Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2011 » Вересень » 3 » Іван Грозний повернувся…
08:18
Іван Грозний повернувся…

Аналізуючи результат домашнього матчу фитьківського «Сокола» проти верхньомайданського «Смотрича» в декого може закрастися думка, що господарям дуже легко далась перемога. Про це свідчить і рахунки матчу – 11:3 – юнаки і 7:0 – дорослі. Однак, це не зовсім так. Зокрема, юнаки відверто краще зіграли у Фитькові ніж Середній Майдан, Лоєва і Ланчин…на рівні Саджавки, котра також програла у Фитькові. Рівень гри дорослого ж  складу гостей був ні чим не гірший Стримби, котра знаходиться на верхніх щаблях турнірної таблиці. Тобто, команда «Смотрич» може вважатися доволі перспективною в найближчі декілька років, з огляду на те, що команда в нинішньому сезоні грає перший раз після кількарічної перерви. Футбол у Верхньому Майдані відроджується…і це тішить, адже чим більше сильних команд грає в лізі, тим цікавіше вболівальникам.

Наявний же результат пояснити можна декількома факторами:

По-перше, психологічна налаштованість команди після поєдинку у Білих Ославах (Верхній Майдан просто потрапив під гарячу руку)

По-друге, повернення в команду окремих гравців як у дорослому складі, так і в юнацькому.

А якщо ще простіше сказати, то юнаки виграли на простому куражі, а дорослі були підсилені поверненням з Франції одного з найкращих гравців Фитькова Івана Поповича. Іван мав деякий час відсутність ігрової практики з рідною командою, але у Франції активно підтримував фізичну форму, тренуючись з найкращими гравцями Першого французького дивізіону (не кожен гравець району має таку можливість). А до решти сукупність всіх вищеописаних факторів (психологічна налаштованість команд, комплектація складів і бажання виграти) реалізувалась в доволі видовищне футбольне свято у Фитькові (21 гол і футбольна майстерність гравців обох команд).

Свято розпочали юнацькі склади. Склад команди господарів поля: Максімко Василь, Балабан Юрій, Сагайда Ростислав (Середюк Сергій, 47), Приймак Степан (Бакота Іван, 55), Дутчак Мирон, Багрійчук Іван, Дутчак Андрій (Нарожняк Іван, 61), Олійник Іван, Гавриленко Степан (Середюк Денис, 45), Дереш Василь, Дмитрук Мар’ян.

Основний склад команди юнаків-господарів був майже оптимальним (відсутнім був лише травмований в Ославах Іван Нарожняк) а тому вони з перших хвилин кинулися в атаку, активно використовуючи флангових півзахисників Олійника і Гавриленка. Тренерський склад вирішив використати флангові атаки, зважаючи, що домашнє поле ширше ніж у Верхньому Майдані і, розтянувши суперника, більше простору отримають Дереш і Дмитрук Мар’ян, що й виявилось вірним рішенням. Щоправда, в першому таймі гості виявляли  крайню ступінь непоступливості, а подекуди навіть певний час контролювали мяч.

Тому господарі забили перший гол аж на 12 хвилині в результаті швидкої флангової атаки – Дутчак Андрій вирізав філігранний пас на Гавриленка Степана, той пробив потужно, а воротар не втримавши мяч, дозволив відзначитись Маряну Дмитруку, котрий був першим на добиванні – 1:0. Стільки ж прийшлося чекати і другого гола, а за цей час гості демонстрували злагоджену командну гру. Однак, на 23 хвилині подібна атака завершилась голом Дереша Василя. Дутчак Андрій катнув на Гавриленка, а Степан вивів Дереша сам на сам з воротарем і вже Василь в протихід воротарю (в дальній кут) чітко замкнув – 2:0. На 25 хвилині відзначився і Гавриленко Степан. Він реалізував пас Багрійчука Івана з центра поля, пройшовши по правому флангу метрів з 6-7, пробив в ближній кут – 3:0. За такого рахунку суперник переважно або сиплеться, або хоча б дезорієнтується…однак не Верхній Майдан. Гості посилили атакувальну міць і на 29 хвилині заробили кутовий, котрий чітко реалізував ударом головою Іван Глинчак – 3:1. Щойно господарі розвели мяч в центрі поля Андрій Дутчак закинув в штрафний майданчик зрячий пас на Дереша Василя, котрий він реалізував в гол, вийшовши на побачення з воротарем – 4:1. Тільки гості розвели мяч в центрі поля, як у них вийшла красива і блискавична атака, що завершилась потужним ударом того ж таки Івана Глинчака і ближню «девятку» - 4:2. Останні пять хвилин гості, піймавши кураж, контролювали гру і на 35 хвилині відзначився красивим голом лівий вінгер гостей Іван Лосин. Отримавши пас від Івана Глинчака, він пройшов по флангу і пробив в дальню «девятку» - 4:3. Це і був остаточний результат першого тайму. Особливо відзначу Івана Глинчака у гостей – класний фактурний (високий, потужний і швидкий нападник) і Дутчака Андрія у господарів, котрий провів один з найкращих своїх матчів в сезоні. Андрій взагалі в цьому сезоні вийшов на пік своєї форми.

Другий тайм юнаки господарів поля, отримавши настанови від тренерів і вболівальників (вболівальники попросили покращити різницю мячів), розпочали дуже активно…особливо Марян Дмитрук і Олійник Іван. На 44 хвилині Марян Дмитрук здійснив сольний прохід по лівій бровці і, змістившись в штрафну, пробив потужно у дальній кут – 5:3.

Десять хвилин соколята розхитували оборону суперника і на 54 хвилині відзначився Іван Олійник. Мар’ян відпасував п’ятою, а Іван пройшов по лівій лінії штрафної і пробив у дальній кут – 6:3. На 57 хвилині Івана Олійника збили на лінії карного майданчика і сам же Іван реалізував штрафний удар, скориставшись з помилки воротаря, котрий поставив стінку і сам сховався за нею, а Іван пробив у вільний кут – 7:3.

Далі за пять хвилин двічі відзначився Марян Дмитрук. На 60 хвилині Денис Середюк з аута закинув на Дереша, а Василь обігравши трьох захисників, увійшов у воротарський майданчик…але трошки відпустив м’яч…Мар’ян, підхопивши шкіряну кулю, спрямував її у ворота під ногу воротарю – 8:3. На 65 хвилині Марян реалізував власний прохід, обігравши при цьому трьох захисників на замаху, і пробив під перекладину – 9:3. На 66 хвилині Денис Середюк вивіреним пасом вивів сам на сам з воротарем Івана Олійника…Іван технічно в дальній кут забиває гол, в обхід воротаря  – 10:3.

Одинадцятий гол забив також Марян Дмитрук (впяте в матчі), реалізувавши пас Василя Дереша – 11:3. В другому таймі відзначу крім Олійника і Мар’яна ще й надійну захисну ланку господарів на чолі з Юрієм Балабаном.

Поєдинок дорослих складів був не менш феєричним. Склад команди господарів: Криска Іван, Магеровський Богдан, Пилип’юк Андрій, Балабан Мирослав, Ерстенюк Андрій, Дмитрук Мирон, Попович Юрій, Дмитрук Дмитро, Яніцький Юрій (Балабан Михайло, 60), Дмитрук Юрій, Попович Іван.

Стартовий склад «Сокола» був оптимальним на даний час, хоч і за відсутності основних гравців Ігоря та Володі Балабанів…але доукомплектований Іваном Поповичем, котрий щиро прагнув продемонструвати увесь свій бомбардирський хист і лідерські якості. А виступаючи в атаці разом з кращим бомбардиром Другої ліги Юрієм Дмитруком, Іван зрештою з перших же хвилин гармонійно вписався в модель гри.

Вже на 9 хвилині Іван Попович забив гол. Юрій Дмитрук подав точний пас в штрафну, де на випередження атаку замкнув Іван, пробивши зльоту з 6-7 метрів по центру воріт – 1:0. Гості з того, що трапилось зробили правильні висновки…і посилили захисну ланку. В результаті, соколята, хоча й володіли ініціативою, але забити було дуже тяжко, адже насичена оборона гостей не пропускала нападників, крім того десь з 20 хвилини за нападниками господарів ще й встановили персональну опіку. З такої ситуації домінуюча команда виходить, активізуючи крайніх півзахисників – переводячи їх в напад під час атак.

На 33 хвилині відзначився правий півзахисник господарів Юрій Яніцький. Юра впродовж всього першого тайму демонстрував доволі агресивну атакуючу гру, а на 33 хвилині він реалізував пас Івана Поповича зліва, замкнувши ударом зльоту – 2:0. Власне, в першому таймі це і все…гості чудово тримали удар і на другий тайм вийшли сповнені бажання реабілітуватись. Це їм майже вдалося за 5-7 хвилин другого тайму.

Однак, на 52 хвилині все розставив на свої місця Іван Попович, замкнувши ударом головою, філігранний пас Мирона Дмитрука – 3:0. Після цього господарі поля остаточно заволоділи ініціативою і на 63 хвилині красивий гол забиває Юрій Дмитрук (Юра практично в кожному матчі дарує вболівальникам якийсь футбольний шедевр).

З лівого кута штрафного майданчика він потужним ударом вганяє мяч у дальній кут воріт…у молодого воротаря Миколи Глинчак не було шансів – 4:0.

Через 13 хвилин Юрій Дмитрук, котрий в другому таймі був нестримним лідером атак соколят, реалізує пас Івана Поповича, ударом зліва…з другої спроби – 5:0.

Щойно гості розвели мяч в центрі поля на перехоплення вдало зіграв Дмитро Дмитрук. Він пройшов по лівій бровці і подав у штрафний майданчик, де Юрій Попович чітко замкнув з 4 метрів у ближній кут – 6:0. Останнє слово все ж було за Юрієм Дмитруком. Він на 86 хвилині отримав пас, з категорії тих, що їх вміє подавати лишень Мирон Дмитрук, змістившись вправо, Юра пройшов метрів з 7-8 і потужно пробив під перекладину – 7:0.

Як результат – традиційний хет-трик від Юрія Дмитрука, два гола і дві передачі від Івана Поповича (як для першого матчу – непогано, тим більше, що судячи з налаштування Івана на ігри – він мав би ще добавити) і феєрична перемога в рідних стінах…щоб тільки вистачило налаштування до кінця сезону. Після звітного поєдинку Фитьків почав задумуватися над перспективами виходу в Першу лігу, але наразі завдання – боротися в кожному матчі!!!

Переглядів: 958 | Додав: wert | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Вересень 2011  »
НдMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів