Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 3
Guests: 3
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2012 » Квітень » 7 » Чемпіонат області: тур номер "2"
17:08
Чемпіонат області: тур номер "2"
Завтра великий футбол в рамках другого туру чемпіонату області вперше в 2012 році завітає до чотирьох міст нашого краю. Звичайно, на роль центрального протистояння ігрового дня претендує матч в Яремчі. Місцеві "Карпати" зіграють із брошнівськими "Кроно-Карпати". Косівська "Гуцульщина", яка вже створила міні-сенсацію минулої неділі, обігравши "Тепловик" на його полі, прийматиме срібного призера минулого сезону - тлумацьке "Придністров'я". Коломийські "Карпати" постараються здобути перемогу в Угриневі, а ФК "Калуш" завітає до Городенки. Одним словом, в цьому турі буде на що подивитися.
Чемпіонат області. Перша ліга.
2 тур. 8 квітня. 14:00 (юнаки), 16:00 (дорослі).
ФК "Битків" - "Яспіль" (Ясенів Пільний)
Надвірна, стадіон "Нафтовик"
Арбітр: Куш Я.
Асистенти: Кобльовський Т., Чорний С.
4-й арбітр: Тинів В.
Інспектор: Кобиляк Я.В.
Володар "Кубка Федерації-2012" розпочав чемпіонат із виїзної поразки від коломийських "Карпат". В тому матчі підопічним Віктора Поптанича складно було розраховувати на успіх. А от в завтрашньому поєдинку шанси суперників приблизно рівні.
До речі, другу неділю поспіль, жителі Надвірної мають можливість спостерігати за матчами чемпіонату області на своєму стадіоні. Жаль, що в цих іграх не змагаються команди, які б представляли місто з славними футбольними традиціями.
Прогноз: 1:1.

"Галичина-Вапно" (Галич) - "Прут" (Делятин)
Галич, стадіон "Колос"
Арбітр: Остапчук Р.
Асистенти: Кобиляк Р., Дубінський І.
4-й арбітр: Царьков М.
Інспектор: Луцький В.А.
Перевагу в цьому матчі, все-таки, віддам господарям поля. "Галичина-Вапно" має кращий підбір виконавців, ніж у делятинців. Для ФК "Прут" важливо якнайдовше утримувати свої ворота "сухими". Тоді можна розраховувати на позитивний результат. Якщо ж підопічним Валентина Москвіна вдасться забити швидкий гол, то ім'я переможця в цій парі буде практично остаточно визначене.
Прогноз: 3:1

Центральний матч туру
"Карпати" (Яремче) - "Кроно-Карпати" (Брошнів)
Яремче, стадіон "Карпати".
Арбітр: Семанюк Тарас
Асистенти: Колюшко М., Маланюк Л.
4-й арбітр: Коліжак В.
Інспектор: Геренда Є.Б.
Досвідчений наставник долинського "Нафтовика" Степан Йосипович Штень в недавньому інтерв'ю назвав брошнівську команду основним претендентом на чемпіонство. Думка такого авторитетного фахівця змушує більше уваги приділити брошнівському колективу. Молода команда із Рожнятівського району ще минулого сезону серйозно попсувала нерви лідерам змагань, фінішувавши в чемпіонаті на четвертій сходинці. Клубу вдалося зберегти кістяк команди, якому до снаги цього року потрапити в трійку призерів. Саме таке завдання стоїть перед футболістами. Тому для "Кроно-Карпат" важливим буде кожен поєдинок. А в таких матчах, як завтрашній, і перевірятиметься істинна сила команди.
Звичайно, яремчанці мають більш досвідчених виконавців, які пограли на професійному рівні. Але наскільки успішно цей перелік гравців зможе виступати цілісною командою? Все-таки, "Карпати" відновлено лише на початку року і футболістам потрібний час, щоб зігратися. Одне діло громити "Сокіл", а зовсім інше - зустрітися із зіграною молодою командою.
"Кроно-Карпати" матимуть шанс здобути очки в завтрашньому матчі. І вже від команди залежатиме, чи зможе вона скористатися ним.
Прогноз: 1:1.
"Гуцульщина" (Косів) - "Придністров'я" (Тлумач)
Косів, стадіон "Колос"
Арбітр: Синишин Юрій
Асистенти: Садловський М., Вовчок Я.
4-й арбітр: Петровський В.
Інспектор: Сікора В.В.
Обігравши в минулому турі "Тепловик" (бронзовий призер минулого чемпіонату), косівська команда створила міні-сенсацію. В анонсованому турі "Гуцульщина" знову зустрінеться із однією з кращих команд минулого сезону. Цього разу команда із Косова вдома прийматиме тлумацьке "Придністров'я", яке не особливо вдало стартувало в чемпіонаті. Нагадаю, в першому турі "Придністров'я" вдома поступилось "Кроно-Карпатам".
Давненько між собою не зустрічались команди Косова та Тлумача в регулярному чемпіонаті. Ще в першості області (друга ліга) 2007 року суперники змагались між собою на футбольному полі. Тоді "Гуцульщина" стала переможцем першості, а "Придністров'я" фінішувало на четвертій сходинці.
В завтрашньому матчі, як і в грі з "Тепловиком", косівська команда може знову побудувати свою гру від оборони. Тиждень тому така тактика принесла потрібний результат. А враховуйте і те, що "Придністров'я" не може похвалитися особливо надійною грою в обороні. Так що "Гуцульщині" для здобуття позитивного результату в цьому матчі потрібно дисципліновано відіграти в обороні та використати одну із нагод біля чужих воріт.
Прогноз: 2:1
"Газовик" (Богородчани) - МФК "Тепловик" (Івано-Франківськ)
Богородчани, стадіон "мі.М.Поворозника"
Арбітр: Дмитрук М.
Асистенти: Паньків Т., Герега В.
4-й арбітр: Острижнюк М.
Інспектор: Шекета О.М.
За період зимового міжсезоння "Газовик" пережив відчутні кадрові зміни. Граючим тренером команди став Олександр Микуляк, склад поповнився декількома досвідченими футболістами, які виступали за команди професійного рівня. "Газовик" розпочав сезон із впевненої перемоги над делятинським "Прутом". Тепер до Богородчан завітає франківський "Тепловик". Суперник, звичайно, сильніший за попереднього. До того ж франківцям, які програли в першому турі, очки дуже потрібні. Думаю, гра буде рівною. А якщо й вдасться комусь здобути перемогу, то з різницею не більше, ніж в один м'яч.
Прогноз: 1:0.
"Пробій" (Городенка) - ФК "Калуш"
Городенка, стадіон "Колос"
Арбітр: Романюк А.
Асистенти: Заровецький В., Гудима М.П.
4-й арбітр: Гудима М.М.
Інспектор: Овчар І.І.
В Городенці зустрінуться команди, які в першому турі свої матчі звели до безгольової нічиї. "Пробій" розійшовся миром із ФК "Снятин", а "Калуш" - з галицьким "Галичина-Вапно". В анонсованому матчі також не варто очікувати великої кількості голів. Та все ж, перевагу віддам городенківцям, які гратимуть вдома.
Прогноз: 1:0.
"Сокіл" (Угринів) - "Карпати" (Коломия)
Угринів, стадіон "Колос"
Арбітр: Дідушицький І.
Асистенти: Геник І., Соколов С.
4-й арбітр: Будункевич М.
Інспектор: Лабенський В.П.
Минулої неділі угринівський "Сокіл" був розгромлений яремчанськими "Карпатами". Тепер до Угринева завітають ще одні "Карпати" - коломийські. Діючому чемпіону та володарю кубка області просто не личить втрачати очки в таких матчах. Звичайно, все вирішиться завтра на футбольному полі, але значна перевага в класі робить фаворитами матчу саме коломиян.
Прогноз: 0:4.

ФК "Снятин" - "Нафтовик" (Долина)
Снятин, стадіон "Колос"
Арбітр: Дебенко І.
Асистенти: Дуранович Я., Попух М.
4-й арбітр: Липецький П.
Інспектор: Овчар М.М.
Через незадовільний стан долинського стадіону "Нафтовик" одноіменна команда звернулася до ІФФФ, щоб провести матч на полі суперника - в Снятині. Таким чином снятинці другу гру поспіль зіграють на своєму полі. В першому турі було здобуто перше очко. Враховуючи те, що снятинці традиційно успішно виступають вдома, можна припустити, що і в матчі проти "Нафтовика" вдасться розжитися заліковими пунктами.
Прогноз: 0:0.

Через дискваліфікацію тур пропускають:
Савчук Микола (Газовик)
Семків Андрій (Карпати Яремче)
Мазур Дмитро (Нафтовик) - 3 матчі
Петренко Олександр (Сокіл)
Соколовський Назар (Сокіл)
Логажевський Богдан (ФК Битків)
Бомбардири (станом на 7 квітня)
Олійник Андрій, Веприк Олег (обидва - "Карпати" Яремче) - по 3 м'ячі
Микуляк Олександр (Газовик), Чопик Михайло ("Карпати" Яремче) - 2 м'ячі.
Трайтурак Роман, sport.if.ua
Переглядів: 1062 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
08.04.2012
1. 1111 [Матеріал]
ЖАЛКО.ПРИВИТ БОБАМ.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів