Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2012 » Березень » 10 » Футбол-це не тільки гра.....
01:31
Футбол-це не тільки гра.....
Прочитавши думки деяких делегатів конференції,яка відбулася 20.02.2012,про те,що потрібно чемпіонат району з футболу ділити на якісь там "кущі",то хочу висловити свою точку зору з цього приводу.
Це(поділ на "кущі")могла запропонувати людина,яка або нічого не знає про футбол як вид спорту,або не компетентна у футбольному житті!!!!!
Моя думка категорична-не потрібно придумувати те "ноу-хау",що призведе до регресивного напрямку і яке не піде на користь розвитку футболу в нашому районі !!!
ФУТБОЛ- це не тільки гра і здобуття правдами-неправдами "заповітних трьох очок"!!!
Нам(ФК "ТЕМП" Молодків) дуже приємно приїздити в інші села,нехай навіть вони знаходяться далеко.
При зустрічі з любителями футболу інших сіл,таких як Ланчин,Саджавка,Середній Майдан,Цуцилів,які знаходяться на значній відстані від села Молодків,МИ,ветерани футболу,згадуємо,як ми колись грали у футбол,при зустрічі згадуємо про свою молодість,ділимось думками про футбольне життя загалом.Також на виїзди беремо своїх дітей,знайомимо їх з дітьми інших сіл,з їх традиціями!ТАК ПЕРЕДАЄТЬСЯ ДУХ ФУТБОЛУ,ДУХ ДО ПРЕКРАСНОГО!!!!Ви у нас хочете це забрати???
Звертаюсь до любителів футболу:не проігнорувати мою думку,висловіть свою і не слухайте голів сільських рад,які твердять,що немає коштів,що виникають проблеми із довезенням футболістів!!!
Я,як депутат сільської ради,заявляю вам,що бюджети сільських рад збільшились на 120-150 тис.гривень.Правда краще взяти ці кошти собі на збільшення зарплат і премій,ніж виділити їх на футбол.
ЗАЯВЛЯЮ-ФУТБОЛУ ПРИ ЦИХ"КУЩАХ" СТАНЕ МЕНШЕ!!!!!!
А якщо селищний голова Ланчина хоче ділитись на якісь там "кущі",то можу дати йому пораду."Шановний п.М.Іванюк,скажіть,будь-ласка,це у Вас виникають проблеми із довезенням футболістів?Та з Вашим селищним бюджетом Ваша командаповинна грати ,як мінімум,в групі А чемпіонату області,а не шукати "кущі" з командами другої ліги району"!!!
Звертаюсь до федерації,виконкому і особисто до голови НРФФ п.Пушкаря Т.М."Сподіваюсь,Вам вистачить сил і мужності не слухати і не підтримувати таких "доброзичливих" людей.
ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ - ЗРОБІТЬ ВСЕ МОЖЛИВЕ ДЛЯ ТОГО,ЩОБ МИ,ЛЮБИТЕЛІ ФУТБОЛУ ОБ'ЄДНУВАЛИСЬ,А НЕ РОЗ'ЄДНУВАЛИСЬ У ФУТБОЛЬНОМУ ЖИТТІ!!!!!


Депутат Молодківської с/р Марчук А.А.
Переглядів: 1148 | Додав: KriRo | Рейтинг: 3.2/4
Всього коментарів: 3
13.03.2012
3. Михайло (rie) [Матеріал]
Дуже приємно бачити, що громаді надвірнянського району не байдуже майбутнє футболу на теренах нашого району, зокрема по даному питанні було прийнято попереднє рішення таки про те щоб розділити 2 лігу чемпіонату району на 2 під групи, як вимагали цього сільські голови. Але я бачу, що ця ініціатива не сприймається однозначно у футбольному середовищі району. Тому вже на найблищому засіданні виконавчого комітету я буду пропонувати повернутися до даного питання, оскільки дійсно цим рішенням буде вирішуватися футбольне майбутнє району. Моя пропозиція нехай кожен представник команд другої ліги висловить свою думку по даному питанні. І вже після громадського обговорення можна буде приймати хоча б якесь рішення. По теорії футбольної практики ми повинні таки залишити регулярну першість тобто кожен з кожним. Ми повинні як найшвидше поставити крапку у цьому болючому питанні. І вирішити як ми будемо грати на наступний рік, чи в нас буде 3 ліги, чи все таки залишимо 2, пропоную всім долучитися до обговорення цього питання!!!!!!!!!!

12.03.2012
2. zizu (zizu) [Матеріал]
Правильна думка! Не треба забирати у команд можливість пограти на кращих полях району (наприклад у Камінній) чи набратися досвіду у грі з сильними суперниками (Перерісль, Тисменичани)... Минулого сезону майже не було неявок команд на матчі (хіба що в кінці чемпу, коли нічого не вирішувалось). Дивно чути позицію Ланчинського голови... Таке велике селище, а для них проблема добратись на матч.. Не можна жертвувати видовищністю чемпіонату заради економії грошей на бензині. В кожному селі є люди, яким не байдужа команда і вони будь-яким чином доставлять футболістів на матч!..

11.03.2012
Підтримую, не треба "вигадувати велосипеду".
Але не згоден з тим, що бюджети так збільшили. Можливо, так у Молодкові. А от звідки дані?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Березень 2012  »
НдMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів