Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2013 » Вересень » 21 » "Багряна осінь" за ФК"Красна"
19:55
"Багряна осінь" за ФК"Красна"
Минулого тижня на стадіоні "Нафтовик" було проведено розіграш кубка "Багряна осінь" з міні-футболу серед футболістів віком до 16 років.Ці змагання були організовані і проведені районною федерацією міні-футболу (голова Віктор Татаренко).
У змаганнях взяло участь 8 команд Надвірнянського району,які за жеребкуванням були розподілені на дві групи,де змагалися за коловою системою задля визначення учасників фінальної частини змагань.
З першої групи до півфіналу вийшли ФК"Битків" та "Страгора"Стримба,які впевнено виграли у своїх суперників "Прут"с.Заріччя та "Лукавець"с.Гвізд.
А от у другій групі боротьба видалася набагато напруженішою та запеклішою,адже між собою грали три надвірнянські команди-"Челсі",ФК"Надвірна" та "Аляска",а компанію їм склали постійні учасники міні-футбольних змагань гравці з ФК"Красна".
Після двох попередніх турів ситуація склалась таким чином,що лише перемога в останній грі могла забезпечити вихід до півфіналу-у драматичній боротьбі гравці ФК"Красна" здолали "Челсі" з Надвірної,а "Аляска" зуміла на останніх хвилинах переграти своїх давніх опонентів з ФК"Надвірна" і теж вийшли у фінальну частину змагань.
У першому півфіналі зустрілися ФК"Красна" та "Страгора"с.Стримба.Досить несподівано вже на перших хвилинах гри краснецькі хлопчики забивають два голи у ворота своїх суперників і продовжують атакувати.Але гравці "Страгори" швидко оговтались від такого розвитку подій,і перебудувавши свою гру почали перегравати своїх суперників.І все ж таки перший тайм так і завершився з рахунком 2-0 на користь ФК"Красна".
Після перерви гравці "Страгори" відчутно посили тиск на ворота своїх суперників і скоротили розрив у рахунку,але прогавили швидку контратаку ФК"Красна",яка завершилася пропущеним голом. Отже,фінальний свисток зафіксував перемогу ФК"Красна" з рахунком 3-1,яка і виводить їх до фіналу.
У другому півфіналі фаворитами вважались гравці команди ФК"Битків",але так не думали їх суперники з надвірнянської "Аляски",які з перших хвилин зустрічі заволоділи ініциативою,вміло комбінували, проводили численні атаки,що зрештою і визначило результат зустрічі-3-1 на користь "Аляски" і вони теж у фіналі.
У грі за третє місце,де зустрілися ФК"Битків" та "Страгора"с.Стримба,точилася дуже обережна позиційна боротьба,обидві команди не хотіли ризикувати тому і небезпечних моментів було обмаль.І все ж таки команди обмінялися забитими голами-нічия 1-1.Здається,що справа йде до серії 6-метрових штрафних ударів,але на останніх хвилинах гравці "Страгори" чітко розіграли штрафний удар і забили переможний м"яч.Нелегка перемога з рахунком 2-1 і бронза у "Страгори".
У фінальній грі між "Аляскою" та ФК"Красна" точилася загалом рівна боротьба адже команди більш менш рівні і по складам,і по досвіду,набутому у міні-футбольних змаганнях.Першими відкрили рахунок гравці ФК"Красна",але досить швидко "Аляска" його зрівняла-нічия 1-1.Після перерви вже "Аляска" виходить вперед-2-1,але їх суперники зрівнюють рахунок-2-2 після основного часу.У серії пенальті бліьше пощастило гравцям ФК"Красна",які реалізували всі свої спроби,в той час як гравці "Аляски" вирішальну п"яту спробу не реалізували,влучивши в поперечину.
Отже команда ФК"Красна" здобуває нелегку перемогу після серії пенальті з рахунком 7-6(2-2 в основний час) і стає володарем кубка "Багряна осінь".
Після фінальної гри відбулось нагородження команд-призерів,яке проводили голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко,головний суддя змагань Дмитро Прокопечко та спонсор турніру-ветеран надвірнянського футболу у минулому гравець надвірнянської "Бистриці" Роман Максим"юк.
За зайняте четверте місце грамотами нагороджені гравці команди ФК"Битків"(капітан Михайло Чорноокий),бронзові медалі та дипломи отримали футболісти "Страгори"с.Стримба(капітан Андрій Калиній). Фіналісти-команда "Аляска"м.Надвірна(капітан Євген Томин) були пошановані срібними медалями та дипломами.А найбільше нагород випало на долю переможців-команди ФК"Красна"(капітан Василь Лозяк)-це чудовий кубок,футбольний м"яч,золоті медалі та дипломи.
Крім цього,організатори змагань визначили кращих гравців у чотирьох номінаціях-воротар Михайло Гавриш("Аляска"),захисник-Дмитро Максим"юк(ФК"Битків"),нападник -Юрій Луців("Страгора") та кращий гравець турніру Михайло Петрин(ФК"Красна").Всі ці футболісти отримали спецальні відзнаки та дипломи,які на ці змагання встановила велика шанувальниця дитячого спорту,зокрема міні-футболу директор кафе"Затишок" Світлана Гладишко.
Організатори змагань також відзначили активістів районного міні-футболу директора ПП"ПоліКРОК" Анатолія Косована,директора магазину "ШИК" Романа Кочержука,футбольних тренерів Андрія Каратника("Аляска"),Василя Андрусяка(ФК"Битків") та Петра Масевича("Прут"Заріччя),інформаційних партнерів районної федерації міні-футболу-газету "Вітрина Надвірної та інтернет-сайт "Футбол Надвірнянщини".
Як повідомив керівник служби Віталій Куцій на черзі розіграш кубка "Карпатська осінь" для дітей віком до 14 років,5 та 12 жовтня буде проведено роізграш кубка "Козацька слава",присвяченого Дню Українського козатцтва,а в середині жовтня буде проведено турнір для спортсменів віком до 20 років.Про наступні змагання обов"язково поінформуємо на нашому сайті.








Прес-служба районної
федерації міні-футболу


Переглядів: 1202 | Додав: nrff | Теги: Міні-футбол | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів