Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2010 » Березень » 19 » Додатки до РЕГЛАМЕНТУ
21:40
Додатки до РЕГЛАМЕНТУ
ДОДАТОК №1

РЕГЛАМЕНТ
    про проведення розіграшу Кубку Надвірнянського району
    з футболу сезону 2010 року.
      1. Надвірнянська районна федерація футболу розглядає розіграш Кубку району як один з основних турнірів, тому всі команди І-ї та ІІ-ї ліги зобов”язані змагатися за почесний приз районного футболу.
      2. На всіх етапах розіграшу Кубку району команди зустрічаються два рази – вдома і на виїзді, господар поля та суперник визначається жеребкуванням.
      3. Кубковий турнір проводиться в терміни, які затверджені Виконавчим комітетом НРФФ.
      4. Матчі розіграшу Кубку району повинні розпочинатися у точно визначений календарем змагань час. Запізнення не допускається.
      5. Фінальний матч розіграшу Кубку району з футболу проводиться з однієї гри в м. Надвірна на міському стадіоні „Нафтовик” 28 червня  2010 року. Витрати, пов”язані з організацією та проведенням фінального матчу за рахунок коштів НРФФ. Витрати, пов”язані з участю команд у фінальному матчі (проїзд, добові) за рахунок відряджуючих організацій
      6. Заявка розіграшу Кубку району  проводиться згідно встановлених вимог Регламенту районних змагань (розділ VІІ). Дозаявка футболістів проводиться протягом сезону і припиняється до першої півфінальної гри. Гравець, який був задіяний за команду у розіграші Кубка району може заявлятися за іншу команду тільки у перерві чемпіонату району.
      7. Нова команда, яка заявляється у розіграші Кубку району з футболу повинна зробити грошовий внесок у розмірі 250 гривень на рахунок НРФФ.
      8. Володар та фіналіст  попереднього розіграшу Кубку району з футболу вступають у боротьбу за Кубок з другого етапу.
      9. У кожному матчі розіграшу Кубку району у рапорт арбітра вноситься 18 футболістів (11 основних, 7 запасних). Дозволяється заміна 7-ми гравців.
      10. Дисциплінарні санкції (попередження, вилучення), які отримали футболісти у іграх чемпіонату, першості району враховуються і в іграх розіграшу Кубку району та навпаки.
      11. У випадку неявки або за участь у матчі неоформленого у встановленому порядку гравця, футбольна команда рішенням Виконавчого комітету  знімається з розіграшу Кубку району з футболу і до цієї команди застосовуються дисциплінарні санкції.
      13. На кожному етапі розіграшу Кубку району з футболу переможець визначається за такими показниками:
      - за найбільшою кількістю набраних очок у двох матчах;
      - за кращою різницею забитих і пропущених м”ячів;
      - якщо обидві команди забили однакову кількість м”ячів у двох матчах, то до наступного етапу виходить команда, яка забила більше м”ячів на чужому полі;
      - якщо обидві команди забили однакову кількість м”ячів на чужому полі, то після другої гри призначається серія 11-ти метрових штрафних ударів;
      - у фінальному матчі розіграшу Кубку району з футболу за нічийного результату призначається додатковий час – два тайми по 15 хвилин, якщо у додатковий час переможця не буде виявлено, то призначається серія 11-ти метрових ударів.
      14. У випадку, якщо матч Кубку району не відбувся з вини однієї з команд, оплата арбітражу та інспектування здійснюється як за виконану роботу за умови, що арбітри та інспектор прибули на місце проведення матчу.
      15. Команди зобов”язані взяти участь у церемоніях відкриття фінального матчу та нагородженні. У разі відмови, до футбольної команди застосовуються дисциплінарні санкції згідно рішення Виконавчого комітету НРФФ.
      16. Нагородження володаря Кубку району та фіналіста проводиться згідно з Регламентом районних змагань (розділ ІX, пункти 9.9., 9.10.).
      17. Ситуації, що не передбачені цим Положенням, регулюються Регламентом районних змагань.
      18. Зміни та доповнення до цього Положення розглядає та затверджує Виконавчий комітет НРФФ.
      19. Кубок району – перехідний приз, який є власністю НРФФ.
     
     
      Додаток № 2
     
      ПЕРЕЛІК
      дисциплінарних санкцій, які застосовуються Виконавчим комітетом НРФФ.
     
      І. Стосовно команд:
      - за неявку на матч чемпіонату та розіграшу Кубку району (юнаки, дорослі) – грошовий обов”язковий внесок, далі (ГОВ) – юнаки – 75 грн., дорослі – 150 грн. і технічна поразка – (-:+). Якщо команда не з’явилася на матч двома складами, то у другому колі чемпіонату команда знову гратиме на виїзді у тому населеному пункті, куди не з”явилася на матч;
      - за відмову продовжити матч або самовільний вихід команди з поля – „ГОВ” – 150 грн. і  технічна поразка – (-:+);
      - за участь у матчі неоформленого у встановленому порядку футболіста, підставного або дискваліфікованого футболіста – „ГОВ” – 100 грн. і технічна поразка – (-:+);
      - За незабезпечення громадського порядку та безпеки на футбольному полі або прилеглій до нього території до, під час та після матчу наступна домашня гра переноситься на нейтральне поле, „ГОВ” – 150 грн. і технічна поразка – (-:+).
     
      ІІ. Стосовно футболістів команд:
- за повторне порушення після отримання попередження в одній грі (друга „жовта” картка) – пропускає 1 гру;
- за „фол останньої надії” – 1 гра;
- за грубу гру з ризиком нанесення травми супернику – до 3 ігор;
- за образливі жести, слова на адресу партнера, суперника, арбітра, асистентів арбітра, інспектора, офіційних осіб та глядачів – до 4 ігор;
- за удар суперника, партнера по команді: під час гри – до 5 ігор; після гри – до 8 ігор;
- за бійку на футбольному полі під час або після гри – до 10 ігор;
- за напад на арбітра, асистентів арбітра, інспектора, офіційних осіб – до 10 ігор.

Примітка:
- дві жовті картки , отримані в одному матчі є вилученням, тому вони не враховуються ні до раніше отриманих попереджень, ні після;
- за перші 5 (п”ять) попереджень, отриманих у матчах районних змагань, футболіст дискваліфікується на 1 (одну) гру;
- за кожні отримані наступні 5 (п”ять) попереджень дискваліфікація відповідно збільшується на 1 (одну) гру;
- футболіст, який був вилучений з футбольного поля, автоматично дискваліфікується на 1 (одну) гру до рішення Виконавчого комітету НРФФ;
- якщо матч не відбувся з вини команди суперника, то дана гра зараховується до терміну дискваліфікації гравця.

ІІІ. Стосовно арбітрів, асистентів арбітра, інспекторів:
- дисциплінарні санкції щодо арбітрів, асистентів арбітра та інспекторів застосовуються згідно рішення Виконавчого комітету НРФФ.


ДОДАТОК № 3.

НАДВІРНЯНСЬКА РАЙОННА ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ПОСТАНОВА № 1

26 лютого 2010 року


Про розміри колективних членських внесків футбольних команд – учасників чемпіонату  та розіграшу Кубку району з футболу сезону 2010 року.
м. Надвірна
1. Затвердити розміри колективних членських внесків футбольних команд за участь в чемпіонаті району з футболу сезону 2010 року та розіграшу Кубку району з футболу сезону 2010 року у розмірах:
- перша ліга – 1400 грн.;
- друга ліга – 1200 грн.
 
2. Зобов”язати представників команд перерахувати колективні членські внески:
-  перша ліга – до 01 травня 2010 року;
-  друга ліга – до 01 травня 2010 року.
Кошти необхідно перерахувати на р/р НРФФ № 26002436960611 в Івано-Франківській філії АБ „Брокбізнесбанк” (м.Надвірна),
КОД – 34231962, МФО – 336882 з поміткою „Заявочний внесок на участь у чемпіонаті  та розіграшу Кубку району з футболу сезону 2010 року”.

3. У випадку невиконання п.2 даної постанови, команди не будуть допущені до участі в чемпіонаті та розіграшу Кубку району з футболу сезону 2010 року.

4. Контроль за виконанням даної постанови залишаю за собою.


       Перший заступник
       голови НРФФ                                                       Василь Завадський




ДОДАТОК № 4

НАДВІРНЯНСЬКА РАЙОННА ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ПОСТАНОВА № 2

26 лютого 2010 року
Про оплату арбітражу та інспектування матчів чемпіонату району з футболу сезону 2010 року та розіграшу Кубку району з футболу сезону 2010 року
м. Надвірна

       1.Затвердити розміри оплати (відрядні) арбітрам та інспекторам за обслуговування матчів чемпіонату району з футболу сезону 2010 року та розіграшу Кубку району з футболу сезону 2010 року:


                                        Перша ліга            Друга ліга                Кубок
Арбітр (дорослі)                   30 грн.                 30 грн.                    30 грн.

Арбітр (юнаки)                     30 грн.                 30 грн.                      -

Асистент арбітра
(юнаки, дорослі)                  30 грн.                 30 грн.                    30 грн.

Інспектор
(юнаки, дорослі)                  30 грн.                  30 грн.                   30 грн.

               2. Оплату арбітра та інспектора матчу здійснювати за кошти Надвірнянської районної федерації футболу після представлення протоколу матчу, оплату асистентів арбітра здійснювати  за кошти команди-господаря до початку матчу.

                3. Контроль за виконанням даної постанови залишаю за собою.



Перший заступник
голови НРФФ                                                                    Василь Завадський

ДОДАТОК № 5

ПОЛОЖЕННЯ
 про розіграш Суперкубку Надвірнянського району з футболу
 сезону 2010 року

1. Суперкубок Надвірнянського району з футболу розігрується між чемпіоном та володарем або фіналістом Кубку району.
2. Матч за Суперкубок організовує і проводить НРФФ.
3. Участь у матчі за Суперкубок обов”язкова для чемпіона та володаря або фіналіста Кубку району.
4. Матч проводиться на стадіоні "Нафтовик" 24 серпня 2010 року.
5. У разі відмови від участі у матчі за Суперкубок, футбольна команда зобов”язана у 10-ти денний термін сплатити НРФФ грошовий обов”язковий внесок у розмірі 300 гривень.
6. Команда – господар поля визначається за допомогою жереба, який тягне офіційна особа чемпіона району.
7. Арбітрів та інспектора матчу призначає Виконавчий комітет НРФФ.
8. Футболісти, які не відбули термін дискваліфікації, до матчу за Суперкубок не допускаються.
9. Якщо основний час матчу закінчився в нічию, то переможець визначається в додатковий час – 2 тайми по 15 хвилин, перерва – 5 хвилин. Якщо в додатковий час не визначено переможця, то володар Суперкубку визначається за допомогою 11-ти метрових ударів.
10.  Заявки дійсні ті ж, що у чемпіонаті району.
11. Футбольній команді, яка перемогла в матчі за Суперкубок району з футболу присвоюється звання „Володар Суперкубку району з футболу”.
12. Команда – володар Суперкубку нагороджується перехідним Кубком та грамотою НРФФ, представник команди, гравці нагороджуються грамотами НРФФ.
13. Футбольна команда, яка зазнала поразки у матчі за Суперкубок району нагороджується грамотою НРФФ. Представник команди, гравці нагороджуються грамотами НРФФ.
14. Ситуації, що не передбачені цим Положенням регулюються Регламентом чемпіонату району з футболу.
15. Зміни та доповнення до цього Положення розглядає Виконавчий комітет НРФФ.






Виконавча адміністрація НРФФ

Завадський Василь Васильович – перший заступник голови  НРФФ
Тел. роб. – 2-22-15
Тел. моб. – 80989068770

Андріїв Дмитро Михайлович – заступник голови НРФФ
Тел. моб. – 80938149751

Масевич Василь Володимирович – секретар НРФФ
Тел. роб. – 25581
Тел. моб. - 80975196326


Переглядів: 1207 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Березень 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів