Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2010 » Жовтень » 21 » ФК «Красна» повертається до 1 ліги.
15:59
ФК «Красна» повертається до 1 ліги.
   Вітаємо всіх вболівальників із закінченням чемпіонату району з футболу 2010 року.  Даний чемпіонат в черговий раз довів , що організація проведення змагань по футболу в районі не витримує жодної критики . Ми не те , що не рухаємось вперед , а навпаки повертаємось в роки «колгоспного футболу».   
 
   Суддівство та інспектування практично відсутнє , регламент змагань настільки розмитий, що рішення про результати чи не половини  матчів приймається виконком федерації футболу району. Тому давайте приймати рішення або ми йдемо вперед , або перестаємо мучити людей.
 
   А тепер до приємного , ФК «Красна» перемогла в 2 лізі і цілком заслужено повертається до першої ліги. На нашу команду постійно сиплять бруд , що ми маємо багато технічних виграшів , але це хіба наша вина , що до нас не приїхали Б.Ослави , Молодьків , Стримба , що команда Парище  , яка не один рік в чемпіонаті району була серед лідерів і прекрасно знається на регламенті чемпіонату , чомусь на гру в Красній бере з собою тільки  п»ять карточок футболістів , а решту забуває. Але чого ніхто не враховує , що команда Красної у 2009 році стала півфіналістом Кубку району і не ввійшла у фінал
лиш через те , що другу півфінальну гру нас заставили грати на нейтральному полі . Аналогічно у 2009 році дорослий склад Красної зайняв у першій лізі 4 місце і лише через проблеми з юнацьким складом ми вилетіли в 2 лігу .

   В цьому році доросла команда Красної довела , що серед команд 2 ліги вона найсильніша , а юнацький склад , завдяки вмілій тренерській роботі Андрія Дитка , зайняв 2 місце , причому у іграх з лідерами 2 ліги у юнаків Красної перевага. Тому вітаємо всіх гравців та вболівальників ФК «Красна» з перемогою і бажаємо іти тільки вперед.        
Переглядів: 1391 | Додав: sportnews | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
22.10.2010
2. Д . І . В . (Sokil) [Матеріал]
Якщо б це була дійсно "Красна" - команда, яка складається з самих краснянців, то я б розділив вашу радість. Не розумію чим ви тішетесь? Який розвиток це дає жителям Красної? Вашу команду з таким же успіхом можна назвати "Надвірна & Лоєва" або якось інакше( вибачте жителі інших населених пунктів, які грають за Красну і яких не названо). Пропоную назвати вашу команду " 1/4 Красної ". Цікаво де б була "Красна", якщо б від цієї команди відмовились спонсори і закінчились гроші ? smile

21.10.2010
Прошу відмітити,що на так званому регламенті-добре знались Василь Дмитрович Чіх,якого рівно два роки як немає з нами,і Василь Михайлович Рудак,який відійшов у вічність не так давно перед тим безглуздим вчинком,що зробили ми не взявши карточки,до Вас на гру.У нас було багато інших проблем,ми створювали колектив,який мав існувати без вище згаданих людей.З одного боку нам це вдалося,ми провели непоганий сезон,так як і ви попали у першу лігу,показували хорошу гру,але тільки нам ніхто не закине,що у нас були "лєві" очки,на відміну від вас.Ви думаєте,що тільки ви могли, розписати гру на +,-,тоді ви помиляєтесь.Ми також приїжали і починали гру без лікарів і грали на неготових полях,але грали,а не шукали причин.А так ви є лідерами з лівими очками!!!
(У нас одна ліва ігра,це з Лоєвою,коли ми запізнились і змогли вийти на поле тільки в 14:50,але Славік і футболісти Лоєвої,нас зрозуміли,а юнаки Лоєви хотіли помірятись силам з лідерами,і якщо вдалось би то забрати очки на ПОЛІ!!!)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Жовтень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів