Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2019 » Січень » 23 » Дорослий міні-футбол повертається?
15:17
Дорослий міні-футбол повертається?

Наприкінці 2018 року в районному центрі було проведено розіграш Новорічного кубка з міні-футболу серед дорослих команд. Ці змагання ініціювала та провела районна федерація міні-футболу, посприяла і Надвірнянська міська рада в особі міського голови Зіновія Андрійовича.

Зголосились на участь у змаганнях 9 команд з Надвірнянського району, а самі змагання проходили за олімпійською системою – програв-вилетів. У відбірковому матчі команда з Ланчина переграла футболістів з Камінного з рахунком 4:2 і вийшли у чверть фінал, де мали зустрітись з командою Саджавки. Перший чвертьфінал, де грали НПЗ з Надвірної та ФК «Красна» був досить напруженим, але молоді надвірнянці впевнено контролювали гру, атакуючи при першій можливості. Саме така тактика і принесла їм переконливу перемогу з рахунком 6:0.

У другій грі зійшлись дві надвірнянські команди – «Казка» та «Бандерштадт». Досить довго була рівна боротьба, але наприкінці першого тайму гравці «Казки» двічі вразили ворота своїх суперників. А після перерви «Казка» забила третій і останній гол у цій грі, але все-таки «Бандерштадт» зумів забити гол престижу. Перемога 3:1 і «Казка» теж у півфіналі.

У зустрічі сусідів Ланчина і Саджавки першими рахунок відкрили саджавецькі гравці, але більш досвідчена ланчинська команда ще до перерви не тільки зрівняла рахунок, алей вийшла вперед. А після перерви ланчинці ще більше почали тиснути на ворота суперників, що і втілилось у забиті голи – перемога з рахунком 6:1.

І ось останній чвертьфінал – МФК «Надвірна» проти ФК «Делятин». Незважаючи на досить сильний склад делятинці не зуміли надати гідного спротиву надвірнянцям, хоча вони мали достатню кількість гольових моментів, які просто не змогли реалізувати. У підсумку – перемога МФК «Надвірна» з рахунком 5:0.

Перший півфінал, де зустрілися дві надвірнянські команди НПЗ та «Казка», видався дуже напруженим, обидві команди гостро атакували, мали велику кількість небезпечних моментів, але відмінно зіграли воротарі обох команд – Дмитро Губарь у НПЗ та Василь Крук у «Казки». У підсумку – нічия 0:0 і долю путівки у фінал вирішує серія 6-метрових штрафних ударів. Гравці «Казки» чітко реалізували всі свої спроби, в той час як гравці НПЗ одного разу таки схибили – отже, перемога з рахунком 5:3 (0:0 у основний час) і команда «Казка» стає першим фіналістом Новорічного кубка.

У другому півфіналі МФК «Надвірна» не без проблем переграла ланчинський «Штіль», з рахунком 5:2, хоча майже до закінчення гри надвірнянці вигравали з мінімальною перевагою. І лише під завісу гри надвірнянці ще двічі вразили ворота своїх суперників – перемога з рахунком 5:2 і МФК «Надвірна» теж у фіналі.

Фінальна гра, де зустрілися дві надвірнянські команди МФК «Надвірна» та «Казка» видалась дуже цікавою, по черзі команди атакували, було багато ударів по воротах, але на 10 хвилині за рахунок рикошету м’яч влітає у ворота МФК «Надвірна». «Казка» повела у рахунку і намагається його збільшити, проте суперники вміло тримають оборону. А після перерви вже більше почали атакувати гравці МФК «Надвірна» і на 20 хвилині Олег Стасишин зрівнює рахунок – нічия 1:1 і все починається спочатку.

І як команди не намагались вирвати перемогу, жодній з них це не вдалось – нічия 1:1 і долю Новорічного кубка вирішує серія пенальті. Основна серія 6-метрових штрафних ударів принесла нічию – 4:4, а вже у серії до першого промаху схибив гравець «Казки», в той час, як суперники свою спробу чітко реалізували.

У підсумку – з рахунком 7:6 (1:1 основний час) перемогу і Новорічний кубок здобула команда МФК «Надвірна».

Нагородження проводили голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко та почесний гість турніру  - Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович. Фіналісти змагань – команда «Казка» (капітан Олег Тащук) була нагороджена срібними медалями та дипломами від Надвірнянської міської ради. А красень Новорічний кубок, золоті медалі та дипломи вручили капітану команди МФК «Надвірна» Михайлу Кузюрі.

Приємною несподіванкою для учасників змагань стали індивідуальні призи кращим гравцям – їх отримали воротар Василь Крук («Казка»), захисник Сергій Клюшніченко(«Казка»), нападник Ігор Крук (МФК «Надвірна»), кращий бомбардир Володимир Марусин («Штіль» смт.Ланчин), самий технічний гравець Андрій Максим’юк, («Казка») та кращий гравець турніру Остап Вульчин (МФК «Надвірна»).

Всім цим гравцям міський голова Зіновій Андрійович вручив пам’ятні  футбольні відзнаки та відповідні дипломи від Надвірнянської міської ради. Також міський голова наголосив на тому, що такі змагання треба проводити частіше, і пообіцяв у березні місяці провести ще один такий турнір із залученням ще більшої кількості команд.

$IMAGE8$

Переглядів: 611 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Січень 2019  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів