Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2012 » Червень » 27 » Дербі чемпіонів
09:26
Дербі чемпіонів

Спочатку на поле вийшли юнацькі склади двох команд. Склад фитьківської команди: Бакота Дмитро, Шуфлін Юрій, Середюк Сергій, Дутчак Мирон, Вінтонишин Василь, Середюк Денис, Максімко Андрій, Олійник Іван, Багрійчук Іван, Бакота Іван (Ерстенюк Ростислав, 42), Гавриленко Степан. Слід зазначити, що гравці обох команд чудово знають один одного особисто…і чудово знають можливості одне одного, а тому налаштовувались гравці обох команд досить серйозно, адже потрібно було доказати всім вболівальникам силу своєї футбольної школи. Поєдинок виявився достойним суперників. В першому таймі на полі домінували господарі поля завдяки використаній характерній моделі гри притаманній періслянській футбольній школі – високий темп гри з веденням гри по флангам в один-два дотики. Результат прийшов дуже швидко.  Вже на 5 хвилині господарі поля вийшли вперед. Автором гола став Іван Стефанюк, котрий реалізував пас в один дотик від Якимовича Сергій зліва, і розвернувшись пробив в правий від воротаря кут воріт метрів з 15-ти – 1:0. На 21 хвилині Іван оформив «дубль». Отримавши пас справа, Стефанюк головою переправляв мяч у ворота, щоправда воротар зреагував, але втримати шкіряну кулю не зміг…рахунок став 2:0.  Не пройшло і трьох хвилин, як господарі вели 3:0.

 На правому фланзі вони отримали право на виконання штрафного удару. До мяча підійшов справжній майстер виконання стандартних ударів Артем Смитанюк. Удар видався унікальний – Артем поцілив прямісінько у дальню «девятку» обвідним ударом з 30-33 метрів. Всі без винятку присутні на стадіоні визнали майстерність здібного юнака.  На другий тайм гості вийшли з наміром все ж таки щось довести своїм вболівальникам і тренерам, вибравши дуже просту тактику – якомога швидший перехід з оборони до атаки через центр. Творцями атак мали стати Середюк Денис і Максімко Андрій…хлопці виконали установку на другий тайм в повній мірі, переправляючи мяч в один дотик на крайніх вінгерів і нападників.  На третій хвилині другого тайму за справу взявся лідер команди гостей Іван Олійник. Він дав команду організувати награний кутовий. Іван подав стандарт на ближню штангу, де Мирон Дутчак переправив шкіряного у ближню «девятку» ударом в один дотик – 3:1. До речі, Мирон (правий захисник) на даний час – кращий бомбардир команди.  Вподальшому юні соколята зрозуміли задумку тренера – кожна атака господарів ставала поштовхом до власної швидкої контратаки, адже суперник в атаку кидав шість гравців – 2 нападники, 2 крайніх і 2 центральних півзахисника, а тому захисникам соколят потрібно було, відібравши мяч в один дотик переправити його на Дениса або Андрія в центр, а вони в один дотик на нападників. Крім того, втомленого нападника Івана Бакоту на 42 хвилині було замінено на прудконогого і технічного перспективного нападника-шульгу Ростислава Ерстенюка (до слова – батько хлопця Орест Васильович – виходець саме з Переросля).  Заміна виявилася вдалою. На 50 хвилині матчу Іван Олійник виконав штрафний удар з 30 метрів до воріт. Удар був настільки потужним, що воротар не втримав мяч в руках, а Ерстенюк перебуваючи поруч, добавив у ворота під перекладину 3:2. 

               

Наступних хвилин десять на полі спостерігалася запекла боротьба, однак вже тепер за відчутної переваги команди гостей.  Відверто несправедливо було б якщо не забив би Іван Олійник. На 63 хвилині два досвідчені гравці – Іван Олійник і Степан Гавриленко сотворили красивий гол по лівому флангу. Передача Середюка Дениса в один дотик на Степана Гавриленка була так же ж в один дотик віддана на бровку Іванові Олійнику. Іван, обігравши двох захисників, обігрався в один дотик ще раз з Гавриленком і в ближній кут декласував воротаря – 3:3. Так був встановлений остаточний результат матчу. Тішить не стільки результат, скільки рівень гри і прояв характеру юними соколятами. Також, зазначу, що щоденні тренування напередодні матчу дали результат.

Відносно поєдинку дорослих складів, тут також було на що подивитися. Склад команди гостей: Криска Іван, Магеровський Богдан, Балабан Юрій, Пилипюк Андрій (Середюк Володимир, 23), Ерстенюк Андрій, Попович Юрій, Дмитрук Мирон, Дереш Василь, Яніцький Юрій, Янцюк Роман (Дмитрук Сергій, 69), Дмитрук Юрій (Нарожняк Іван, 85). Господарі поля на власному газоні і справді дуже красиво виглядають. В першу чергу вражає стратегія ведення гри і тактика поєдинку, котра притаманна переріслянському футболу. З перших хвилин матчу господарі поля задали дуже високий темп гри, крім того – пас в один-два дотики і швидке переадресування мяча в атаку на досвідченого Романа Партана або потужного Андрія Гулу. Однак, перший тайм гості з честю витримали, більше того, інколи навіть домінували. В другому таймі господарі дотримувались подібної тактики…а от гості вже виглядали втомленими. Саме цим і скористались нападники господарів поля. 

        

На 59 хвилині швидка контратака ФК «Перерісль» дала результат. В штрафному майданчику господарі поля взялися розіграти пас в один дотик і останнім удару завдав Андрій Гула з 12 метрів – 1:0. Домінування господарів особливо позначилось під кінець матчу. На 74 хвилині Арсен Стефанюк прожогом пройшов по правій бровці і загострював прострільним ударом, котрий замкнув…у власні ворота набігаючий Сергій Дмитрук – 2:0.  На 88 хвилині все ж відзначився всюдисущий Роман Партан. Василь Непеляк подав штрафний від лівої бровки, а Роман головою замкнув на дальній штанзі – 3:0.

Загалом, заслужена перемога сильнішого суперника. Однак, зазначу а першу чергу, що було просто приємно дивитися красивий і динамічний футбол, приємно спостерігати красиві паси і фінти майстрів в обох командах – суперників на полі і друзів за його межами.

fcfutkiv.at.ua

Переглядів: 1679 | Додав: nrff | Теги: чемпіонат району, Сокіл Фитьків, ФК Перерісль | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів