третє місце, де зустрілися невдахи півфінальних зустрічей – ФК»Руднєва» та ФК «Заріччя», ні одна з команд не мала відчутної переваги. Як тільки зарічанці вийшли вперед, майже відразу надвірнянці рахунок зрівняли – нічия 1:1. Згодом знову ФК «Заріччя» вийшло вперед, але на останній хвилині Михайло Шевчук з ФК «Руднєва» зрівнює рахунок.
Отже, бойова нічия і рахунок 2:2 визначає, що будуть пробиватися 6-метрові штрафні удари. І у цій футбольній лотереї пощастило саме хлопчикам з Заріччя – вони реалізували чотири свої спроби, в той час як надвірнянці тричі не реалізували пенальті.

Перемогу з рахунком 6:4 (2:2) основний час здобули гравці ФК «Заріччя». Перед початком фінальної зустрічі міський голова Зіновій Андрійович привітав обидві команди з виходом до фіналу, побажав чесної спортивної боротьби  та зробив перший удар по м’ячу, розпочавши таким чином фінальну зустріч на кубок «Карпатська осінь».

З початку зустрічі перевагою заволоділи надвірнянці – вони більше володіли м’ячем, частіше били по воротах суперника і один зі своїх моментів вдало використали – 1:0 на користь «Ліверпуля».

У другій половині гри вже футболісти «Урагану» частіше атакували, але рахунок не міняється. Згодом вже надвірнянці не використали декілька хороших можливостей забити гол, і здавалося, що гра так і закінчиться, але на останній хвилині помилку в обороні надвірнянської команди використовують гравці «Урагану» - нічия 1:1. І тут, обидві команди проводять заміну воротаря для серії 6-метрових штрафних ударів. За жеребкуванням першими пробивали гравці з Чорного Потоку, які всі свої спроби чітко реалізували, так само як і їх суперники. І лише на десятому ударі «Ураган» помилився і не забив гол, а от надвірнянці чітко реалізували свою спробу і здобули таку нелегку перемогу з рахунком 11:10 (1:1)  основний час.
Відразу після закінчення гри відбулося нагородження команд-призерів, яке проводили надвірнянській міський голова Зіновій Андрійович, голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко та головний суддя змагань Сергій Пошивайло.

За четверте місце пам’ятними медалями та грамотами нагородили команду ФК «Руднєва» м. Надвірна (капітан Михайло Шевчук), бронзові медалі та дипломи вручили команді ФК «Заріччя» (капітан Ярослав Боднарук). Фіналісти змагань – команда «Ураган» с. Чорний Потік отримала срібні медалі та дипломи, а всі головні призи виборола надвірнянська команда «Ліверпуль» - це красень кубок, м’яч «WINNER», золоті медалі та дипломи.

Хочеться визнати, що всі призи які були вручені учасникам змагань, були виготовлені на прохання міського голови Зіновія Андрійовича по новому оригінальному дизайну.

Як завжди, були визначені кращі гравці змагань у шести номінаціях – оргкомітет на чолі з міським головою Зіновієм Андрійовичем нагородив пам’ятними призами та відповідними дипломами таких гравців – воротар Мар’ян Скорецький (ФК «Руднєва), захисник Володимир Журавський ( ФК «Заріччя»), нападник Василь Сопилюк («Ураган»), бомбардир Віталій Олійник («Ліверпуль»), самий технічний гравець Євген Цигура («Ліверпуль») та кращий гравець турніру Назар Госедло («Ліверпуль»).

Також була визначена символічна збірна розіграшу кубка «Карпатська осінь», у яку ввійшли воротар Артем Пилка(ФК »Заріччя»), захисники Іван Менюк («Ураган») та Михайло Головчук (ФК «Руднєва»), нападники Василь Горішний («Ураган») та Ярослав Боднарук (ФК «Заріччя»).

Всі вищеназвані гравці були нагороджені пам’ятними футбольними кубками та дипломами з дарчим надписом «від міського голови Зіновія Андрійовича» .

У своєму заключному слові міський голова поздоровив переможців та призерів з завойованими призами, побажав успіхів у спорті та навчанні і наголосив на тому, що ці змагання не останні у цьому році, які міська рада буде проводити спільно з районною федерацією міні-футболу.

Переглядів: 920 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Вересень 2015  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів