Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2010 » Травень » 31 » Ігровий день Дмитруків у Фитькові вдало розпочинає сезон.
08:15
Ігровий день Дмитруків у Фитькові вдало розпочинає сезон.
   Сокіл Фитьків-"Скеля"Пнів
юнаки 2:0 (Дмитрук М.23,26(п))
дорослі 3:0 (Дмитрук Д.8,Дмитрук Ю.63,66)
   В період міжсезоння фитьківський «Сокіл» провів насичену підготовку, акцентуючи увагу на товариських матчах, маючи на меті оптимально підібрати склад до початку сезону. Це стосується як дорослого складу, так і юнаків. І тренерським складам обох команд це вдалось… однак, станом на 30 травня все ж виникали певні побоювання стосовно юнаків. Причина – випускні вечори, котрі відбулись напередодні 29 травня. Хлопці святкували до 6 години ранку і сумнівною була поява на полі провідних гравців команди – воротаря Василя Максімка, захисника Степана Поповича, півзахисників Андрія Дутчака і Михайла Балабана та нападника Василя Дереша. Але яким приємним було здивування всіх присутніх на місцевому стадіоні, коли вищезгадані гравці все ж з’явились на гру, до того ж прибули одними з перших (і як покаже перебіг подій – були найкращими на полі), зробивши свій останній і найцінніший подарунок директору місцевої школи. Але найголовніше – хлопці проявили справжній характер і повагу до місцевих любителів футболу. Отже, фитьківські юнаки вийшли на поле в такому складі:
   Василь Максімко, Юрій Балабан, Ростислав Сагайда (Микола Козінчук, 28), Степан Попович, Мирон Дутчак, Михайло Балабан, Денис Середюк (Степан Приймак, 39), Андрій Дутчак, Степан Гавриленко (Іван Багрійчук, 48), Мар’ян Дмитрук, Василь Дереш.
   Пнівська команда добре знайома фитьківчанам по товариським матчам (їх зіграли два домашніх з результатом 4:0 і 1:4), а тому матч розпочався без розвідки, місцеві гравці одразу захопили ініціативу і намагались забити швидкий гол на що суперник відповів масованим захистом і грою на контратаках. Характерно, що з перших хвилин конструктивною грою по лінії центр-напад відзначились Андрій Дутчак, Михайло Балабан і Василь Дереш (виконали великий обсяг тактико-технічних дій), що дозволило закріпити перевагу станом на середину першого тайму. На 23 хвилині господарі нарешті реалізували ігрову перевагу стараннями одного з найперспективніших гравців команди Мар’яна Дмитрука. Штрафний удар виконував Михайло Балабан, воротар відбив м’яч перед собою і Мар’ян був перший на добиванні – 1:0. Господарі піймали кураж і продовжували атакувати, і на 26 хвилині змогли закріпити перевагу після того, як Мар’ян Дмитрук реалізував 11-метровий удар за порушення правил в карному майданчику – 2:0. Наступних 10 хвилин до свистка на перерву господарі поля контролювали перебіг подій, однак, вже відразу з початком другого тайму картина гри змінилася – ініціатива переходила від господарів до гостей і навпаки. І саме в другому таймі проявила себе захисна ланка фитьківчан, особливо відзначались задній захисник Юрій Балабан і правий Степан Попович, надійно зіграв і воротар Василь Максімко. Як результат – 2:0 на користь господарів…і непоганий початок сезону. Мар’ян Дмитрук потішив  батька (найголовнішого свого уболівальника) забитими голами. Варто відзначити й капітана команди Василя Дереша, котрий відзначається і лідерськими якостями та й ігровими кондиціями. Його майстерність реалізувалась в безлічі комбінацій та ударів в рамку воріт, але пробивав він або в воротаря, або в стійку воріт. Михайло Балабан потрапив в перекладину після штрафного удару, а ще підростає виконавець стандартів в особі Мирона Дутчака…тобто перспектива є…і це не може не тішити.
   Основний склад «Сокола» вийшли на поле в такому складі:
Роман Янцюк, Богдан Магеровський, Андрій Пилип’юк, Мирон Балабан, Андрій Ерстенюк, Юрій Яніцький, Мирон Дмитрук, Юрій Попович, Василь Катридж, Юрій Дмитрук, Дмитро Дмитрук.
   Господарі поля заволоділи ініціативою від початку матчу і не відпускали гостей до кінця матчу. Характерною була гра господарів поля в короткий пас (чимось нагадувала гру «Шахтаря» чи «Барселони»), активне залучення крайніх хавів і швидкий перехід команди від оборони до атаки через Мирона Дмитрука і Юрія Поповича на Юрія і Дмитра Дмитруків. Більше того, прогнозується своєрідна бомбардирська дуель Дмитруків – Дмитра і Юрія. На позиції лівого і правого півзахисника дуже вдало виступив Юрій Яніцький (1992р/н – гравець основи дорослої команди). Приємно вразив грою і передній захисник Андрій Ерстенюк (вчитель фізвиховання місцевої школи) особливо своїм баченням поля і тактичною підготовкою – з початком атакуючих дій він перетворювався на додаткового центрального півзахисника. На задній лінії впевнено і надійно діяли Андрій Пилип’юк (майстер силової боротьби) технічний Мирон Балабан і надійні Богдан Магеровський (здивував відсутністю безглуздих розмов з арбітром…що йому переважно так характерні) та воротар Роман Янцюк.
   Господарям поля психологічно допоміг швидкий гол на 8 хвилині автором якого став один з кращих бомбардирів минулорічної Першої ліги Дмитро Дмитрук. Юрій Попович знайшов пасом на правому фланзі Юрія Дмитрука, котрий пройшов по бровці 15 метрів і зробив філігранний пас під ворота…справою техніки для Дмитра Дмитрука було замкнути в один дотик метрів з трьох. Красива атака в один дотик кожного гравця, і лік голам в новому чемпіонаті відкрито – 1:0. Наступного гола прийшлось чекати до 63 хвилини. Ініціативу взяв Юрій Дмитрук – отримавши пас на лівому фланзі він здійснив сольний прохід зліва до центру по лінії штрафного майданчика і пробив, піймавши воротаря на протиході – 2:0. На 66 хвилині Юра Дмитрук здійснив ще один футбольний шедевр. Мирон Дмитрук пасом врозріз на праву бровку вивів Дмитра Дмитрука на лінію штрафного, Дмитро зробив вивірену передачу на лівий фланг, де м’яч підхопив Юрій Дмитрук…пройшовши метрів десять лівою ногою забиває гол в ближній кут воріт – 3:0. Приємно привітати і Юрія і його головного вболівальника – батька Івана Васильовича, котрому син присвячує всі свої голи. Хороший матч і необхідний результат.
Дмитрук Мар"ян

Дмитрук Дмитро

Дмитрук Юрій


Переглядів: 1420 | Додав: wert | Теги: Скеля Пнів, 2010, Дмитрук Дмитро, Дмитрук Юрій, 2 ліга, Сокіл Фитьків, чемпіонат району, Дмитрук Марян | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
01.06.2010
2. іВАН-ЦИЛАФАН [Матеріал]
Стаття шикарна, але фотки можна було б кращі завантажити!

31.05.2010
1. Д . І . В . (Sokil) [Матеріал]
Роман Дмитрович! Поздоровляю Вас із вдалим злетом "Сокола" і побажаймо йому красивого польоту! Дякую за хорошу статтю та за Вашу працю .
applause love

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Травень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів