Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2010 » Червень » 11 » "Карпати" знову переможці
16:18
"Карпати" знову переможці
   В середині червня на стадіоні «Нафтовик» відбувся традиційний турнір з міні-футболу серед дитячих команд,який організували і провели кервіники ЗМІ Надвірнянського району – Іван Гриджук (редакція газети „Народна воля”) та Богдан Климковецький (ТРК”Надвірна") за фінансової підтримки Василя Поповича (РО партії „Фронт змін”) та Василя Кузюка (ресторан „Карпати”).
   Турнір був присвячений Дню журналіста та 20-річниці створення газети „Народна воля”.
    Як і завжди у турнірі взяло участь 8 команд,які за рейтингом були розподілені на дві групи,де змагалися за коловою системою,а до фінальної частини виходило по дві кращі команди з групи.
   У першій групі команди „Карпати” м.Надвірна та ФК”Битків” були сильнішими за своїх суперників з ФК”Красна” та ДЮСШ с.Заріччя і вийшли до півфіналу.
Наводимо підсумкову таблицю першої групи та статистику ігор:


Команда
і
в
н
п
з-п
о
1
"Карпати"Надвірна
3
0
0
0
17-1
9
2
ФК"Битків"
3
2
0
1
 7-9
6
3
ФК"Красна"
3
1
0
2
 4-4
3
4
ДЮСШ Заріччя
3
0
0
3
 2-16
0

1.”Карпати”м.Надвірна-ДЮСШ с.Заріччя-9:0(4:0).Голи забили:у „Карпат”- Шуфлін-5,Непеляк-2,Великий,Хопта

2.ФК”Битків”-ФК”Красна”-2:1(0:0)
.Голи забили: у ФК”Битків”-Максим”юк, Тимчук,у ФК”Красна”-Зубко

3. ”Карпати”м.Надвірна- ФК”Битків”- 7:1(2:0).Голи забили:у „Карпат”-Шуфлін-5,М.Сахарчук,Глов”як,у ФК”Битків”-Тимчук.

4. ФК”Красна”- ДЮСШ с.Заріччя-3:1(2:0).Голи забили:у ФК”Красна”-Лозяк-2, Нагорняк,у ДЮСШ-Вацик.

5. ”Карпати”м.Надвірна- ФК”Красна”-1:0(0:0).Голи забили: у „Карпат”-Шуфлін

6. ФК”Битків”- ДЮСШ с.Заріччя-4:1(3:0).Голи забили:у ФК”Битків”-Тимчук-2, Шибістий,Максим”юк,у ДЮСШ-Вацик.

   А з другої групи до фінальної частини вийшли команди „Прут”смт.Ланчин та ДЮСШ с.Чорні Ослави,які випередили своїх суперників-„Олімп”м.Надвірна та „Сокіл”с.Фитьків.
Наводимо підсумкову таблицю другої групи та статистику ігор:


Команда
і
в
н
п
з-п
о
1
"Прут"Ланчин
3
0
0
0
11-4
9
2
ДЮСШ Ч.Ослави
3
2
0
1
 8-6
6
3
"Олімп"Надвірна
3
0
1
2
 4-6
1
4
"Сокіл"Фитьків
3
0
1
2
 5-12
1

1.”Прут”смт.Ланчин-„Сокіл”с.Фитьків-5:2(3:1).Голи забили у „Прута”- Дем”янчук-4,М.Данилюк,у „Сокола”-Пилип”як-2

2.ДЮСШ с.Ч.Ослави-„Олімп”м.Надвірна-2:1(1:0).Голи забили у ДЮСШ- Д.Шовгенюк,О.Шовгенюк,у „Олімпа”-Федюк.

3.”Прут”смт.Ланчин-„Олімп”м.Надвірна-2:1(1:0).Голи забили у „Прута”- Ткачук,М.Данилюк,у „Олімпа”-Попович.

4. ДЮСШ с.Ч.Ослави-„Сокіл”с.Фитьків-5:1(3:1).Голи забили у ДЮСШ- О.Шовгенюк-3,Д.Шовгенюк,М.Шовгенюк,у „Сокола”-Пилип”як.

5. ”Прут”смт.Ланчин- ДЮСШ с.Ч.Ослави-4:1(2:0).Голи забили у „Прута”-Дем”янчук-3,М.Данилюк,у ДЮСШ-О.Шовгенюк.

6. „Олімп”м.Надвірна-„Сокіл”с.Фитьків-2:2(1:1).Голи забили у „Олміпа”-Блонський,Попович,у „Сокола”-Пилип”як-2.

   А наступного дня відбулися зустрічі фінальної частини.Першими на майданчик вийшли команди „Карпати”м.Надвірна та ДЮСШ с.Чорні Ослави.З перших хвилин точилася рівна позиціна гра,надвірнянці більше атакували,але втілити свою перевагу у забиті голи їм не вдавалося.І лише у середині другої половини гри команда ДЮСШ відкриває рахунок,але через хвилину нападник надвірнянських „Карпат” Олег Шуфлін вирівнює становище 1:1.До закінчення гри лишалося вже не так багато часу,тому жодній з команд не вдалося забити переможний гол.
   Отже команди пробивають по 5 шестиметрових штрафні удари.І тут більш висока технічна підготовка надвірнянської команди дала про себе знати-вони впевнено реалізовують всі свої спроби,а от їхні суперники допускають два промахи.У підсумку-нелегка перемога надвірнянців з рахунком 5:3 (1:1 – основний час) і вони виходять до фіналу.
   Друга півфінальна гра відбулась майже за таким самим сценарієм,як і перша, різниця лише в тому,що тут команди обмінялися забитими голами уже на початку гри,а весь час,що залишався до закінчення гри в основному дбали про оборону своїх воріт.
   Отже на глядачів чекала ще одна серія пенальті.Після трьох пробитих ударів рахунок був нічийним,але битківська команда дві останні спроби не реалізувала,а гравець ланчинського „Прута” Микола Данилюк не підвів своїх партнерів.Впевненим ударом він ставить переможну крапку у цій напруженій грі і виводить свою команду у фінал.Підсумковий рахунок 4:3 (1:1-основний час) на користь „Прута”.
   Після деякої перерви відбулась гра за третє місце,в якій команда ДЮСШ з Чорних Ослав виграла у своїх суперників з ФК”Битків” з рахуноком 3:1.
   У фінальній грі між командами „Карпати”м.Надвірна та „Прут” смт. Ланчин надвірнянець Сергій Великий забиває швидкий гол у ворота своїх суперників- 1:0 і „Карпати” виходять вперед.Ланчинські хлопчики намагалися переломити хід гри,небезпечно атакували,але відмінно діяв на останньому рубежі воротар „Карпати” Сергій Проворний.А коли у середині другої половини гри надвірнянець Роман Дитко забив другий гол у ворота ланчинської команди, пристрасті на майданчику поступово стали згасати.Надвірнянці перебудували модель своєї гри на захисний варіант і впевнено довели фінальну гру до перемоги-2:0 на користь „Карпат”.
   Отже,другий рік поспіль надвірнянська команда „Карпати” стає переможцем турніру,присвяченого Дню журналіста та 20-річниці створення газети „Народна воля”.
   Наводимо статистику всіх ігор фінальної частини змагань:
1.”Карпати”м.Надвірна- ДЮСШ с.Ч.Ослави-1:1(0:0,4:2-по пенальті).Голи забили у „Карпат”-Шуфлін,у ДЮСШ-В.Шовгенюк.Пенальті реалізували: у „Карпат”-Великий,Непеляк,Глов”як,Шуфлін,у ДЮСШ-В.Шовгенюк, М.Шовгенюк

2.”Прут”смт.Ланчин- ФК”Битків”- 1:1(1:1,3:2 по пенальті).Голи забили:у „Прута”-Ткачук,у ФК”Битків”-Максим”юк.Пенальті реалізували:у „Прута”-В.Данилюк,Дем”янчук,М.Данилюк,у ФК”Битків”-Максим”юк, Шибістий

3.ДЮСШ с.Ч.Ослави- ФК”Битків”- 3:1(1:0).Голи забили:у ДЮСШ- Д.Шовгенюк, М.Шовгенюк,В.Шовгенюк,у ФК”Битків-Тимчук

4.„Карпати”м.Надвірна-”Прут”смт.Ланчин-2:0(1:0).Голи забили:у „Карпат”- Великий,Дитко.

   Відразу після закінчення фінальної гри відбулось урочисте нагородження команд-призерів,яке проводили засновники турніру-головний редактор газети „Народна воля”,член правління та секретаріату обласної організації НСЖУ Іван Гриджук,директор телерадіокомпанії „Надвірна”Богдан Климковецький, спонсори-керівники районної та міської організації партії „Фронт змін” Василь Попович,Богдан Зеленчук,постійний спонсор дитячих змагань з міні-футболу директор ресторану „Карпати” Василь Кузюк та голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко.

   За зайняте четверте місце команда ФК”Битків”(капітан Іван Шибістий, тренер Ігор Сметанін) отримала грамоти,за третє місце команда ДЮСШ с.Чорні Ослави була нагороджена бронзовими медалями та дипломами.

   Срібні призери-ланчинські хлопчики (капітан Микола Данилюк,тренер В.Д.Цицанюк) відзначені медалями та дипломами,а переможцям турніру-команді „Карпати”м.Надвірна,які представляли Надвірнянську ДЮСШ відділу освіти РДА було вручено кубок,футбольний м”яч,золоті медалі та дипломи переможців.

   У складі команди „Карпати”м.Надвірна виступали-капітан команди Сергій Проворний,захисники-Сергій Великий,Андрій Глов”як,Олег Непеляк,Микола Сахарчук,Володимир Цюрак,нападники-Олег Шуфлін,Степан Сахарчук,Іван Хопта та Роман Дитко (тренер Іван Тимінський,директор ДЮСШ Ярослав Петрішак).

   Як і завжди на дитячих змаганнях,що проводяться районною федерацією міні-футболу були визначені кращі гравці у чотирьох номінаціях.Ними стали-воротар Василь Слезінський (ДЮСШ с.Ч.Ослави),захисник-Василь Данилюк („Прут”смт.Ланчин),нападник-Роман Дитко („Карпати”м.Надвірна) та кращий гравець турніру Олег Шуфлін („Карпати”Надвірна).
   Усі вони отримали пам”ятні призи та дипломи,які спеціально на цей турнір встановив великий шанувальник дитячого міні-футболу,вболівальник з багаторічним стажем Валерій Сотніченко.
   Згадали добрим словом директора ПП”ПоліКРОК”Анатолія Косована-за вчасно і якісно виготовлену поліграфічну продукцію для нагородження учасників турніру та адміна інтернет-сайту „Футбол Надвірнянщини” Олександра Тищенка-за поширення футбольної інформації в мережі інтернет.

   Своїми враженнями від прекрасно організованого турніру з нами поділилися:

Іван Гриджук-очолювано мною редакція газети „Народна воля” завжди висвітлює на своїх сторінках різноманітні спортивні заходи,в тому числі і дитячі турніри з міні-футболу,яких у місті Надвірна проводиться біля двадцяти кожного року.
   Мені особисто подобається організація цих змагань,їх масовість,напруга до останньої гри.І саме тому разом з  директором ТРК”Надвірна” Богданом Климковецьким у минулому році ми вирішили теж організувати дитячі змагання з міні-футболу і приурочити їх до Дня журналіста та річниці створення газети „Народна воля”.
   Фінальна частина змагань відбувалась у погожий по-справжньому літній день.Команди,які змагались у цей день,а уе були чотири найсильніші команди,за підсумками відбіркових ігор,показували дуже високий рівень гри,боротьба точилася з першої до останньої хвилини.Та що ще можна сказати,якщо учасники фінальної гри визначились лише після серії пенальті. Так,перемогли надвірнянці,бо вони були сильнішими,але ніхто не залишився без нагород та призів,яких було багато.Особисто мене вразили своєю грою воротар з Чорних Ослав Василь Слезінський та нападник надвірнянської команди Олег Шуфлін.Як на мене,на них чекає велике майбутнє,і я не здивуюсь,якщо вони гратимуть у командах майстрів вищої ліги українського чемпіонату,а можливо і  у закордонних клубах.Також маю велику надію на те,що і ще деякі учасники сьогоднішніх змагань зможуть себе проявити на більш високому рівні,адже для цього у них є всі можливості.Бажаю всім учасникам успіхів у навчанні та спорті,а також пермог у наступних змаганнях.

Богдан Климковецький-Надвірнянське телебачення у своїх програмах завжди доводить до глядацької аудиторії інформацію про змагання з міні-футболу серед дитячих команд,які практично круглий рік проходять у нашому місті.Я особисто спостерігаю за футбольними баталіями не перший раз і бачу,що рівень майстерності команд зростає,всі зустрічі проходять у гострій, напруженій боротьбі – і це дуже добре.Не викликає ніякого сумніву те,що і в майбутньому подібні змагання проходитимуть у нашому місті,буде розширено коло учасників цих змагань і це допоможе дітям набути необхідний спортивний досвід.
   Також мені дуже приємно,що є люди,які докладають максимум зусиль для організації подібних змагань-це і спонсори,це і тренери,а найбільша заслуга- це безперечно пана Віктора Татаренко,який очолює районну федерацію міні-футболу,адже саме завдяки його ентузіазму і кипить міні-футбольне життя у нашому місті.
   Я впевнений,що учасники цих дитячих змагань,ще не раз зустрінуться на футбольному майданчику,і що саме спортивні змагання дадуть їм необхідну для майбутнього фізику,загартованість,волю до перемоги та гордість за свою державу,адже саме діти-це цвіт і надія майбутньої великої України.

Василь Попович-партія „Фронт змін”,районну організацію якої я очолюю, створена зовсім недавно,але незважаючи на це,ми завжди раді підтримати ініціативу громадських та спортивних організацій,задля розвитку і поширенню спортивних змагань на теренах Надвірнянщини.
   Ось і цього разу ми з вдячністю відгукнулись на прохання фінансово підтримати провдення дитячого турніру з міні-футболу,який був присвячений Дню журналіста та 20-річниці створення районної газети „Народна воля”. Скажу чесно – особисто я був вражений від побаченого.Якф емоції кипіли на майданчику,боротьба за перемогу точилася з першої до останньої хвилини- адже обидві півфінальні зустрічі в основний час не виявили переможця і для визначення учасників фінальної зустрічі двічі довелось пробивати серію пенальті.
  Було все - і радість переможців і сльози переможених,але-переможці мають відстояти своє звання у наступних змаганнях,а переможені повинні краще підготуватися і взяти реванш за минулу поразку.Спортивне життя тим і цікаве,що не стоїть на місці,а вимагає постійної участі у змаганнях і прагнення до найвищих цілей-перемог.
   Маю надію на те,що наша співпраця з районною федерацією міні-футболу тільки розпочалася і в майбутньому плануємо по мірі можливості підтримувати дитячі змагання з міні-футболу.

Василь Кузюк – турнір серед дитячих команд,приурочений до Дня журналіста, пройшов  успішно,організація і проведення на дуже високом рівні,самі команди-технічні,дисципліновані,кожна зі своєю манерою гри,просто приємно було спостерігати за перебігом подій.
   Я,як житель Надвірної,вболівав за надвірнянську команду,і дуже радий,що саме наші хлопчики цілком заслужено перемогли.Але мені дуже сподобалась ланчинська команда,яка цього разу дійшла до фіналу під керівництвом Володимира Дмитровича Цицанюка,який наполегливо працює з дітьми і віддає їм своє душевне тепло.Думаю,що на одному з наступних змагань самобутня ланчинська команда обов”язково здобуде головний приз.
   Зараз у змаганнях буде невелика перерва,а незабаром буде проведено розіграш відкритої першості міста Надвірна (шостий за ліком),кубок ресторану „Карпати”(четвертий),кубок ВО”Батьківщина”(шостий),кубок „Карпатська Січ” (п”ятий).У кожному з цих змагань буде брати участь по 8 команд-вік учасників до 14 років.Більш детальну інформацію можно отримати на інтернет- сайті „Футбол Надвірнянщини” та у засобах масової інформації.
Турнір до Дня журналіста

                                         прес-служба районної федерації міні-футболу
Переглядів: 3539 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Червень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів