Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2018 » Червень » 1 » А всі головні призи знову у надвірнянського «Олімпа»
11:08
А всі головні призи знову у надвірнянського «Олімпа»

Минулого тижня на стадіоні «Нафтовик» у Надвірній завершився черговий розіграш кубка «Надії» з міні-футболу серед дитячих команд Надвірнянського району.

Вже традиційно ці змагання були присвячені Міжнародному Дню захисту дітей, а організували та провели їх Надвірнянська міська рада (міський голова Зіновій Андрійович) та районна федерація міні-футболу (голова Віктор Татаренко). Як і завжди, не залишився осторонь директор ресторану «Карпати» Василь Кузюк, який значно посприяв у проведенні розіграшу кубка «Надії». Після проведених відбіркових змагань були визначені чотири команди – півфіналісти, які і розіграли між собою призові місця, причому організатори змагань вирішили провести фінальну частину за коловою системою, а переможець визначався за найбільшою кількістю очок.

Вже після перших проведених ігор  стало зрозуміло, що три команди, а саме «Олімп» Надвірна, ФК «Надвірна» та «Прут» з Делятина в зустрічах між собою і визначать переможця, адже команда ФК «Заріччя» трохи поступалася своїм суперникам і по складу команди, і по грі.

У зустрічі ФК «Надвірна» - «Прут» Делятин загалом точилась рівна гра, сприятливі нагоди для взяття воріт мали обидві команди, але рахунок був нічийний – 0:0. І лише після перерви надвірнянці відкрили рахунок, а коли гравці з Делятина практично всією командою пішли в атаку, то надвірнянці, перехопивши м’яч, провели чітку контратаку і забили ще один гол – 2:0 на користь ФК «Надвірна». Часу на те, щоб кардинально щось змінити уже не залишилось, і рахунок не змінився.

А у зустрічі двох надвірнянських команд першими відзначились гравці «Олімпа» - Олег Рубінський чітким ударом відкриває рахунок 1:0 на користь «Олімпа». Але майже відразу Василь Синяк з ФК «Надвірна» зрівнює рахунок, красивим ударом перекинувши м’яч через воротаря «Олімпу». З нічийним рахунком 1:1 команди пішли на перерву.

Після перерви точилась в’язка позиційна боротьба, обидві команди по черзі атакували, але забитих голів не було. І лише коли гравці ФК «Надвірна» почали відверто грати на утримання рахунку, який їх цілком влаштовував, капітан «Олімпа» Володимир Дем’янчук наважився на удар з далекої відстані і м’яч залетів у ворота – 2:1 на користь «Олімпа». Це і був остаточний результат цієї гри.

Перед завершальною грою між делятинським «Прутом» та надвірнянським «Олімпом» склалась така ситуація, що надвірнянську команду влаштовував навіть програш з різницею в один м’яч, адже у них була краща різниця забитих і пропущених м’ячів. А делятинській команді необхідно було вигравати з різницею у два м’ячі, саме тоді вони ставали переможцями кубка «Надії» з міні-футболу.

Саме делятинська команда першою відкрила рахунок, але під кінець першого тайму гравці «Олімпа» його зрівняли – нічия 1:1 і команди йдуть на перерву. У другій половині зустрічі делятинська команда зуміла таки забити гол – 2:1 на користь «Прута», але це тільки друге місце, а переможці – це надвірнянський «Олімп».

Після невеликої перерви відбулось нагородження команд-призерів, яке проводили Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, депутат міської ради Василь Кузюк та голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко.

За зайняте четверте місце грамотами нагородили команду ФК «Заріччя» (капітан Артем Пилка), бронзові медалі та дипломи у гравців команди ФК «Надвірна» (капітан Ростислав Гаврилюк). Срібні призери – команда «Прут» з Делятина також отримала медалі та відповідні дипломи. А всі головні призи знову у надвірнянського «Олімпа» - це і кубок, футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи.

Цього разу організатори змагань відзначили кращих гравців у кожній команді – ними стали: у команді ФК «Заріччя» Артем Пилка, у команді ФК «Надвірна» Василь Синяк, у команді «Прут» Делятин Андрій Вольвин, а в складі команди «Олімп» Олексій Скрипник.

Всі ці гравці отримали пам’ятні футбольні відзнаки та відповідні дипломи від Надвірнянської міської ради, які їм вручили Зіновій Андрійович та Василь Кузюк.

Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович у своєму заключному слові привітав  учасників змагань з Міжнародним Днем захисту дітей, побажав їм успіхів у навчанні та спорті, здоров’я та благополуччя.

Депутат Надвірнянської міської ради Василь Кузюк зазначив, що наступні змагання будуть проведені серед  дітей  молодшої вікової категорії, які будуть змагатись між собою майже ціле літо, а після початку навчального року віковий ценз буде переглянуто. Голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко довів до відома присутніх  інформацію про проведення наступних дитячих змагань – це турнір до Дня журналіста, це розіграш відкритого кубка м.Надвірна та розіграш кубка «Дзвони пам’яті» на спомин про загиблих в АТО, який буде проведено спільно з ГО «Спілка» воїнів АТО «Прикарпаття» у червні 2018 року.

 

Прес-служба районної

федерації міні-футболу

Переглядів: 518 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів