Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2010 » Травень » 13 » ФК"Битків"-володар кубка "Дружби"
16:04
ФК"Битків"-володар кубка "Дружби"
          На минулому тижні на стадіоні „Нафтовик” відбувся четвертий за ліком розіграш кубка „Дружби”з міні-футболу серед дитячих команд старшої вікової групи (до 16 років). Вже традиційно він був присвячений Дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні.  
   Цього разу участь у змаганнях взяло участь 6 команд з Надвірнянського району,які за рейтингом були розподілені на дві групи,де змагалися за коловою системою,а до фінальної частини змагань виходили дві команди з кожної групи.
   У групі „А” до півфіналу вийшли команда „Карпати”м.Надвірна та ДФК”Атака”Гвізд,які випередили фитьківський „Сокіл”.
   Наводимо підсумкову таблицю та статистичні дані всіх ігор:


Команда
і
в
н
п
з-п
о
1
"Карпати"Надвірна
2
2
0
0
12-2
6
2
ДФК"Атака"Гвізд
2
1
0
1
  9-8
3
3
"Сокіл"Фитьків
2
0
0
2
 1-12
0

1.ДФК”Атака”Гвізд-”Сокіл”Фитьків-7:1(2:0).Голи забили: у ДФК”Атаки”- Синяк-3, Михайлюк-2,Панчук,Чернега,у „Сокола”-Середюк
2.”Карпати”Надвірна- ДФК”Атака”Гвізд-7:2(3:0).Голи забили: у „Карпат”-Я.Ерстенюк-2,Павлюх-2,Куртяник-2,Іванюк,у ДФК”Атаки”- Михайлюк-2
3. ”Карпати”Надвірна-”Сокіл”Фитьків-5:0(2:0).Голи забили: у „Карпат” Огерук,Павлюх, Іванюк,Гельон,Калиній.
   А у групі „Б” команди ФК”Битків” та ДЮСШ с.Заріччя були сильнішими за ФК”Красна” і теж вийшли до фіналу.
Наводимо підсумкову таблицю та статистичні дані всіх ігор:



Команда
і
в
н
п
з-п
о
1
ФК"Битків"
2
2
0
0
 6-1
6
2
ДЮСШ Заріччя
2
1
0
1
10-6
3
3
ФК"Красна"
2
0
0
2
 3-12
0

1.ФК”Битків”-ФК”Красна”-2:1(0:0)
.Голи забили у ФК„Битків”-Ломпас-2,у ФК”Красна”-Бойко
2.ДЮСШ Заріччя-ФК”Красна”-10:2(3:1).Голи забили у ДЮСШ-Гугляк-4,Холошнюк-3, Т.Вацик-2,Федюк,у ФК”Красна”-Зубко,Хоришак.
3. ФК”Битків”- ДЮСШ Заріччя-4:0(1:0).Голи забили у ФК”Битків”-Юрчилюк-2,Ломпас, Рогів.
   А напередодні 65-річниці Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні відбулась фінальна частина змагань розіграшу кубка „Дружби”.
    У першому півфіналі зустрілися давні непримиренні суперники з Надвірної та Заріччя.З самого початку зарічанські хлопчики почали невпинно атакувати ворота надвірнянців, багато пробивали по воротам,більше тримали м”яч-і як наслідок було забито три красені голи.І хоча надвірнянська команда забила один гол,але до кінця першої половини гри пропустила ще один гол.Отже,на перерву команди пішли при рахунку 4:1 на користь ДЮСШ с.Заріччя.
   Під час перерви тренер надвірнянських „Карпат” Іван Тимінський провів перестановки у складі,дещо змінив схему гри – і у другій половині надвірнянська команда повністю переграла своїх суперників і забила шість голів,не пропустивши жодного.
   Отже,нелегка,але така жадана перемога з рахунком 7:4 і надвірнянські „Карпати” виходять до фіналу.
   Друга півфінальна гра була менш видовищною,обидві команди більше дбали про оборону.А атакували не дуже часто,сподіваючись лише на помилку суперника у захисті.
   Але все-таки більш вдала гра принесла перемогу команді ФК”Битків” з рахунком 3:1 і вони теж виходять у фінал.
   У грі за третє місце розлючені поразкою у півфіналі футболісти з Заріччя з перших хвилин заволоділи перевагою і не втрачали її до завершення гри. Впевнена перемога з рахунком 4:2 – і бронзові медалі завойовані.
   А фінальна гра в черговий раз довела,що надвірнянські „Карпати” маючи перевагу в класі і майстерності не можуть її довести забитими голами і перемогою.Безліч створених гольових моментів,а голи забивають битькіські хлопчики.І хоча,у другій половині гри надвірнянці почали грати у той футбол,який так часто приносив їм перемоги,але було занадто пізно.
   З рахунком 5:2 ФК”Битків” здобуває перемогу і стає володарем кубка „Дружби”.
   Урочисте нагородження команд-призерів кубка „Дружби” проводили спонсори-директор ресторану „Карпати” Василь Кузюк,комерційний директор газети „Вітрина Надвірної” Володимир Присяжнюк та почесний гість турніру, ветеран Великої Вітчизняної війни,учасник бойових дій,кавалер численних орденів та медалей полковник у відставці Микола Дмитрович Андрусяк.

   За зайняте четверте місце грамоти отримали гравці команди ДФК”Атака”с.Гвізд-Назар Головчук,Василь Панчук,Іван Синяк,Андрій Николюк,Андрій Кочержук,Василь Пицюк, Василь Шуфлін,Руслан Чернега, Богдан Кепещук та капітан команди Андрій Михайлюк (тренер Михайло Синяк).

   Бронзові нагороди та дипломи було вручено команді ДЮСШ с.Заріччя-Петро Масевич, Назар Гуменюк,Ярослав Вацик,Тарас Гугляк,Тарас Вацик,Любомир Климюк,Іван Федюк,Микола Олінчук,Олег Обідняк та капітан команди Іван Холошнюк (тренер Святослав Масевич).
   Срібні медалі та дипломи дісталися фіналістам-команді „Карпати” м.Надвірна- це Сергій Проворний,Михайло Ерстенюк,Ярослав Ерстенюк,Володимир Попадинець,Андрій Чичотка,Іван Іванюк,Євген Гельон,Роман Павлюх,Олег Куртяник та капітак команди Ігор Огерук (тренер Іван Тимінський).
  
А головні призи-кубок „Дружби”,футбольний м”яч,золоті медалі та дипломи отримали переможці-гравці команди ФК”Битків”-Олександр Корж,Володимир Юрчилюк,Ярослав Рогів,Володимир Максим”юк,Іван Ломпас,Василь Максим”юк,Іван Браїк,Назар Худак, Юрій Ломпас та капітан команди Андрій Клюба (тренер Ігор Сметанін).
   Як і завжди було визначено кращих гравців турніру-ними стали воротар Назар Головчук (ДФК”Атака”Гвізд),захисник Андрій Клюба(ФК”Битків), нападник Тарас Гугляк(ДЮСШ Заріччя) та кращий гравець турніру Ярослав Ерстенюк („Карпати”Надвірна).Всі ці гравці отримали пам”ятні призи та дипломи,які спеціально на це турнір встановила велика шанувальниця міні-футболу директор кафе”Затишок” Світлана Гладишко.
   Не залишився без подарунків і почесний гість розіграшу кубка „Дружби” ветеран Великої Вітчизняної вйни Микола Дмитрович Андрусяк.Постійний спонсор дитячих турнірів Василь Кузюк урочисто вручив йому пам”ятний подарунок та розкішний букет червоних гвоздик,наголосивши на тому,що в особі Миколи Дмитровича Андрусяка він вшановує усіх ветеранів Великої Вітчизняної війни,віддаючи їм шану за їхні військові заслуги.
   А в завершення голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко нагородив грамотами активістів міні-футболу-Василя Кузюка (ресторан „Карпати”),Світлану Гладишко (кафе „Затишок”),Володимира Присяжнюка (газета „Вітрина Надвірної”),Івана Гриджука (газета „Народна Воля”),Богдана Климковецького (ТРК”Надвірна”),Анатолія Косована(ПП”ПоліКРОК”),Івана Тимінського (СК”Карпати-Надвірна),Олександра Тищенко (інтернет-сайт „Футбол Надвірнянщини”) та футбльних тренерів Святослава Масевича,Івана Тимінського,Ігоря Сметаніна та футбольних суддів Миколу Ясінського та Ігоря Зубка.
   На цьому розіграш кубка „Дружби” було оголошено завершеним.
   Своїми думками з нами поділилися:
   Микола Дмитрович Андрусяк-Мені дуже приємно,що мене,як ветерана Великої Вітчизняної війни,запросили на змагання,присвячені Дню Перемоги.Я з великим задоволенням спостерігав за перебігом ф утбольних подій-всі зустрічі фінальної частини змагань проходили дуже цікаво-точилася вперта боротьба між рівними по класу суперниками.У фінальній грі щиро вболівав за своїх земляків із смт.Битків,і дуже радий, що вони стали переможцями цих змагань.
Користуючись нагодою,дякую організаторам турніру за те,що вони пам”ятають про нас,ветеранів Великої Вітчизняної війни.Добре,що їм не байдужа наша доля і наше теперішнє життя.Нас,ветеранів,з кожним роком стає менше,адже вік невблаганно бере своє.Але ми в роки Великої Вітчизняної війни зробили все,щоби перемогти фашизм,і щоби тепер люди жили мирно і спокійно,щоб ніколи і ніде не було ніякої війни,а тільки мир і злагода.
     Василь Кузюк-Як на мене турнір пройшов відмінно.Команди приблизно одного рівня,немає явної переваги одного із суперників-отже,клас учасників практично вирівнявся.У 2010 році районна федерація міні-футболу провела вже чотири турніри і в кожному –новий переможець.Це зайвий раз доводить,що будь-яка команда повинна боротися до кінця в кожній зустрічі.Адже можна виграти у самого сильного суперника,що цього разу довели юні битківські футболісти.
   Користуючись нагодою вітаю всіх учасників турніру,тренерів, спонсорів, глядачів з 65-річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні,бажаю всім мирного неба над головою, квітучих трав на полях і лугах,пташиного співу у лісах.А ветеранам Великої Вітчизняної дякую за їх подвиги,за те,що забезпечили нам мир,спокій і незалежність у нашій Україні.
Ми ,теперішнє покоління,завжди будемо пам”ятати про т,що вони для нас зробили.
   Володимир Присяжнюк-будучи присутнім на фінальній частині змагань вболівав за красивий,технічний футбол-і команди не розчарували.Було все-і красиві голи,і нереалізовані гольові моменти,і чудова гра воротарів-особисто я дуже задоволений перебігом футбольних подій.Було дуже приємно спостерігати за іграми,і не менш приємно брати участь у процесі нагородження команд-призерів.З яким хвилюванням та повагою діти отримували призи з рук ветерана Великої Вітчизняної війни Миколи Дмитровича Андрусяка.
Я рахую,що не можна забувати про лихі дні війни,хоча вже пройшло 65 років з часу її закінчення.Молодь повинна завжди пам”ятати тих людей,які забезпечили нам мирне життя.Бажаю усім присутнім на змаганнях міцного здоров”я,щастя і злагоди і маю велику надію на те,що подібні змаганння серед дітей і надалі будуть проходити у місті Надвірна.

Турнір до дня Перемоги
Переглядів: 3470 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Травень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів