Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 5
Guests: 5
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2011 » Жовтень » 4 » Фитькiв святкує перемогу в гостях у «захiдного» сусiда.
22:06
Фитькiв святкує перемогу в гостях у «захiдного» сусiда.
     Фитьків завжди серйозно ставиться до сусідських дербі. А візит у Гвізд був хвилюючим ще й тому, що там базується команда, котра минулий сезон провела у вищому дивізіоні. Крім того, багато фитьківчан пов’язані родинними зв’язками з Гвоздом (зокрема й футболісти Василь Дереш, Роман Янцюк). Крім того, автор цього звіту розпочинав свою педагогічну діяльність саме в Гвозді, зберігши теплі спогади про гвіздську громаду…а тому з особливими почуттями фитьківські любителі футболу виїжджали на західні кордони свого села. Мета була незмінною – перемагати задля виконання основного завдання – здобуття чемпіонства.

        Той факт, що господарі поля не менш серйозно налаштовані дати справжній бій, продемонструвала гра юнацьких складів. Склад команди гостей: Бакота Дмитро, Балабан Юрій, Сагайда Ростислав (Середюк Сергій, 40), Нарожняк Іван, Дутчак Мирон, Багрійчук Іван, Середюк Денис, Балабан Ярослав (Бакота Іван, 65), Гавриленко Степан, Дмитрук Мар’ян, Дереш Василь.


       З перших же хвилин господарі поля захопили ініціативу, більше володіючи мячем у центрі поля (відчувалась відсутність у гостей Андрія Дутчака) а соколята, що могли – це діяти на контратаках…при цьому, стримуючи флангові атака суперника. Особливо відзначу атакувального півзахисника господарів поля Василя Гандзюка, котрий впродовж усього матчу справляв колосальне враження своїми техніко-тактичними даними. Забили першими гості на 13 хвилині. Відзначився Василь Дереш, завершивши контратаку. Він отримав пас від Маряна Дмитрука з центра поля, і вийшовши сам на сам з воротарем, вразив ворота ударом лівою в кут – 0:1. Однак, через 4 хвилини господарі поля встановили паритет, реалізувавши штрафний удар у виконанні того ж Василя Гандзюка. Фитьківський воротар Дмитро Бакота відбив м’яч, але Богдан Синяк головою все ж вкрутив його під перекладину – 1:1 – нічия, але в умовах ігрової ініціативи господарів поля. Після цього хвилин з 10-15 господарі штурмували ворота, але захист гостей не дозволяв навіть пробити по воротах. За п’ять хвилин до завершення першого тайму гості провели блискавичну контратаку, на завершальній стадії якої Середюк Денис вирізав пас вліво на 20 метрів, а Василь Дереш здійснив забігання і лівою ногою переправив м’яч під ноги падаючому воротарю – 1:2. Увесь другий тайм на полі точилась рівна і захоплива гра на зустрічних курсах, а на 59 хвилині була поставлена завершальна крапка в матчі. Василь Дереш отримав пас в чотирьох метрах від  лінії штрафного майданчика суперника і правою переправив на лівий край Маряну Дмитруку. Марян прийняв мяч, підправив під праву ногу і красивим обвідним ударом переправив його в дальній кут – 1:3. Така красива перемога зарядила енергією і основний склад фитьківського «Сокола». 


Склад команди гостей: Криска Іван, Магеровський Богдан, Пилип’юк Андрій,Середюк Володимир, Ерстенюк Андрій, Дмитрук Мирон, Попович Юрій, Янцюк Роман (Балабан Михайло, 46), Яніцький Юрій, Попович Іван, Дмитрук.Юрій.

       Перші декілька хвилин суперники боролись за центр поля…тут перемогли гості і вже на 11 хвилині відзначився кращий голеадор Другої ліги Юрій Дмитрук. Він отримав пас від Івана Поповича і головою спрямував мяч в дальню девятку – 0:1. Увесь подальший час в першій половині зустрічі на полі точилося захопливе видовище…але без голів. Щойно розпочався другий тайм господарі відігралися. Після розіграшу штрафного удару відзначився нападник господарів Володимир Ковальов, котрий постелившись, відправив мяч в кут воріт – 1:1. На 70 хвилині реактивний крайній півзахисник Юрій Яніцький подавав у штрафний майданчик, а захисник зіграв рукою – пенальті чітко реалізував Іван Попович – 1:2.Через дві хвилини гості розіграли блискавичну атаку (10-15 секунд) – воротар Іван Криска потужно вибив в напрямку воріт суперника на Юрія Дмитрука. Фитьківський бомбардир підхопив мяч, пройшов три кроки на швидкості і пробив з 15-17 метрів в дальній кут в обвід воротаря – 1:3.


"Сокіл" Фитьків-"Темп" Молодьків 

Дмитрук Мар’ян рекордсмен чемпіонатів району серед юнаків!

При підготовці до матчу з молодківським «Темпом» керівництво фитьківського «Сокола» проаналізували турнірну таблицю. Ситуація складалася так, що у випадку перемоги двома складами гості ще могли теоретично зачепитись за боротьбу у вищих щаблях турнірної таблиці. Особливо цікавив юнацький склад, котрий повинен був перемагати, адже від третього місця їх відділяло 7 очок, а підпирали знизу Пнів і Гвізд…а до кінця сезону ще достатньо часу. Крім того, тренерському складу юнаків ще був памятний той матч у Молодкові, де долю матчу вирішив лише один гол Василя Дереша…і загалом дуже тяжка перемога. Засмучувала і відсутність багатьох ключових гравців, зокрема знову був відсутній Андрій Дутчак – ключовий гравець центра півзахисту…а як покаже час дві третини поєдинку прийшлося грати і без заднього захисника Юрія Балабана. Склад команди господарів поля: Максімко Василь, Балабан Юрій (Дмитрук Мар’ян,21), Середюк Сергій, Нарожняк Іван, Дутчак Мирон, Середюк Денис, Багрійчук Іван, Бакота Іван, Балабан Ярослав, Гавриленко Степан, Дереш Василь.

Обидві команди розпочали поєдинок дуже активно за незначної переваги господарів, але гості раз по раз небезпечно атакували фланговими проходами. На 10 хвилині шальки терезів ігрової переваги остаточно перевісили у фитьківську сторону – відбувся гол! Середюк Денис активно зігравши у відборі, переправив мяч Іванові Багрійчуку, а той в один дотик вивів на побачення з воротарем нападника Василя Дереша. Більшість своїх виходів сам на сам з воротарями Василь в цьому сезоні реалізує…так сталося й у звітному поєдинку – 1:0. Здавалося, що господарі поля піймають кураж і виграють феєрично, але на 21 хвилині сталася неприємна подія. У власному штрафному майданчику в боротьбі за верховий мяч зазнали травми Гавриленко Степан і Юрій Балабан. В результаті Юра не зміг продовжувати гру, а Степан різко скинув обороти (зіткнення головою давалося взнаки). Цим чудово скористалися гості і до кінця першої половини гри гра була рівна, але динамічна.

Подібна ситуація спостерігалась і увесь другий тайм. На 60 хвилині гра ще більше загострилась. Гості розіграли кутовий, а Назар Маньовський, скориставшись з помилки Василя Максімка, переправив мяч під перекладину – 1:1…такого у соколят в поточному сезоні ще не було. Щоб відігратися, часу було 10 хвилин. Саме такі умови і є показником справжнього рівня команди. Якщо колектив зможе налаштуватись на перемогу в екстремальній ситуації, значить чогось вони варті, якщо ні – гріш ціна таким чемпіонам! Щоправда, юні соколята, усвідомлюючи відповідальність, останні десять хвилин провели у стані підвищеної динаміки і на 66 хвилині Мар’ян Дмитрук вириває перемогу, завершуючи блискавичну атаку. Правий захисник Іван Нарожняк дав пас по краю і Марян з 15 метрів пробиває потужно у ближню «девятку» - 2:1. Зазначу, що за моїми даними – 26 голів за сезон – це рекорд чемпіонатів району за останні 5 років…

Відверто кажучи, цей поєдинок був чи не найбільш нервовим для тренерського складу господарів в поточному сезоні.

Матч основних складів так і не відбувся. Причина – неявка гостей…як результат – технічна перемога +:-…і це напередодні гри з Ланчином – основним суперником за вихід у Вищий дивізіон…


fcfutkiv.at.ua
Переглядів: 2086 | Додав: wert | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Жовтень 2011  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів