Футбол Надвірнянщини

Міні-чат

НЕЗАБАРОМ

Чемпіонату Надвірнянського району з міні – футболу

Афіша

<

ТРК"Надвірна"

Хмарка тегів

дзюдо самбо шахи Чемпіонат області плавання волейбол бокс 2 ліга 1 ліга легка атлетика баскетбол 2008 Роман Гонтюк Руслан Струк ШШК Інтелект Делятин зелена Ланчин Струк Романенко Луців Зінчук Дутка Тимків Гаврилюк Галушка Михайлюк Харебава Попович Сандир Клюфінський Максимюк Вінтоняк Боднарук Сайко Семенюк Микитин Яковенко Говерла Цуцилів Пнів Середній Майдан Козловський Гонтюк Ільків пожар Остапюк Кретова Куницька Токарчук Першість області Кубок області Надвірна Паньків Ілитчук Губян Пилипяк Гуш чемпіонат України Радошинська Максимович Бойчук Надвірнянський коледж НТУ Поварчук БК НАДВІРНА Онуфрак Голоднюк Льовін Курчук Наливайко шашки район футбол Область Міні-футбол чемпіонат району історія футболу Надвірнянщини дівчата Сокіл Фитьків Прут Делятин Бескид Надвірна Битків кубок чемпіонів міст та районів обл ФК Зелена ФК Ланчин Завадський ФК Перерісль Білі Ослави Надвірняночка Мельничук ФК Битків фото Відео ФКБитків кубок району Пасічна Арсенал Тисменичани ФК Красна Нептун Заболотів ФК Обертин

Статистика

Онлайн всього: 1
Guests: 1
Користувачів: 0


на сайт заходили

На стадіо району

Головна » 2016 » Липень » 27 » 28 липня відбудеться розіграш кубка з міні-футболу пам’яті Володимира Перегінчука
12:31
28 липня відбудеться розіграш кубка з міні-футболу пам’яті Володимира Перегінчука

За організації районної федерації міні-футболу (голова Віктор Татаренко), ФК «Ліверпуль», за сприяння Надвірнянської міської ради та особистої підтримки міського голови Зіновія Андрійовича, в четвер, 28 липня, на стадіоні «Нафтовик» відбудеться фінальна частина кубка з міні-футболу “Карпатські зорі” пам’яті футболіста та дитячого тренера Володимира Перегінчука, який у 2010 році передчасно пішов із життя. Володимир Перегінчук залишив помітний слід в історії надвірнянського футболу, особливо міні-футболу. Під його керівництвом юні футболісти ДЮСШ виграли більше 30 турнірів з міні-футболу, які проводились у Надвірнянському районі. Завжди був інтелігентний, вихований, врівноважений. Своїм вихованцям у ДЮСШ він прищеплював любов до гри і завдяки йому вони здобували чимало перемог. Володимир слугував прикладом для дітей, які просто обожнювали свого тренера. Для всіх шанувальників футболу та тих, хто знав особисто Володимира Перегінчука, його смерть стала просто трагедією – але пам’ять про нього назавжди залишиться в серцях всіх його вихованців, друзів та знайомих.

Турнір з міні-футболу пам’яті Володимира Перегінчука вже став традиційним і проходить 6 рік поспіль. У цьогорічному розіграші кубка  участь беруть 6 команд з Надвірнянщини:
“Ліверпуль”(капітан Віталій Олійник)
“Титан”(капітан Назар Савчин)
“Сокіл”(капітан Сергій Бушанський)
“Олімп”(капітан Володимир Дем’янчук)
ФК”Руднєва”(капітан Богдан Павлюк)
“Альянс”(капітан Ігор Дем’янчук)

Початок розіграшу о 10:00.

Запрошуємо всіх вболівальників та шанувальників міні-футболу відвідати розіграш кубка та віддати шану футболісту та дитячому тренеру Володимиру Перегінчуку.

C

Перегінчук Володимир Васильович народився 31 грудня 1976 року в м.Надвірна. Закінчив середню школу №3, а в 1996 році вступив в Івано-Франківський коледж фізичного виховання за спеціальністю футбол. З 1986 по 1992 рік займався в Надвірнянській ДЮСШ у групі відомого на теренах Івано-Франківської області тренера Богдана Володимировича Гелевича.

Виступав за футбольні команди – «Бескид» Надвірна 1991-1993 рр. (юнацький склад), 1994-1997 рр. (дорослий склад), «Олімпія» Камінне  1998-2000, «Смерічка» Лоєва 2001-2005. В складі команди «Олімпія» двічі був фіналістом розіграшу кубка району та двічі призером чемпіонату району з футболу. В складі команди «Смерічка» виграв чемпіонат, кубок та суперкубок Надвірнянського району.

З 1994 по 2008 рік грав за міні-футбольний клуб «Ліверпуль» м.Надвірна, у складі якого неодноразово вигравав кубок та чемпіонат Надвірнянського району, кубок та чемпіонат м.Надвірна та численні комерційні турніри, які проводились у Івано-Франківській області.

Працював тренером-викладачем з футболу у Надвірнянській ДЮСШ відділу освіти РДА з 1996 по 2010 рік. Очолювана ним команда ДЮСШ у 2009 році виграла чемпіонат Івано-Франківської області з футболу. Під його керівництвом футболісти ДЮСШ виграли більше 30 турнірів з міні-футболу, які проводились у Надвірнянському районі.

Серед його вихованців, знані у районі футболісти – Сергій Вишпольський, Дмитро Гриців, Антон Рудак, Андрій Десятов, Олег Шуфлін, Микола Сахарчук, Андрій Клюба, Іван Шибістий та багато інших спортсменів.

Помер футболіст 13 вересня 2010 року.

Ідея про увіковічення пам’яті Володимира Перегінчука з’явилась одразу після його смерті у вересні 2010 року. Саме тоді президент МФК «Ліверпуль» Віктор Татаренко запропонував проводити розіграш кубка «Карпатські зорі» в пам’ять про Володимира кожен рік восени серед дитячих команд Надвірнянського району. Цю ідею підтримали практично всі футболісти «Ліверпуля», які грали з Володимиром в одній команді протягом майже 15 років. У 2012 році фінальна частина кубка «Карпатські зорі» пам’яті Володимира Перегінчука була проведена 28 липня, і було вирішено фінальну частину всіх наступних турнірів проводити саме в цей день.

Надвірнянська міська рада

Переглядів: 542 | Додав: nrff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

інші мови

Форма входу

sport.if.ua

Пошук

Календар

«  Липень 2016  »
НдMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Цікаве

1

партнери

Друзі сайту

Футбол Івано-Франківщини border= Ураган Ів-Фр border= Городенківська РФФ Галицький футбол Нафтохімік-ДЮСШ №3 border= ЖФК Британський Футбол українською Офіційний сайт футбольного клубу ФК -->

футбол юа

Архів записів