Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2010 » Червень » 7 » Фитьків в захопленні від недільного футбольного дійства.
09:03
Фитьків в захопленні від недільного футбольного дійства.
     Сокіл Фитьків-"Темп"Молодків
юнаки-2:1 (Дереш 30,Дутчак 59 - Бабій 52)
дорослі-6:4 (Дмитрук Ю. 4,63,Ерстенюк 46,Попович 48,Катридж 52,Яніцький 90 - Кисляк 7,88,Сав"юк 8,Івасик 44)

   Справжнє футбольне свято для місцевих вболівальників подарували граючі команди у Фитькові теплого і сонячного недільного дня. Інтрига матчу була в тому, що суперники не зустрічались вже чотири сезони, а у Першу лігу господарі поля вийшли в 2005 році саме після суперечливого матчу у Молодкові. Крім того, молодківський «Темп» був першим серйозним випробуванням для «Сокола» у Другій лізі, адже ця команда завжди серед лідерів ліги, а минулого року їм взагалі дещицю не вистачило для виходу в Першу лігу.
   Футбольне свято розпочалось з драматичного поєдинку юнацьких складів.  Склад господарів:Василь Максімко, Юрій Балабан, Ростислав Сагайда (Іван Багрійчук, 53), Степан Попович, Мирон Дутчак, Михайло Балабан, Денис Середюк, Андрій Дутчак, Степан Гавриленко, Степан Приймак, Василь Дереш.
З перших хвилин здавалось, що у господарів не повинно бути проблем, адже  ініціативою «соколята» заволоділи доволі швидко – вже до 7 хвилини по воротам гостей було завдано з півдесятка поставлених ударів, але забити ніяк не могли. Воротар гостей демонстрував впевнену гру. Та й господарі десь в середині першого тайму дещо послабили тиск на ворота, чим відразу скористались молодківські юнаки, ніби очікуючи на помилки господарів, і почали активніше використовувати крайніх півзахисників. І саме в цей момент зіграло два козирі «соколят». Перший – Дереш Василь і другий – досвід виступів у Першій лізі (досвід боротьби в екстремальній обстановці). На 30-й хвилині Василь Дереш скористався з помилки захисників «Темпу» у власному карному майданчику, підхопив м’яч і в два дотики правою ногою заколотив його у ближній кут воріт – 1:0. Другий тайм розпочався в рівній грі, навіть гості були вдаліші у відборі, що й було реалізовано на 52 хвилині. Лівий захисник господарів Ростик Сагайда помилився при обробці м’яча, а цим відразу скористався Василь Бабій, забивши гол подібний до першого гола матчу у виконанні Дереша – 1:1. Після цього місцеві юнаки відчули справжню спортивну злість. Їхні атаки схожі були на морські хвилі…і гол назрівав. 59 хвилина стала моментом істини для «соколят» і незначним полегшенням для їхніх тренерів. Автором м’яча став Андрій Дутчак – гравець, котрий останніми роками спеціалізується на вирішальних голах. Василь Дереш здійснив чудовий сольний прохід по лівому флангу метрів 15 і лівою ногою подав більярдний пас під задню штангу, де Андрій Дутчак був на м’ячі першим, встановивши остаточний результат – 2:1. Слід зазначити, що рівень гри господарів, ще залишає бажати кращого – недостатній рівень реалізації моментів (команда не може перейти гольовий рубіж в 2 м’ячі), неузгодженість гри в центральній лінії і зрештою, як виявилось, прийдеться вносити зміни в стартовий склад; а от гостей можна охарактеризувати як міцну і перспективну команду.
Василь Дереш "Сокіл"Фитьків

Василь Бабій "Темп"Молодків

Андрій Дутчак "Сокіл"Фитьків

   Поєдинок основних складів – це була драматична вистава в 2-х діях. Перша дія – перший тайм, котрий пройшов під знаком гостей і Друга дія – другий тайм – 45 хвилин феєричного футбольного дійства у виконанні господарів поля. Склад господарів:Роман Янцюк, Богдан Магеровський, Мирон Балабан (Андрій Пилип’юк, 46), Андрій Гречанюк, Андрій Ерстенюк, Мирон Дмитрук, Юрій Попович, Володимир Балабан (Василь Катридж, 46), Юрій Яніцький, Дмитро Дмитрук (Микола Пекарук, 46), Юрій Дмитрук.
Господарі поля від початку гри вибрали перевірену тактику – гра в короткий пас з використанням необхідного техніко-тактичного арсеналу гравців. І забили на 4 хвилині – це лідер атаки господарів Юрій Дмитрук, підхопивши м’яч на лінії карного майданчика гостей, пройшов в напрямі воріт метрів 5-7 і невідпорно пробив лівою – 1:0. Здається – відлік голів розпочався і продовження не забариться…але все сталося навпаки. 7 хвилина – Микола Кисляк сотворив футбольне чудо – отримавши пас на правому фланзі він метрів з 25-30 гарматним пострілом спрямував м’яч точно в дальній кут воріт – 1:1. 8 хвилина – найкращий гравець в складі гостей – Дмитро Сав’юк метрів з 17-20 по центру воріт невідпорно вколотив м’яч в правий від воротаря кут – 1:2. До кінця тайму господарі володіли ініціативою і намагались відігратися… але пропустили на 44 хвилині, після того як Сав’юк катнув на Володимира Івасика справа і Володя пройшов 4-5 метрів в карному майданчику господарів один-на-один покарав захист суперника за помилку – 1:3. Це і був результат Першої дії футбольної вистави.
Що сталось у перерві? Які слова віднайшов Мирон Іванович Дмитрук – граючий тренер фитьківчан? Відповідь на запитання знають лише самі гравці, але те, що трапилось у другому таймі було справжнім ігровим дивом. Перше, що кинулось в очі – це чітка ігрова дисципліна від початку тайму, наступне – гра на утримання м’яча і використання великої кількості ігрових комбінацій. Зокрема, на задній лінії зв’язка Андрій Пилип’юк і Андрій Ерстенюк, котра надавала надійності і швидкий темп переходу від захисту до атаки. Коли м’яч потрапляв в центр поля його контролювали Юрій Попович і Мирон Дмитрук, при цьому м’яч не перетримувався, а відразу відправлявся на крайніх півзахисників – потужного Юрія Яніцького, або технічного Василя Катриджа. На вістрі атаки виблискував Юрій Дмитрук та його помічник Микола Пекарук (слід відмітити вдалі заміни, котрі явно посилили гру господарів). Не в образу гравцям команди, але візьму на себе сміливість визнати кращими гравцями матчу Андрія Пилип’юка, Юрія Поповича і Юрія Дмитрука.
Другий тайм почався з гола господарів. Після розіграшу стандарту на 46 хвилині передній захисник Андрій Ерстенюк чітко розстрілює ворота гостей ударом головою (вчитель фізкультури подає хороший приклад своїм вихованцям, котрі за ним спостерігають з трибун) – 2:3. На 48 хвилині порадував центральний півзахисник Юрій Попович. Юрій – найтехнічніший гравець команди переважно являється майстром філігранного пасу, і нарешті забиває ударом з 7 метрів, встигнувши першим на добивання – 3:3. Ініціатива господарів поля беззаперечна, атаки хвилеподібно через фланги і по центру накочуються на ворота гостей…гол назріває, адже фитьківчани піймали кураж і не згодні з нічийним результатом. 52 хвилина – гол створювали Яніцький, Ю.Дмитрук, Попович, Пекарук, а завершує ударом головою Василь Катридж – 4:3. На 63 хвилині автором справжнього футбольного шедевра став Юрій Дмитрук. По правому краю він на шаленій швидкості здійснив сольний прохід метрів з 15 і з 12-14 метрів до воріт пробив сильним ударом в дальній кут воріт – 5:3. Після цього команди дещо скинули оберти і на 88 хвилині матчу Микола Кисляк переправив м’яч у ворота головою після пасу зліва – 5:4. На останній хвилині поєдинку все ж добився свого працелюбний Юрій Яніцький. Юнак відпрацював 90 хвилин на шаленій швидкості, а гол забив технічний – пас справа в карний майданчик гостей він зупинив, прийнявши на груди і з розвороту пробив в дальній кут воріт – 6:4.
Приємно, що як юнацька, так і доросла команди продемонстрували прагнення до перемоги і справжній переможний характер. Приємно, що команда використовує досвід гри на вищому рівні. Приємно, що вболівальники потішили своїх улюбленців присутністю. Приємно, що всі залишились задоволені. Футбольне свято для громади – вдалося!!! Успіху нам усім!!!
Юрій Дмитрук "Сокіл"Фитьків

Микола Кисляк "Темп"Молодків

Дмитро Сав"юк "Темп"Молодків

Володимир Івасик "Темп"Молодків

Андрій Ерстенюк "Сокіл"Фитьків

Юрій Попович "Сокіл"Фитьків

Василь Катридж "Сокіл"Фитьків

Юрій Яніцький "Сокіл"Фитьків
Переглядів: 2660 | Додав: wert | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 6
15.08.2010
6. СТЬОПА [Матеріал]
ТІШІТЬСЯ!!!!!! ЩО РАЗ ВИГРАЛИ !!!!!!!!!

08.06.2010
5. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
СПРАВЕДЛИВЕ ЗАУВАЖЕННЯ!!! Сподіваємось, що вони б себе впізнали в цих словах...і припинили підривницьку діяльність. Щоправда, таких людей дуже мало...і подібні є в кожному селі.

07.06.2010
4. іВАН-ЦИЛАФАН [Матеріал]
Роман Дмитрович стаття просто шикарна, але я не у всьому з вами погоджуюсь. Ваші слова "Приємно, що вболівальники потішили своїх улюбленців присутністю." дещо неправдиві, оскільки деякі з них (вам відомо хто) приходять на футбол тільки заради того, щоб "пообзивати" гравців, зіпсувати настрій як гравцям (що в деякій мірі впливає на гру гравців), так і іншим вболівальникам які щиро вболівають за свою команду.
Так, що деякі вболівальники могли б потішити команду своєю відсутністю.

Чи може ви зі мною не погоджуєтесь?


07.06.2010
3. Гравець [Матеріал]
Роман Дмитрович вітаю вас із успішною підготовкою до сезону!

07.06.2010
2. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Принагідно хочу привітати з Днем народження Ерстенюка Андрія Мироновича!!!

07.06.2010
1. temp [Матеріал]
Спасибі за об'єктивність.В 2 таймі нам не вистачило характеру.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Червень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів