Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2011 » Липень » 29 » Фитькiвська нiчия претендентiв на вихiд у вищий дивiзiон.
14:23
Фитькiвська нiчия претендентiв на вихiд у вищий дивiзiон.

Матч між фитьківським «Соколом» і «Прутом» із Саджавки був безумовно центральним матчем туру, адже зустрічались команди-претенденти на вихід у Першу лігу. Напередодні матчу Фитьків і Саджавка в загальнокомандному заліку займали 1 і 2 позиції відповідно з відривом у 8 очок. Дорослий склад фитьківської команди на 4 очки відірвався від «Прута», що знаходився на 2 позиції, а юнаки соколят, котрі були на 2 позиції, і також випереджали своїх візаві на 4 очки, котрі знаходились на 4 місці. Все засвідчувало, що очікувався захопливий поєдинок, адже ціна перемоги для гостей дозволяла суттєво скоротити відставання, а господарі в разі перемоги могли суттєво збільшити відрив. Не слід забувати, що саджавський «Прут» - команда, котра минулий сезон провела у Першій лізі…команда, що останніми роками стабільно курсує маршрутом  Друга-Перша-Друга ліга. Крім того, у Саджавці традиційно багаті футбольні традиції. Особливо налаштовувались юнаки господарів поля, адже їхній суперник в поточному сезоні демонструє справді унікальний показник в графі пропущені мячі – 8 голів за 10 турів!!!

Склад команди господарів поля: Максімко Василь, Балабан Юрій, Сагайда Ростислав (Середюк Сергій, 58), Нарожняк Іван, Дутчак Мирон, Багрійчук Іван (Бакота Іван, 60), Дутчак Андрій (Ерстенюк Ростислав, 64), Олійник Іван, Гавриленко Степан (Приймак Степан, 45), Дереш Василь, Дмитрук Мар’ян. Безпосередньо перед поєдинком відбулася серйозна розмова про перспективи команди на даному етапі і про розвиток футболу у селі загалом…юнаки з відповідальністю поставились до всього, що обговорювалось. 

Загалом же поєдинок юнацьких складів – це було футбольне видовище – динамічна гра, 10 забитих голів, красива гра у виконанні обох команд. Високий темп поєдинку з перших же хвилин підтримали обидві команди, і як результат – за 20 хвилин 4 забитих голи.

   

Спочатку два голи забили господарі. На 3 хвилині ініціативу взяв на себе лівий півзахисник Іван Олійник, котрий здійснив слаломний прохід по бровці, обігравши при цьому двох захисників, а подачу в штрафний майданчик чітко замкнув Василь Дереш – 1:0. Доки гості не оговталися, соколята накочували хвилеподібні атаки на ворота суперника і на 7 хвилині була проведена блискавична трьохходівка: Дмитрук Марян отримав пас з глибини поля і переправив мяч на Дереша, а Василь не пожалкував передачі на вільного Степана Гавриленка, вивівши його сам-на-сам з воротарем…досвідчений Степан свій шанс не змарнував – 2:0. Лише після цього гості оговтались і пішли в наступ.

      

На 11 хвилині їм вдалося скоротити рахунок – гол забив Василь Лисак, забивши красивий гол справа в дальній кут воріт – 2:1. І після цього гості міцно тримали ініціативу в своїх руках. На 21 хвилині вони зрівняли рахунок, скориставшись з помилки захисників, котрі перетримали мяч і дозволили пробити по воротам активному нападнику гостей – Андрій Зарінчук буквально закотив гол у ворота – 2:2. Після цього господарі поля здійснили певні позиційні перестановки і гра вирівнялась…рівна гра тривала до останньої хвилини першого тайму. На 35 хвилині знову трьохходівка реалізувалась у «гол в роздягалку». Андрій Дутчак переправив на Маряна Дмитрука, а той в дотик на Василя Дереша. Василь отримав мяч і пробив справа з розвороту в дальній кут воріт – 3:2.                                                                 В другому таймі господарям прийшлось пять хвилин захопити ініціативу і на 40 хвилині проявив себе Дмитрук Марян. Він використав помилку воротаря, котрий не втримав мяч в руках, а Марян переправив його у ворота – 4:2. Після досягнення гандикапу у два мячі господарі поля продовжили дотискати суперника, більше того…на 45 хвилині на поле вийшов реактивний Степан Приймак на правий фланг півзахисту. Гра активізувалась і повністю перейшла на половину поля суперника.  На 48 хвилині Іван Олійник подавав кутовий, а в штрафному майданчику краще всіх зорієнтувався Мирон Дутчак, котрий грудьми віддав пас Маряну Дмитруку і той заколотив мяч у ворота – 5:2. Після цього юнаки гостей взагалі деморалізувались, що й проявилось через три хвилини. На 51 хвилині господарі здійснили класичну трьохходівку справа-наліво. Справа Степан Приймак переправив на лінію штрафної на Дереша, а Василь віддав наліво Олійнику, а Іван Олійник забив в дальній кут в один дотик – 6:2. На 52 хвилині Андрій Дутчак впевнено зіграв в центрі поля у відборі і віддав пас на Василя Дереша…Василь пробив потужно з лінії штрафного майданчика і воротар пропустив гол поміж ніг – 7:2. Поєдинок близився до логічного завершення під акомпонімент атак господарів поля, але на 68 хвилині Іван Бакота заробив штрафний на лівій бровці, а Іван Олійник філігранно пробив під перекладину – 8:2. 

Цей шедевр став вінцем захопливого матчу. Чудовий матч!!!

Поєдинок основних складів був видовищним продовженням футбольного свята у Фитькові. Склад команди господарів: Криска Іван, Магеровський Богдан, Пилип’юк Андрій, Балабан Володимир (Балабан Мирослав, 6), Ерстенюк Андрій, Дмитрук Мирон, Яніцький Юрій, Дмитрук Сергій, Янцюк Роман, Дмитрук Юрій (Балабан Ігор, 30), Дмитрук Дмитро.

Поєдинок розпочався в швидкому темпі…і рівною грою.

       

Однак, на 6 хвилині гості несподівано вийшли вперед. Навісну передачу перехоплював передній захисник господарів Андрій Ерстенюк…незграбний удар головою в напрямі воріт…і мяч опустився в дальній кут власних воріт – 0:1. До кінця першого тайму на полі точилася динамічна і рівна гра, можливо подекуди гості навіть переважали, але на 44 хвилині соколята все ж відігрались. Сергій Дмитрук подав зліва в зону дальньої штанги і Роман Янцюк практично заніс мяч у ворота на грудях – 1:1.

   

 Другий тайм гості розпочали активними контратаками по флангах і на 51 хвилині досягли успіху. Роман Янчій отримав пас з глибини поля і відірвавшись від захисника, вийшов на побачення з воротарем. Технічно перекинувши Івана Криску він вивів свою команду вперед 1:2. Напружена і атлетична гра тривала до 77 хвилини. У карному майданчику гостей мяч потрапив у руку захиснику і пенальті чітко реалізував Ігор Балабан – 2:2. На полі грали відверто рівні команди…поєдинок завершився внічию…хто все ж сильніший виясниться в останньому матчі першості…

fcfutkiv.at.ua
Переглядів: 882 | Додав: wert | Рейтинг: 2.8/4
Всього коментарів: 1
29.07.2011
1. Роман Янцюк (fans) [Матеріал]
Вечором на "fcfutkiv.at.ua" будуть фотки і відео.....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2011  »
НдMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів