Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили nrff

На стадіо району

Головна » 2012 » Травень » 5 » Чемпіонат області: анонс туру
06:48
Чемпіонат області: анонс туру
Чемпіонат області. Перша ліга. 6 тур.
5 травня. 15:00, 17:00.
"Карпати" (Коломия) - ФК "Калуш"
В Коломиї відбудеться принципове протистояння команд, які представляють міста з давніми футбольними традиціями. Звичайно, ті два клуби, які зійдуться на стадіоні "Юність", є дуже молодими. Вони лише проходять етап формування та становлення. Та приємно те, що, в тому числі завдяки функціонуванню цих футбольних структур, в міста повернулось футбольне життя.
Обидві команди успішно проводять сезон, розташовуючись в лідируючій групі. "Карпати" та "Калуш" мають однакову кількість очок. Калушани випереджають суперника лише за рахунок кращої різниці м'ячів.
В трьох останніх матчах підопічні Юрія Малара незмінно перемагають, при цьому не пропустивши жодного м'яча. Звичайно, суперники були не найсильніші. Та все ж, факт має місце. А от "Карпати" два останні домашні поєдинки завершували внічию - 0:0. Думаю, завтра коломиянам вдасться перервати таку невтішну домашню серію. Хоча, зробити це буде дуже складно.
Прогноз: 1:0

6 травня. 14:00, 16:00
"Карпати" (Яремче) - "Газовик" (Богородчани)
Яремче, стадіон "Карпати"
В гості до лідера змагань завітає богорочанський "Газовик". Основний атакувальний потенціал богородчанців зосереджений в постаті граючого тренера команди Олександра Микуляка, який на сьогоднішній день забив абсолютну більшість голів команди. В двох останніх виїзних поєдинках богородчанці зазнали поразок - від "Придністров'я" та "Гуцульщини". Скоріш за все, в неділю "курортники" продовжать невтішну серію своїх суперників. До того ж, через дискваліфікацію гру пропустить один із основних гравців "Газовика" Руснак Роман.
Прогноз: 3:0.

"Яспіль" (Ясенів Пільний) - "Снятин"
Ясенів Пільний, стадіон "Парк Арена".
В Ясенів Пільному зустрінуться географічні сусіди. В минулому турі обидві команди зазнали домашніх поразок від лідерів чемпіонату.
Прогноз: 1:1.

"Пробій" (Городенка) - "Кроно-Карпати" (Брошнів)
Городенка, стадіон "Колос".
Щодо шансів суперників на успіх в анонсованому протистоянні, то вони приблизно рівні. Обидві команди мають хороший підбір виконавців. Але показувати гру в кожному поєдинку поки що не вдається. В останніх трьох турах брошнівці не програють (нічия та дві перемоги). Думаю, і цього разу команда із Рожнятівщини має добрі шанси здобути чергові залікові очки.
Прогноз: 1:2

"Галичина-Вапно" (Галич) - "Гуцульщина" (Косів)
Галич, стадіон "Колос"
Галичани на рідному стадіоні ще не втрачали очок, обігравши тлумацьке "Придністров'я" та делятинський "Прут". А от косівська команда на виїзді здобула лише одну перемогу в трьох матчах.
Прогноз: 2:0.

"Нафтовик" (Долина) - "Придністров'я" (Тлумач)
Долина, стадіон "Нафтовик".
В минулому турі "Нафтовик" здобув свою першу перемогу в сезоні та трохи покращив власне турнірне становище. В 6 турі до Долини завітає тлумацьке "Придністров'я", яке також не особливо вдало розпочало сезон. На виїзді команда Василя Гуменяка очок ще не наберала.
Прогноз: 0:0.

ФК "Битків" - "Тепловик" (Івано-Франківськ)
Надвірна, стадіон "Нафтовик"
Ця гра стане першою в обласному чемпіонаті для Сергія Пташника в якості наставника франківської команди. Хоча, сама зміна тренера видається якоюсь нелогічною. Зі сторони здається, що причиною такого стрімкого падіння франківців є не невдалі дії тренера, а посередній підбір виконавців, на яких покладається завдання успішного виступу в новому сезоні. Думаю, результати команди після такої кардинальної переміни не особливо зміняться. Так що битківці мають хороші шанси здобути в цьому матчі очки, ще більш погіршивши турнірне становище свого суперника.
Прогноз: 2:2.

"Сокіл" (Угринів) - "Прут" (Делятин)
Угринів, стадіон "Колос"
В Угриневі відбудеться протистояння двох аутсайдерів чемпіонату. "Сокіл" та "Прут" ще не перемагали в чемпіонаті. І взагалі, на двох команди забили лише один м'яч. В цій парі перевагу віддам гостям із Делятина.
Прогноз: 0:1.

sport.if.ua
Переглядів: 970 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів