Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 2
Guests: 1
Користувачів: 1

nrff
на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2010 » Червень » 13 » Дорогий подарунок для Дорогої людини…
23:05
Дорогий подарунок для Дорогої людини…
"Факел"С.Майдан-Сокіл Фитьків
юнаки-1 : 2 ,(Костюк Р.37 - Дмитрук М.7,70)
дорослі-2 : 6(Блонський П.48,64 - Дмитрук Ю.5,29,62,88,Пекарук М.14, Балабан В.40)

   З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ДОРОГИЙ МИРОНЕ ІВАНОВИЧУ!!! Саме з такими словами гравці фитьківського «Сокола» виходили на поле минулої неділі в гостинному Середньому Майдані. Над гостями нависала велика відповідальність, адже в цей день святкував день народження Дмитрук Мирон Іванович – лідер і граючий тренер фитьківської футбольної дружини…людина, що являється честю і совістю фитьківського футболу. І гравці не підвели.
   Щоправда, почалося все з неприємностей для фитьківчан. А саме такі враження справила гра юнацьких складів. Слід зазначити, що юнаки гостей мали проблеми зі стартовим складом, а саме, відсутні були два провідні гравці – плеймейкер Михайло Балабан і лівий хав Андрій Дутчак (причина відсутності – хлопці готуються до ЗНО з математики, що характеризує їх як відповідальних учнів і само по собі достойно поваги).  Склад команди:
Василь Максімко, Юрій Балабан, Микола Козінчук (Іван Нарожняк, 24), Степан Попович, Мирон Дутчак, Іван Багрійчук (Андрій Максімко, 59), Мар’ян Дмитрук ,Ростислав Сагайда, Степан Гавриленко, Степан Приймак, Василь Дереш.
   Для гостей юнацький матч розпочався доволі вдало – на 7 хвилині Мар’ян Дмитрук відкриває рахунок точним ударом з пенальті, призначеного за гру рукою в карному майданчику господарями – 0:1. І надалі гості утримували перевагу. Однак, ближче до кінця першого тайму господарі поля переломили хід зустрічі і заволоділи ініціативою завдяки яскравій грі Романа Костюка і впевненому захисту під контролем Михайла Кінаша. Кінець першого тайму дещо остудив запал господарів, але вже з початком другого тайму ситуація повторилась. А саме, майданські юнаки набагато чіткіше зіграли у відборі, вдало переводили гру на фланги і точними пасами виводили на побачення з воротарем нападників господарів… Особливо відзначався Роман Костюк. Саме він забив гол на 37 хвилині після помилки лівого захисника Івана Нарожняка від якого м’яч відбився і потрапив Роману в ноги, Костюк пробив сильно і точно метрів з 25 – 1:1. До кінця матчу юнаки господарів відверто володіли ініціативою, а гості відповідали небезпечними контратаками на вістрі яких знаходився Василь Дереш. На жаль, не пішла гра Дерешу (буває!!!) але обсяг роботи він виконав великий. І все ж гостям усміхнулося футбольне щастя. Виручив кращий бомбардир «соколят» Мар’ян Дмитрук. Він на 70 хвилині використав вихід сам-на-сам після позиційної помилки захисту господарів, при цьому він обіграв воротаря і завів м’яч у ворота пішою ходою – 1:2. Як висновок можна зазначити, що юнаки господарів справили дуже приємне враження і їхні перемоги не за горами; а от гра гостей потребує корекції, адже на даний час фитьківські юнаки демонструють примітивний футбол – «longball» суть якого в передачі довгого пасу на форварда, а треба грати в короткий пас, і коли гра в короткий пас з’явиться – прийде і видовищність. Велика ймовірність, що обертів повинні набратися до середини першого кола. Вболівальники на це й сподіваються, адже результат є…а гри ще немає.
   Основний склад «Сокола» виходив на гру добре пам’ятаючи хід поєдинку в домашній грі з молодківським «Темпом». Тому, не бажаючи повторювати власних помилок, гравці сконцентрувались на ігровій тактиці. Склад команди:
Роман Янцюк, Богдан Магеровський, Андрій Пилип’юк, Андрій Гречанюк, Андрій Ерстенюк, Мирон Дмитрук, Юрій Попович (Василь Катридж, 46), Володимир Балабан (Мирон Ерстенюк, 87), Юрій Яніцький, Микола Пекарук (Мирон Балабан, 46), Юрій Дмитрук.
   Гості захопили ініціативу з перших же хвилин, не зволікаючи з забитими голами. Особливо приємно було спостерігати на те, як налаштувались на гру два Юрія – Яніцький і Дмитрук. Зіграність двох друзів стала запорукою успіху в атакуючій ланці. Зокрема, на 5 хвилині матчу Юрій Яніцький філігранним пасом знаходить Юрія Дмитрука на лінії штрафного майданчика, Юра проходить три кроки на швидкості і б’є з 12 метрів в дальній кут воріт – 0:1. Яніцький піймав кураж і на 14 хвилині робить неймовірний за точністю пас з правої бровки на дальню штангу, де Микола Пекарук головою замкнув передачу – 0:2. Після цього на деякий час здалося, що гості зупиняться. Розпасовка в центрі поля між Андрієм Ерстенюком і Юрієм Поповичем дещо заспокоїла гостей, але іншої думки був Мирон Дмитрук. Мирон Іванович на власному прикладі демонструючи клас позиційної гри, декілька разів здійснював сольні проходи до карного майданчика суперника, роздаючи неймовірні паси на Яніцького, Пекарука і Юрія Дмитрука. Саме один з таких пасів на 29 хвилині і вивів Юрія Дмитрука на ворота, замкнувши головою передачу в дальню «дев’ятку» - 0:3. На 40 хвилині Юрій Дмитрук вже проявив себе як асистент. Виконуючи кутовий удар Юра зряче подав на «точку» звідки Володимир Балабан в один дотик направив м’яч у ворота – 0:4. Як бачимо, команда зробила вірні висновки з останньої домашньої гри – «Відпрацювати перший тайм, а другий грати у власне задоволення». Саме так і сталося. Господарі поля розпочали другий тайм активними діями у виконанні мудрого плеймейкера Михайла Ковальчука і реактивних Василя Давиденка та Павла Блонського. Особливо відзначимо останнього, адже саме Павло був найкращим гравцем в складі господарів. На 48 хвилині Василь Давиденко справа подав на дальню штангу, де Блонський переправив м’яч в ближній кут – 1:4. Наступних 15 хвилин вболівальники споглядали добротну тактичну і технічну гру у виконанні двох команд на високих швидкостях…а на 62 хвилині відбувся черговий футбольний шедевр від Юрія Дмитрука. Мирон Балабан робить акуратний пас на лівий фланг і Юра Дмитрук гарматним ударом метрів з 25 вколочує м’яч у дальню «дев’ятку» (воротар навіть не зреагував) – 1:5. Пройшло дві хвилини і гол-красень забиває Павло Блонський – простріл справа він замкнув гарматним ударом з 20 метрів – 2:5. Наступного гола чекали 20 хвилин і на 88 хвилині «покер» оформив Юрій Дмитрук. Гол забитий в три дотики м’яча Роман Янцюк вибив від воріт, Юра першим дотиком м’яча зупинив, а другим перекинув через воротаря – 2:6. Отже, чудовий результативний футбол демонструють фитьківчани, відзначимо перший «покер» у виконанні Юрія Дмитрука (не знаю чи перший в чемпіонаті, але у Юри в цьому році – перший). І на завершення - З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ДОРОГИЙ МИРОНЕ ІВАНОВИЧУ!!! від гравців, вболівальників і всіх причетних до фитьківського футболу шанованій людині - приємний подарунок.
Ювіляр Дмитрук Мирон "Сокіл"Фитьків

Дмитрук Мар"ян "Сокіл"Фитьків

Костюк Роман "Факел"Середній Майдан

Дмитрук Юрій "Сокіл"Фитьків

Пекарук Микола "Сокіл"Фитьків

Балабан Володимир "Сокіл"Фитьків

Блонський Павло "Факел"Середній Майдан
Переглядів: 2384 | Додав: wert | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 10
18.06.2010
10. Гравець [Матеріал]
Роман Дмитрович правельний сайт http://fcfutkiv.at.ua/

18.06.2010
9. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Між іншим, на стадії завершення власний сайт ФК "Сокіл" - www.fcfutkiv.at.ua. Зайдіть, зареєструйтесь і прийміть участь в завершенні сайта своїми порадами (бажано коректними)!!!

18.06.2010
8. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Шановні любителі футболу с.Фитьків, зверніть увагу, будь-ласка, на нашу полеміку стосовно матеріальної сторони справи, висловіть свою точку зору. Чи на сайті nrff.at.ua, чи на сайті fcfutkiv.at.ua, або мені особисто в очі щонеділі!!!

18.06.2010
7. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Я б з Вами радо й погодився, але виникає запитання - хто безпосередньо займеться збором коштів? Спортінструктори, голова СР, депутати, спонсори...Зізнаюсь відверто - я збирати кошти у Фитькові не маю бажання...Але це не на загал. Якщо є така думка, пропоную зустрітися і поговорити особисто.

16.06.2010
6. іВАН-ЦИЛАФАН [Матеріал]
Роман Дмитрович, а що ви хочете сказати, що ми не можемо найняти тренера?????????????????????????????????????????????????????????????????????
ЦЕ Є НОНСЕНС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ось моя думка:
В нас є вболівальники які б могли раз в місяць скинутись принаймі по 10-15 грн. на розвиток Фитьківського футболу, подруге в нас є ще одні дуже поважні вболівальники які дуже люблять покричати, що наші юнаки не вміють грати в футбол, то нехай скинуться з усіма на тренера який їх научить грати. Потретє в нас є сільська рада, Я думаю що якщо звернутися до неї то на даний момент вона не буде сильно відператися, оскілки скоро вибори і всі знають, що Фитьків любить футбол................... Це всім пішло б на користь, як кандидатам на пост голови СР так і нашим футболістам.
Роман Дмитрович головне дати знати про це людям (наприклад написати оголошення).
Я готовий сам, що місяця скидуватись принаймі по 30грн., оскільки я б сам хотів позайматись трішки футболом, бо вже відвик.

Що ви думаєте про все це?


16.06.2010
5. Д . І . В . (Sokil) [Матеріал]
Роман Дмитрович! Вася Дереш є не тільки Вашим улюбленцем, але й улюленцем всього футбольного Фитькова! І всі ми віримо, що Вася найближчим часом почне щедро віддячувати всім нам за це класною грою і голами у кожному матчі . Успіхів йому ! Good luck ! heart

16.06.2010
4. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Стосовно Дереша… Не буду приховувати…хлопчик – мій улюблений гравець. Я йому повністю довіряю і готовий чекати стільки часу на результат, скільки йому потрібно. Тому що, я йому колись повірив (2 роки тому) і довіряю й тепер. Пригадайте, 2 роки тому Дереш і Яніцький не потрапляли до стартового складу, але вони підійшли і пообіцяли, що будуть працювати над собою. Подивіться на рівень їхньої гри. І це МОЇ ХЛОПЧИКИ!!! Я горджуся, що з ними працюю. І вірю в них усіх. Вірю, що буде гра! Я знайду потрібні слова!

16.06.2010
3. Писклинець Роман Дмитрович (wert) [Матеріал]
Слушне зауваження!!! По-перше, хлопцям не вистачає професійного тренера. Як би я не старався, що б не робив – я НЕ ТРЕНЕР! Я готовий посприяти у ВСЬОМУ, що стосується розвитку футболу у селі, але є нагальна потреба в професіоналові. В районі є такі люди…я їх знаю, хлопці знають, однак їх робота повинна оплачуватись. А це принаймні 700-1000 грн. в місяць. Де наші спонсори, підприємці, котрі хочуть подумати про дітей???

15.06.2010
2. іВАН-ЦИЛАФАН [Матеріал]
Насамперед до привітань Мирону Івановичу, хочу добавити привітання також Юрі Дмитруку з його першим "покером" в цьому сезоні і побажати йому побільше таких результативних для нього ігор.
В другу чергу мене цікавлять 2 запитання: Чому юнаки не можуть переступити рубіж в 2 забитих м'ячі, і що сталося з Дерешем, чому регулярно забиває тільки Мар'ян. Підготовка до чемпіонату Дереш забиває по 3 м'ячі, а тепер, якщо я не помиляюсь за 3 гри 1 гол. Може його перед чемпіонатом перехвалили чи "врели", може його до ворожки зводити, чи все ж таки, це так проявляєтся відсутність, хоча б будь-яких, премітивних тренувань.
Щоб там не було, на мою думку це питання треба якось вирішувати тому, що команда не може постійно вигравати з мінімальною різницею, а нам треба в 1 лігу..... Це питання лежить найбільше на ваших плечах Роман Дмитрович, оскільки як показує досвід у Фитькові немає людей які б могли серйозно поставитись до цього запитання, тому вся надія на вас.
Цікаво було б почути вашу думку стосовно цього всього.

15.06.2010
1. Д . І . В . (Sokil) [Матеріал]
Вболівальники "Сокола" щиро вітають flower applause Мирона Івановича Дмитрука(Маркіза) з його 18-річчям, яке, на превеликий жаль ... sob cry , було 20 років назад... Бажаємо йому здоров'я, наснаги та футбольного довголіття! wine love good

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Червень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів