Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2013 » Квітень » 21 » "Карпати" з Надвірної знову перші+фото
10:29
"Карпати" з Надвірної знову перші+фото
   Не затихає міні-футбольне життя у нашому районному центрі.Нещодавно відбувся черговий розіграш відкритого кубка м.Надвірна,проведення якого ініціювали,як і завжди,районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко) та спортивний клуб "Карпати-Надвірна"(голова ради клубу Іван Тиміньский) за сприяння та фінансової допомоги надвірнянського ресторану "Карпати"(директор Василь Кузюк).
Цього разу у змаганнях взяло участь 12 команд,які за рейтингом були поділені на дві зони,де змагалися за коловою системою задля визначення двох команд,що виходили у фінальну частину змагань.
З першої групи досить впевнено випередивши своїх суперників з команд ДЮСШ с.Білі Ослави,"Едельвейс"с.Гвізд,ФК"Зелена" та "Прут"смт.Ланчин до фінальної частини змагань вийшли "Говерла" м.Надвірна та "Аляска" м.Надвірна,які в останній грі розігрували перше місце і саме перемога допомогла "Говерлі" вийти у фінальну частину з першого місця.
А у другій групі поза конкуренцію були надвірнянськ і "Карпати",які переграли всіх своїх суперників.А у боротьбі за другу путівку команда "Атака"с.Гвізд вирвала перемогу у ФК"Битків" і теж пробилася у фінальну частину змагань,тим самим довівши своїм вболівальникам,що з любими суперниками можна боротися і перемагати.
У першій півфінальній грі,де зустрілися надвірнянська "Говрерла" та "Атака" з Гвозда практично весь перший тайм точилася рівна боротьба,і лише під кінець тайму говерляни відкрили рахунок.А друга половина гри повністю була під контролем гри "Говерли",які раз за разом забивали голи у ворота своїх суперників.Натомість говздецькі футболісти розтринькали таку кількість гольових моментів,що здавалося ніяк м"яч не хоче залітати у сітку воріт "Говерли".Безліч ударів попри ворота,штанги,а голів все нема.І лише під завісу гри гвоздецькі гравці все-таки забили два голи,але цього було мало.В підсумку-перемога "Говерли" з рахунком 6:2 і вони у фіналі.
У другому півфіналі,де зустрілися дві надвірнянські команди-"Карпати" та "Аляска"всі глядачі очікували запеклої боротьби,адже два тижні тому у змаганнях за кубок "Кришталевий пролісок" гравці "Аляски" несподівано для всіх переграли у півфіналі "Карпати" з рахунком 2:1,а згодом здобули сам почесний трофей.
Гра розпочалася обережно,обидві команди приглядалися до своїх суперників,вишукували слабкі місця у їх захисті,зрідка пробивали по воротам,але на заваді ставали воротарі Назар Псарук("Карпати") та Дмитро Губарь("Аляска").І все-таки в одному з моментів команда "Карпати" провела чітку комбінацію і Роман дитко відкриває рахунок-1:0 і команди йдуть на перерву.У другій половині гри команда "Аляска" намагалася зрівняти рахунок,мала небезпечні моменти,але забити гол їм не судилося.Натомість більш досвідчені гравці "Карпат" ще тричі вразили ворота "Аляски" і в підсумку здобули впевнену перемогу з рахунком 4:0.
Таким чином команда "Карпати" теж вийшла у фінал розіграшу відкритого кубка м.Надвірна з міні-футболу.
Гра за третє місце проходила з невеликою територіальною перевагою гравців "Аляски",але команда з Гвозда досить часто контратакувала,теж мала певну кількість гольових моментів,але їх знову підвела реалізація-м"яч ніяк не хотів залітати у ворота "Аляски".Натомість "Аляска" все-таки зуміла використати три можливості забити гол-отже,перемога з рахунком 3:0 і команда "Аляска" посідає третє місце.
Фінальна гра між командами "Карпати" та "Говерла" розпочалася з наполегливих атак "Карпат",які впевнено контролювали хід гри,створювали небезпечні моменти і зрештою Роман Дитко,Сергій Великий і Володимир Борщ забивають три голи у ворота "Говерли".Здавалося,що долю гри вирішено,але гравці "Говерли" так не думали-спочатку Василь Букатюк,а потім Валерій Рабодзей забивають два голи у ворота "Карпат" і рахунок вже тільки 3:2.Можливо,якби не завершення першої половини гри,рахунок міг би змінитися на користь "Говерли",але свисток арбітрів відправляє команди на перерву.А у другій половині гри декілька помилок,допущених гравцями "Говерли" у захисті,привели до пропущених голів а рахунок став 6:2 на користь "Карпат".Згодом команди практично догравали гру,по черзі забиваючи голи у ворота суперників.У підсумку -впевнена перемога з рахунком 8:4 і надвірнянські "Карпати" стають переможцями відкритого кубка м.Надвірна з міні-футболу.
Відразу після закінчення фінальної гри відбулось урочисте нагородження команд-призерів,яке проводили ініціатор турніру,голова ради клубу "Карпати-Надвірна" Іван Тимінський,голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко та спонсори-директор ПП"ПоліКРОК" Анатолій Косован та директор ресторану "Карпати" Василь Кузюк.

За зайняте четверте місце грамоти отримали гравці команди "Атака"с.Гвізд (капітан Степан Врубльовський,тренер Андрій Михайлюк).

Бронзові призери-команда "Аляска"м.Надвірна(капітан Захар Багрій,тренер Андрій Каратник) отримали медалі та дипломи.

Срібними медалями та дипломами нагородили команду "Говерла"(капітан Василь Букатюк,тренер Петро Самборський).

Переможці-команда "Карпати"м.Надвірна(капітан Микола Сахарчук,тренер Іван Тимінський) були пошановані кубком,футбольним м"ячем,золотими медалями та дипломами першого ступеню.

Як і завжди,організатори змагань визначили кращих гравців у чотирьох номінаціях-ними стали воротар Назар Псарук ("Карпати"),захисник Олександр Бобрецький ("Аляска"),нападник Валерій Рабодзей ("Говерла") та кращий гравець турніру Володимир Борщ ("Карпати").
Всі ці гравці були нагороджені пам"ятними призами та відповідними дипломами,які спецально на цей турнір встановив велики шанувальник міні-футболу,в минулому гравець надвірнянської "Бистриці" Роман Максим"юк.
Декілька слів для нас сказали організатори змагань:
Василь Кузюк-сьогоднішні змагання в черговий раз підтвердили,що клас команд практично з кожним турніром вирівнюється,і що несподіваних результатів можна чекати практично у кожній грі.
Хочу подякувати газеті "Вітрина Надвірної" та інтернет-сайту "Футбол Надвірнянщини",а також телерадіокомпанії "Надвірна" за чітке та об"єктивне висвітлення дитячих змагань з міні-футболу,яке стимулює дітей до більш активного заняття спортом.
У наступних змаганнях плануємо залучати дітей більш молодшого віку,але це можливо тільки після завершення навчального року.
Віктор Татаренко-користуючись нагодою хочу повідомити,що 27 квітня на стадіоні "Нафтовик" відбудеться попередній етап розіграшу кубка "Дружби" з міні-футболу,присвяченого Дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні,де планується участь 8 команд.Вже дали свою згоду команди Гвозда,Добротова,Биткова та декілька команд Надвірної.
А в кінці травня буде проведено традиційний кубок "Надії",присвячений Міжнародному Дню захисту дітей,в якому планується участь як мінімум 12 команд.

прес-служба районної
федерації міні-футболу





БІЛЬШЕ ФОТО В КОНТАКТАХ!
Переглядів: 2309 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Квітень 2013  »
НдMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів