Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2011 » Серпень » 1 » ФК"Ланчин" не мав проблем з "Смерічкою"
14:49
ФК"Ланчин" не мав проблем з "Смерічкою"

В перенесеному матчі 2-го туру чемпіонату району, 2-ї ліги, зустрічалися ФК "Смерічка" (Лоєва) -  ФК Ланчин.

Перейдемо до огляду матчу.

Юнацькі склади так і не починали своєї гри, у зв'язку із тим що   ФК "Смерічка" (Лоєва) так і не надала свого лікаря на гру, а тому згідно із регламентом НРФФ, арбітр матчу Дитко А. зарахував технічну поразку  для команди ФК "Смерічка" (Лоєва). Таким чином наші юнаки отримали три залікових пункта,так і не зігравши свій матч. Нагадаємо що це вже 2-га така перемого для наших юнаків, так у зв'язку із неявкою юнацьго складу С.Майдана минулої неділі, наші юнаки автоматично отримали виграш.

На даний час, за 11-ть ігр, юнаки ФК Ланчин знаходяться на 6-му місці в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 6-виграшів, 2-нічиї, 3-поразки, 22-забитих м'ячі, 25-пропущених м'ячів, і 20-залікових балів.

А тепер перейдемо до дорослого складу ФК Ланчин.

З перших хвилин матчу гру контролювали гості (ФК"Ланчин"), що призвело до логічного завершення награних комбінацій командою ФК Ланчин. Вже десь на 5-й хвилині матчу, реалізувавши вихід один на один, рахунок відкрив Ткачук С. Після чого десь коло 20-ї хв.  продемонструвавши індивідуальну майстерність та свої бомбардирські навики, подвоїв рахунок Марусин В. А на 25-й хв. той же Марусин В. скориставшись помилкою захисника та дуже  поганою якістю газону, вийшов на зустріч із воротарем зробив рахунок розгромним 0:3.

А десь приблизно на 42-й хв. матчу, після подачі кутового, на підборі якісно зіграв Захарчук П. воротар ФК "Смерічки" (Лоєва) дотягнувся до м'яча, але відбити його не зміг! Удар був надто сильним 0:4!

На перерву команди пішли за рахунку 0:4 на користь ФК"Ланчин".


В другому таймі гравці ФК"Ланчин" не забивали, а на томість пропустили 2-а м'ячі. Автором цих двох м'ячів став екс-гравець ФК "Прут" (Делятин) Гугляк Т.

У підсумку гра завершилася 2:4 на користь ФК"Ланчин",що дозволило дорослому складу ФК Ланчин піднятися на 2-ге місці в турнірній таблиці.
Переглядів: 1429 | Додав: M1ST1C | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 10
08.08.2011
10. yulik veprinyak (fc_smerichka) [Матеріал]
у лоєві вже проблеми налагоджуются
applause bash book book

08.08.2011
проблеми в лоєві були але вже налагоджуются.......якщо лоєві незнімут з чр лоєва з новим тренером покаже як треба грати

02.08.2011
8. jkhkj [Матеріал]
хлопці, той хто знає проблеми які є в ФК " Смерічка " розуміє чому в команди такі результати .... в найблищий час вони мають вирішитись і тоді ви побачити як вміють грати у футбол в с.ЛОЄВА ...!!!!!!!!!!! ))))

02.08.2011
7. bogdan [Матеріал]
А хто мав проблеми з Смерічкою!!!!! Шкода хороше футбольне село і такий занепад , ще і при тому , що є кому грати .

01.08.2011
6. Д . І . В . (Sokil) [Матеріал]
Молодий чоловіче. Petya Zaharchuk (M1ST1C) ! Молодець, що пишеш і робиш сайт цікавішим ! Спасибі тобі за це ! Просто інколи вдумуйся в зміст того, що пишеш ! Ось і всі зауваження до тебе . А ти замість того, щоб відкинути непотрібну браваду, переходиш на грубощі. Щиро бажаю тобі успіхів, ти цілеспрямований і талановитий хлопець! applause flower

01.08.2011
5. Petya Zaharchuk (M1ST1C) [Матеріал]
Дякую за підтримку Писклинець Роман Дмитрович (wert)! Писати не важко! Просто не дуже хочеться через всяких задротів які лише те і вміють що бурчати і весь час бути недовольними!!!!!!!

01.08.2011
4. jkhkj [Матеріал]
я також підтримую . Д . І . В . ... в тому що якшо захотіти то можна до чого небуть придертись виїзній команді лиш би взяти три очки .... федерація тільки вимагає, а взамін нічого не робить взагалі ... ))))

01.08.2011
3. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Дякую за написаний звіт. Так тримати!!! Пишіть будь-ласка після кожного матчу.

01.08.2011
2. Petya Zaharchuk (M1ST1C) [Матеріал]
Шановний Д . І . В . (Sokil) вам не здається що корчити із себе розумника не гарно!
1) Тому що ви лізете до всіх зі своїми притензіями, а себе вважаєте богом!
2) Інструктор Лоєвої сам сказав , що гри не буде! Бо їх юнаки грали за дорослих (дякілька), у зв'язку із тим що їх дорослий склад не зміг зібратись!!!!!!!
3) Регламент ОДИН - ДЛЯ ВСІХ!!!!!!!!!!!!

п.с. Д . І . В . (Sokil) - ви коментуєте кожну статтю + весь час вам все не подобається + може у вас така робота (ср...ти в коментах)???

01.08.2011
1. Д . І . В . (Sokil) [Матеріал]
Для Ланчина, який вважає себе "грандом районного футболу" просто повинно бути соромно здобувати перемоги за рахунок відсутності лікаря! Причому тут футбол ? Давайте влаштуємо чемпіонат з наявності лікарів, наявності та якості карток футболістів, якості поля і т.д. - при великому бажанні завжди завжди можна знайти якусь причину для апеляцій та протестів! Давайте грати у футбол, а не здобувати очки будь-якими способами! Невже Лоєва на щось суттєве претендує у районному чемпіонаті, щоб так жорстоко її наказувати і тішитися з цього "псевдовиграшу"?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Серпень 2011  »
НдMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів