Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 2
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2012 » Серпень » 6 » ФК Битків 0:8 Карпати (Коломия)
18:05
ФК Битків 0:8 Карпати (Коломия)
Чемпіонат Івано-Франківської області з футболу
05.08.2012. 17:00:00
Нафтовик Надвірна
600 глядачів, t°: 34       
16 тур. Матч № 122.
   
   
Арбітр:    Вовчок Ярослав (Івано-Франківськ)
Асистенти арбітра:    Будункевич Мар'ян (Івано-Франківськ) / Дуранович Ярослав (Івано-Франківськ)
4-й арбітр:    Лесюк Віктор (Гвіздець)
Делегат,інспектор:    Лабенський Василь (Івано-Франківськ)

ФК Битків  - Карпати (Коломия)    0:8 (0:5)   
   
Голи:    0:1 Петро Климус (8), 0:2 Михайло Ткачук (29), 0:3 Роман Гаврилюк (33), 0:4 Олег Михайлів (39), 0:5 Андрій Нестерук (44), 0:6 Андрій Олійник (76, пенальті), 0:7 Олександр Крохмалюк (77), 0:8 Олександр Крохмалюк (87)

Попередження:    Андрій Клюба (7), Назарій Косило (32), Василь Огаль (38), Іван Рудейчук (75).
   
ФК Битків:12 Роман Джус (99. Василь Бенюк, 80),3 Андрій Петришак,18 Андрій Ломпас,8 Михайло Мартинюк,98 Андрій Клюба (5. Іван Рудейчук, 74),71 Володимир Юрчилюк (к) (61. Михайло Іванюк, 65),55 Іван Максим'юк,11 Тарас Максим'юк,7 Володимир Семанюк,4 Назарій Косило,10 Олег Андрусяк (2. Василь Андрусяк, 67)
запасні:17 Василь Мотрук,9 Василь Лавринович

Карпати (Коломия):33 Василь Раковіца (к) (81. Олексій Тріщук, 46),3 Василь Кавінський,7 Петро Климус,2 Василь Огаль,15 Роман Гаврилюк (9. Олександр Крохмалюк, 66),18 Олег Михайлів (10. Іван Щеглюк, 46),11 Михайло Ткачук (5. Богдан Скибінський, 46),6 Олександр Ткачук (8. Вадим Пислар, 46),19 Валерій Блажко,21 Андрій Олійник,20 Андрій Нестерук

ФК Битків-юн  - Карпати-юн (Коломия)    1:0 (0:0)
   
Голи:    1:0 Павло Хіцов (80)
   
Попередження:    Андрій Козяк (15), Тарас Томин (25), Володимир Гальчук (40), Максим Попадюк (56), Максим Попадюк (56), Сергій Гайдичук (80).

ФК Битків-юн: 1 Іван Петляк,14 Юрій Атаманюк,24 Назар Федорій,24 Павло Хіцов,25 Олександр Корж,19 Тарас Томин,18 Ярослав Рогів (к),8 Андрій Андрусяк (26. Іван Бенюк, 78),28 Юрій Ломпас,29 Назар Метенька,21 Андрій Корж
запасні:22 Володимир Трушко,16 Ігор Павх,17 Микола Кулічковський

www.ffu.org.ua

В неділю, 5 серпня, стартувало друге коло Чемпіонату Івано-Франківської області з футболу. Коломийські «Карпати» у виїзному матчі більш ніж переконливо переграли ФК Битків. Матч провели на надвірнянському стадіоні за невеликої кількості глядачів, але за шаленої підтримки коломийських вболівальників.

Вже з перших хвилин Юрій Дубровний випустив на поле двох нових гравців. Зробивши акцент на атакувальний футбол в стартовому складі «Карпат» з’явились Олійник та Нестерук. Через кілька секунд після початку матчу, коломияни забили гол, але як виявилось, з офсайду. Не довго довелось чекати зарахованого взяття воріт. На 7-ій хвилині Петро Климус потужним ударом зі штрафного відкрив рахунок (0-1). Але це був тільки початок розгрому…

За дві хвилини Михайло Ткачук мав нагоду подвоїти перевагу «зелено-білих». Отримавши м’яча у штрафній господарів, легко розібрався із захисником Биткова, на замасі переграв воротаря і на силу вколотив круглого... в перекладину.

Натомість у футболістів"Биткова" нічого не виходило в атаці. Їм зрідка вдавалось перетинати середину поля і навіть спроби контратак виглядали блідими. Коломияни продовжували тиснути на опонентів та втілювати свої моменти в реальні голи. На 30-ій хвилині Андрій Олійник переграв на фланзі захисника та видав гольову передачу на Михайла Ткачука. Цього разу він був зовсім не прикритий і не змарнував нагоди збільшити перевагу "Карпат" (0-2).

Далі була десятихвилинка Романа Гаврилюка. Спочатку на 32-ій хвилині він не залишив шансів воротарю «Биткова», поклавши м’яча в дальню дев’ятку(0-3), а на 39-ій оформив дубль(0-4).

На цьому проблеми господарів поля в першому таймі не закінчились. Футболістів коломийських «Карпат» було вже не зупинити. Остаточно «поховав» ФК «Битків»
у першому таймі новий, зате дуже досвідчений гравець коломийської команди Андрій Нестерук. Перебуваючи поряд з воротарською зоною Андрій отримав флангову передачу та в ефектному падінні ударом через себе увігнав шкіряну сферу в сітку воріт «Биткова»(0-5). Це був тільки перший тайм…

По перерві, Юрій Дубровний зробив відразу чотири заміни. На полі з’явились Тріщук, Пислар, Скибінський та Щеглюк. Коломияни розпочали другий тайм розмірено, довго перепасовуючись в центрі поля, але й бажання забивати нікуди не зникло. Щоправда, наступного взяття воріт довелось чекати до 75-ої хвилини. За мить до цього, футболісти «Биткова» збили у власній штрафній Андрія Нестерука, а реалізовувати пенальті взявся ще один новий футболіст «Карпат» - Андрій Олійник. У свій день народження Андрій не схибив (0-6), таким чином розпочавши лік забитих м’ячів за Коломию.

Не пройшло й хвилини, як довелось знову змінювати рахунок на табло. Отримавши чудовий пас, Вадим Пислар красиво перекинув воротаря (0-7). Крапку в цьому поєдинку поставив Крохмалюк на 86 хвилині(0-8). Підсумковий результат говорить сам за себе.

На жаль, не потішив вболівальників юнацький склад коломиян. За явної переваги юнаків "Карпат" матч йшов до сухої нічиї, але на останній хвилині поєдинку коломияни пропустили (1-0).

Після матчу наставник Карпат Юрій Дубровний прокоментував перемогу над Битковом в 16 турі Чемпіонату області.

- Команда Биткова дала нам грати. Хлопці виконали установку на матч. Ми планували забити швидкий м'яч, що нам і вдалось. Вже в першому таймі ми вирішили всі проблеми. По перерві ми зробили чотири заміни, для того щоб всі мали ігрову практику. В другому таймі грали від результату. Всі футболісти показали змістовну гру. Задоволений всіма, але кращим у цьому матчі, як на мене, був Перто Климус. Розпочинаємо готуватись до гри з Галичем...

за інформацією сайту
"Карпати"Коломия
Переглядів: 1153 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів